Barometern > Nyheter

Saturday, 22 February, 11:16

Barometern - 13 feb 20 kl. 17:30

Pressad Kambua-vd tar på sig skulden: ”En rad felaktiga beslut”Kambuakunder som inte fått pengar sätter hårt tryck på Stefan Sandström. I ett långt mejl tar nu Sandström på sig skulden. Han kommer med nya förklaringar till betalningsproblemen, ber om mer tid – och vädjar till kunder att ”inte göra något dumt”..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Kambua, Stefan Sandström, Sandström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pressad, Kambua-vd, tarpå sig , skuldenEn , rad, felaktiga, beslut
SvD - 05 aug 12 kl. 14:05

Pressad jätte tar nya grepp

Tre nya lanseringar i höst ? smarta mobiler ödesfråga..

Barometern - 07 jun 18 kl. 06:00

Gamla idrottsstjärnor marknadsför Kambua: ”Inga konstigheter”

Det omstridda företaget Kambua tar hjälp av gamla idrottsstjärnor för att värva fler investerare. I en film på bolagets hemsida presenteras tre sportambassadörer. De är JO Waldner, Tomas Brolin och Frank Andersson..

Barometern - 16 jun 18 kl. 06:00

Ex-världsmästare kovänder om Kambua: ”Ingen kommentar”

Först varnade han för Kambua efter att ha blivit erbjuden att investera i bolaget. Några dagar efter att Barometern skrev om varningen tar ex-världsmästaren tillbaka allt. – Jag har ingen kommentar, säger Tommy Söderström..

IDG - 20 sep 11 kl. 15:40

Lat utvecklare får pressad Torvalds att explodera

Sjunde släppkandidaten av Linux 3.1 borde varit ute vid det här laget. Torvalds lägger skulden på lata utvecklare..

BT - 15 jul 13 kl. 10:44

Pizzeriaägare pressad på pengar

En 46-årig man från Boråstrakten åtalas för att ha försökt pressa en pizzeriaägare på 40 000 kronor. En 46-årig man från Boråstrakten åtalas för att ha försökt pressa en pizzeriaägare på 40 000 kronor. I maj förra året ska mannen ha hotat att han tillsammans med flera andra skulle ta över pizzerian om han inte fick pengarna.

DN - 31 aug 13 kl. 21:21

USA-kännare: Pressad Obama tar stor risk

Barack Obama tycks redan ha bestämt sig för att gå till militär attack mot Syrien, även utan internationellt stöd, säger USA-kännaren och professor emeritus Erik Åsard, och konstaterar att presidenten samtidigt är pressad..

Sydsvenskan - 16 nov 15 kl. 04:00

Min slutsats är att skolledningen i Lund inte tar ett ändrat betyg på allvar

Bäste utbildningsdirektör Stefan Norrestam, mitt namn är Sofia Wilson och jag är den lärare på gymnasieskolan Polhem i Lund som fick ett betyg för en elev ändrat av elevens biträdande rektor, vilket skedde med rektorns goda minne. Bakgrunden till de två brott mot skollagen (2010:800, paragraf 14 och 16 i kapitel 3 respektive paragraf 19 och 20 i kapitel 3) som skedde i slutet av maj 2015 finns att läsa på Sydsvenskan.se och i Sydsvenskan från den första juli och den 21 september i år.

YLE - 12 mar 17 kl. 20:00

Vård- och landskapsreformen: "Kommunen tar hand om förebyggande vården med långa tänder"

Vi har vant oss vid att kommunen finns med i familjens liv från vaggan till graven vad gäller social- och hälsovården. Landskapsreformen ändrar radikalt på det. Från och med år 2019 återstår bara den förebyggande vården i kommunens regi.

TA - 02 aug 13 kl. 10:46

Lyft väntas för pressad flygbransch

Slimmade flygplansflottor, kraftiga lönesänkningar och förväntningar om lägre bränslepriser bäddar för ett lyft för de traditionella flygbolagen om den ekonomiska återhämtningen i Europa och USA tar fart som väntat.
För SAS, vars aktie rusat uppåt med 62 procent sedan årsskiftet, väntar en period av ökad lönsamhet, mer välfyllda plan och utrymme för prishöjningar, tror Jacob Pedersen, analytiker på Sydbank. - SAS och andra traditionella flygbolag är i ett läge där resultaten borde förbättras framöver, säger han.

BT - 02 aug 13 kl. 10:47

Lyft väntas för pressad flygbransch

Slimmade flygplansflottor, kraftiga lönesänkningar och förväntningar om lägre bränslepriser bäddar för ett lyft för de traditionella flygbolagen om den ekonomiska återhämtningen i Europa och USA tar fart som väntat. För SAS, vars aktie rusat uppåt med 62 procent sedan årsskiftet, väntar en period av ökad lönsamhet, mer välfyllda plan och utrymme för prishöjningar, tror Jacob Pedersen, analytiker på Sydbank.- SAS och andra traditionella flygbolag är i ett läge där resultaten borde förbättras framöver, säger han.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

SMHI utökar varningar - mycket hårda vindar

SMHI utökar varningarna för busväder i södra och mellersta Sverige. Mycket hårda vindar drabbar hela Götaland, Svealand och även Gävleborgs län. Det varnas också för halka under en helg då många är ute på vägarna – på väg till och från sportlov eller till Vasaloppsveckan..

Barometern - 30 minuter sedan

Johansson Norgren vann svenskkamp i Tjejvasan

Mästaren slog utmanaren. Två svenskor gjorde upp om segern i Tjejvasan och till slut blev det den regerande mästaren Britta Johansson Norgren som vann loppet, 30 kilometer mellan Oxberg och Mora före Lina Korsgren..

Barometern - 1 timme sedan

36 meter lång ramp ska öka tillgänglighet vid badplats

Kommunen vill öka tillgängligheten vid Kalvhagens badplats i centrala Mörbylånga. Nu planeras ett bygge av en 36 meter lång ramp så att även personer med nedsatt rörelse- eller orienteringsförmåga ska kunna bada på platsen..

Barometern - 1 timme sedan

Anmälan: Sjuksköterska sade ifrån – får rätt

När den inhyrda sjuksköterskan kom till arbetsplatsen fick veta att hon skulle få jobba ensam utan föregående introduktion. Hon valde då att tacka nej till uppdraget och anmälde det hela till IVO..

Barometern - 1 timme sedan

Det blev dyrt att skicka mejl till sitt ex

En man i 45-årsåldern har dömts till dagsböter på 5 600 kronor för att ha skickat två e-postmeddelande till sitt ex..

Barometern - 2 timmar sedan

Här lär sig seniorer självförsvar: ”Många känner sig otrygga”

Alla kan lära sig självförsvar. Det menar Elisa Wilhelmsson som tidigt bestämde sig för att aldrig bli ett offer. Nu tränar hon seniorkvinnor i försvar med säkerhetstänk.

Barometern - 3 timmar sedan

Vasaloppsåkaren Fredrik Wähl: ”Jag har någon slags kärlek till det loppet”

Vasaloppets vintervecka är igång. 58 000 deltagare är anmälda till något av de elva olika loppen under veckan som avslutas nästa söndag med det klassiska Vasaloppet. En av de som ska köra de nio milen från Sälen till Mora är Fredrik Wähl från Revsudden..

Barometern - 3 timmar sedan

Lernstål:”Den som väntar på en bra comeback väntar alltid för länge”

I bland tar det fem minuter, i bland en månad, i bland flera år. En riktigt bra comeback – ett riktigt bra svar på tal – kommer ofta i otid och följs alltid av samma besvikna tanke: ”Varför sa jag inte så då!?”.

Barometern - 3 timmar sedan

Sportlov med siktet inställt på nya utmaningar

Kön tog aldrig slut när Algutsrums skytteförening bjöd in till provskjutning på sportlovsfredagen. – Roligast är när de skjuter personligt rekord, säger ledaren Caroline Rosell..

Barometern - 3 timmar sedan

Kalmar län: Polisbil vandaliserades - fönster krossades

När polisen var ute på uppdrag passade några på att krossa två fönster på en polisbil..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.