Barometern > Nyheter

Tuesday, 18 February, 02:45

Barometern - 13 feb 20 kl. 17:08

Utredning om vården presenterades för regionstyrelsenPatienter från Oskarshamn kan komma att få besöka Västerviks sjukhus i mycket större utsträckning än i dag. En utredning föreslår att Västervik ska ha hela Oskarshamns kommun som upptagningsområde..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Oskarshamn, Västerviks, Västervik, Oskarshamns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utredningom , vården, presenteradesför , regionstyrelsen
Nerikes Allehanda - 09 okt 14 kl. 05:15

Stopp för vinster i välfärden 2018?

Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt log som en sol. Folkpartiledaren Jan Björklund blängde ilsket. Ungefär så såg det ut när överenskommelsen om vinster i välfärden presenterades på måndagen.

Kristianstadsbladet - 17 jun 14 kl. 18:54

Inget beslut om skånska sjukvården

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Med tre rösters övervikt lyckades minoriteten i regionfullmäktige få igenom att ärendet om den nya skånska sjukvårdsorganisationen ska återremitteras. Ett beslut som följdes av dubbla ajourneringar.
Efter att Kammarrätten fastslagit Förvaltningsrättens dom att Region Skåne bröt mot lagen när Jonas Rastad, regiondirektör, tog beslut att omorganisera den skånska sjukvården valde regionstyrelsen att lägga in ett extraärende om ett lagenligt beslut i tisdagens regionfullmäktige.

BT - 06 okt 14 kl. 14:47

Förbjud förluster i välfärden!

Den politiska teatern som scenform sägs vara på frammarsch. En ny föreställning kunde vi åse under måndagsförmiddagen där riksdagens presscenter var scen. Överenskommelsen om "vinsterna i välfärden" var ett tappert och väntat försök att rädda Stefan Löfvens men framförallt Jonas Sjöstedts ansikten.

YA - 13 mar 14 kl. 04:00

Utredningarnas utredning

Foto: Fredrik Sandberg / TT
Det är dags att omsätta kunskap om skolan till verklig handling.
Tar det aldrig slut? På tisdagen presenterades ytterligare en utredning om skolan.

Hela Gotland - 01 apr 19 kl. 06:05

UTREDNING: Rökförbud i hela Visby innerstad

En ny utredning som presenterats för regionstyrelsen föreslår totalt rökförbud utomhus i Visby innerstad..

Skånskan - 17 nov 18 kl. 05:00

Tillsätter utredning efter byggmissarna

HÖRBY Kommunen tänker gå till botten med vad som låg bakom de kraftiga felbudgeteringarna för ombyggnaden av Gullregnsgården och Vallgatan 2A. 100 000 kronor sätts av till en extern utredning.Projektledaren som höll i byggena har redan lämnat sin tjänst, och är polisanmäld av Stefan Borg i Sverigedemokraterna.

Sydsvenskan - 14 feb 16 kl. 00:01

Det är missförhållanden i välfärden som måste stoppas. Inte vinster.

Att stoppa vinster i välfärden var den viktigaste frågan för Vänsterpartiet inför valet. Och när rösterna väl räknats blev det viktigaste för Socialdemokraterna och Miljöpartiet att säkra stöd nog för att kunna bilda regering. I förhandlingarna enades S och MP med V om att tillsätta en utredning – men det viktigaste för medborgarna hamnade inte i fokus.

YLE - 18 okt 16 kl. 18:19

Socialdemokraterna i Jakobstad ryter till mot totalprivatisering av vården

Socialdemokraterna i Jakobstad frågar med vilket mandat sotearbetsgruppen påstår att man ska utreda en totalprivatisering av vården. - Man går mot fullmäktiges beslut och tar sig mandat man inte har, säger Jacob Storbjörk. Nu vill SDP få svar på varför sotegruppen vill utreda en totalprivatisering av vården i Jakobstadsregionen.

YLE - 27 nov 16 kl. 08:32

Hon oroar sig för cancervården på Vasa centralsjukhus

Om cancerkirurgin försvinner från Vasa centralsjukhus är det troligt att den övriga cancervården också gör det. Det tror Carina Smeds, sekretarare på hjärtövervakningen och tillika cancerpatient. Carina Smeds diagnostiserades med bröstcancer i maj 2015.

YLE - 23 nov 12 kl. 14:46

Pedersöre vill ha allösterbottnisk utredning

Jakobstad blev en besvikelse. Staden har inte klarat av att hålla hälso- och sjukvårdskostnaderna i schack. Det säger kommunstyrelsens ordförande Henrik Sandberg i Pedersöre.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Filmfestival drar ner på kändisarna

Johnny Depp, Salma Hayek och Sigourney Weaver till trots – de internationella stjärnorna lyser med sin frånvaro på årets filmfestival i Berlin..

Barometern - 30 minuter sedan

Calgarys fem mål i tredje sänkte Anaheim

Anaheim tappade en 3–1-ledning i tredje perioden när hemmalaget Calgary gjorde fem mål i rad. Kanadensaren Andew Mangiapane blev matchhjälte med ett hattrick och en assist..

Barometern - 45 minuter sedan

Läkare: Assange utsätts för tortyr

Barometern - 3 timmar sedan

Man i 90-årsåldern misshandlad på boende

Barometern - 3 timmar sedan

United nickade till – tillbaka i toppstriden

Manchester United är tillbaka i kampen om en topp fyra-placering i Premier League-fotbollen. Två snygga nickmål och två VAR-granskningar som gick lagets väg gav seger med 2–0 borta mot Chelsea..

Barometern - 3 timmar sedan

Portugisiskt flygbolag stoppas i Venezuela

Barometern - 3 timmar sedan

Rebic sköt segern till Milan – Zlatan mållös

Zlatan Ibrahimovic blev mållös, men kunde i alla fall fira att Milan tog tre nya Serie A-poäng. Torino besegrades pliktskyldigt med 1–0..

Barometern - 3 timmar sedan

Virus hindrar Apple från att nå sina målOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.