BT > Nyheter

Monday, 24 February, 18:51

BT - 13 feb 20 kl. 17:07

Nya förslaget: Behåll Holsljunga skola ett år tillNu kan skolan i Holsljunga räddas ytterligare ett läsår i väntan på en friskola..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Holsljunga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nya förslaget, Behåll, Holsljunga, skolaett , årtill
NSD - 07 jan 16 kl. 12:31

Direkt: Här är förslaget för framtidens skola

Nu presenteras förslaget för framtidens skola i Luleå..

YA - 23 jan 16 kl. 03:00

Sjöbo kan på sikt behöva ny skola

På sikt kan det behövas en skola till i Sjöbo. Det säger skolans förvaltningschef Richard Löfgren. Men kommunalrådet Stefan Lundgren (M) vill först se till att alla skolor utnyttjas maximalt.

Länstidningen i Jämtland - 03 sep 19 kl. 10:20

Insändare: Låt barnen i Alsen behålla sin skola

Låt alsenbarnen få behålla sin skola istället för att ge sig ut på långa bussresor! Används....

Trelleborgs Allehanda - 28 okt 15 kl. 13:00

M och FP: ”Behåll Alstads skola som den är”

Alstads skola borde fortsatt vara en F-6-skola oavsett hur elevunderlaget ser ut. Det tycker den borgerliga gruppen (M och FP) i bildningsnämnden..

Norrtelje Tidning - 30 jul 15 kl. 04:00

De vill behålla sin skola på Singö

Flyttningen av Singö skola rör upp starka känslor. Senast ut att regera är en grupp lokala entreprenörer, som ser flyttningen som ett hot mot hela kommunens utveckling..

YLE - 26 apr 16 kl. 12:35

Förslag: Snappertuna skola får dra andan ett år till

Snappertuna skola i Raseborg får ett år till innan skolan stängs. Raseborgs stadsstyrelse vill däremot ha endast två hälsostationer i staden. Stadsstyrelsen möttes i går (25.

BT - 24 sep 14 kl. 13:07

Politiker räddar skola

Molla skola kommer att få finnas kvar, efter ett beslut i utbildningsnämnden i Herrljunga kommun. Skolan ska renoveras och byggas om för att få en funktionell förskola, grundskola och fritids. ?

HBL - 06 jul 14 kl. 10:59

Både Esbo och Helsingfors vill ha nordisk skola

På initiativ av SFP har utbildningsnämnderna i både Helsingfors och Esbo behandlat frågan om en nordisk skola. Hett debattämne är om skolan ska uppstå genom att slå ihop en finsk och en svensk skola.I slutet av januari lämnade fullmäktigemedlem Marcus Rantala (SFP) in en motion i Helsingfors fullmäktige om att grunda en nordisk skola I Helsingfors.

Skånskan - 26 nov 15 kl. 06:00

Oron växer i byn för att skola inte byggs

lund Sedan Idalaskolan stängdes för tre år sedan på grund av fuktskador, har beskedet från kommunen varit att en ny skola skulle byggas.
Men nu ifrågasätts det tidigare beslutet. Vikande elevunderlag och dålig ekonomi gör att investeringen omprövas.

SmålandsPosten - 11 feb 14 kl. 07:13

Vi vill ha en skola i världsklass

Sverige behöver en skola i världsklass. Vartenda barn måste få chansen att lära sig mer och få godkända betyg. Därför vill Center­partiet satsa mer på IT i skolan och ta vara på den skaparkraft och lärkraft som de moderna lärverktygen ger, skriver Anna-Karin Hatt?

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Litet barn knivhotades av skolbarn

BT - 15 minuter sedan

Myndighet: Ingen pandemi – ännu

Risken för en smittspridning i Sverige är fortfarande liten. Det säger statsepidemiologen Anders Tegnell till TT. Men trots att det pågår en smittspridning i Italien med hundratals fall, vill han inte kalla det för en pandemi..

BT - 15 minuter sedan

38-årige Michele: Folk bunkrar handsprit

Michele Cestari, 38, har skickats hem från jobbet i miljonstaden Milano på obestämd tid efter virusutbrottet. Han säger att butikerna har sålt slut på handsprit och städprodukter..

BT - 45 minuter sedan

Efter kyrkans nej till Söderberg: ”Samtal kommer att föras vidare”

Hyssna församling tackade nej till hembygdsföreningens fråga om att anordna en konsert med operasångaren Rickard Söderberg i Hyssna kyrka. I helgen träffades hembygdsföreningen och församlingen för att prata om frågan, som uppmärksammades av flera medier..

BT - 1 timme sedan

TT-FLASH: Weinstein skyldig i två fall

Filmproducenten Harvey Weinstein döms för två sexualbrott av en domstol i New York men frias från de grövsta åtalspunkterna..

BT - 1 timme sedan

Brott: Misstänks ha kört med 2,71 promille på motorvägen

En kvinna åtalas misstänkt för grovt rattfylleri efter att ha stoppats på motorvägen och enligt provtagningen haft 2,71 promille alkohol i blodet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.