GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 26 February, 04:31

GöteborgsPosten - 13 feb 20 kl. 10:04

SAS har fel – Sverige har en extremt säregen kultur"Att hävda att Sverige saknar kulturell särart är mer än lovligt förmätet"..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
SAS, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SAShar , fel, Sverigehar en , extremt, säregen, kultur
E24 - 14 jun 16 kl. 12:28

Brist på svensk information från SAS i Sverige

Det är SAS svenska piloter som strejkar och det är främst resande till och från Sverige som drabbas av konflikten. Men på SAS hemsida är den aktuella informationen om konflikten bara på engelska..

DN - 18 mar 16 kl. 15:11

Terroristen med anknytning till Sverige ”extremt religiös”

Den misstänkte terroristen Mohamed Belkaid som sköts i en terrorräd i Belgien i tisdags kom till Sverige 2010 efter att ha träffat en svensk kvinna. ”Han var extremt religiös” säger kvinnans 27-årige son till DN..

Expressen - 09 maj 18 kl. 23:02

Skjutvapenvåld bland unga män i Sverige extremt jämfört med Europa

Antalet dödsskjutningar bland yngre män är mer än dubbelt så högt i Sverige som i jämförbara länder, visar en studie där Sverige jämförts med tolv andra europeiska länder..

SR - 31 aug 18 kl. 06:30

Bristen på isytor i Sverige: "Extremt allvarligt läge"

Bara 3 av 10 barn i Sverige rör på sig tillräckligt mycket. Samtidigt gör bristen på ishallar och idrottshallar i Sverige att barn får nej i dörren till idrottsföreningar..

SvD - 08 okt 15 kl. 08:07

Korruptionsexpert: Sverige extremt mesigt

Sverige har alltför mesig lagstiftning när det gäller mutor och korruption. Därför är det bra att amerikanska myndigheter går vidare med oklarheterna runt Telia Sonera. Det säger korruptionsexperten Peter Utterström i en intervju med SvD Näringsliv..

Expressen - 01 jul 18 kl. 13:41

SMHI varnar i södra Sverige: ”Extremt”

Det råder torka i Sverige och flera bönder slår larm om att de kan tvingas slakta djur i förtid.Nu varnar SMHI för att extremtorka kan slå till i Sydsverige.Och det blir varmare:– Jag tror vi kommer hitta 30 grader på sina håll, säger Johan Groth, meteorolog på Storm..

PrivataAffärer - 15 okt 18 kl. 09:22

Nytt kaos på SAS – så får du ersättning för inställt flyg

SAS tvingades ställa in en mängd flygningar under sommaren, främst på grund av personalbrist i bolagets irländska dotterbolaget. Denna gång är problemen relaterade till den skandinaviska delen. – Orsaken till de inställda flygningarna är en kombination av flera faktorer, såsom personalbrist, teknik och väder.

Alliansfritt Sverige - 12 jan 11 kl. 08:17

Vems fel är utförsäkringarna?

NOTIS. Ulf Kristersson har hittat vems fel utförsäkringarna är - handläggarnas. Han är bara ansvarig för systemet som utförsäkrar folk.

Opinionen.se - 24 maj 13 kl. 11:49

SAS flyttar huvudkontoret

SAS flyttar tillbaka till sitt tidigare huvudkontor i Frösundavik i Solna. Flygbolaget har inte lyckats hyra ut den stora fastigheten i andra hand och har därför tvingats betala hyra, skriver Fastighetsvärlden. För att spara pengar flyttade SAS för några år sedan sitt huvudkontor till Arlanda, där man hyr lokaler av Swedavia.

Alliansfritt Sverige - 18 mar 14 kl. 12:56

Regeringens hemlöshetsamordnare smutskastar Sverige

Vid det här laget har vi fått lära oss att det mesta är bra i Sverige. Visserligen ligger arbetslösheten på över åtta procent och fattigdomen bland sjuka och arbetslösa har bara ökat. Men allt sådant viftas bort från högerhåll med smutskastning och tröttsamma talespunkter.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Ny musikfestival tar plats i Göteborgs skärgård

Amerikansk artist första bokningen. Arrangören: "Vi har lekt lite med ordet vuxenkollo.".

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Coronaviruset hotar fotbolls-EM

I sommar ska det spelas EM i stora delar av Europa – bland annat i virusdrabbade Italien..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Rånoffer utsatt för människorov

En man blev i måndags kväll rånad under vapenhot och kvarhållen på en plats i Hillerstorp i Gnosjö kommun. Polisen utreder brottet som grovt rån, alternativt rån, och människorov. Ingen misstänkt är gripen, skriver polisen på hemsidan..

GöteborgsPosten - 11 timmar sedan

Löfven och Hallberg åker till Sydafrika

Statsminister Stefan Löfven (S) åker till Sydafrika den 8–10 mars för att träffa landets president Cyril Ramaphosa. Även utrikeshandelsminister Anna Hallberg (S) är med på resan, liksom en delegation från det svenska näringslivet..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Tusen hotellgäster i karantän på Teneriffa

En italiensk man har insjuknat av det nya coronaviruset på Teneriffa och omkring 1 000 hotellgäster har satts i karantän på den spanska ön – bland dem svenskar..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Så är virusläget i världen

Idrottsevenemang som ställs in, resenärer som sätts i karantän och allt fler länder som bekräftar coronafall. Så här är virusläget i världen..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Äventyrssporter visas på egen filmfestival

Klättring, skidåkning och andra naturäventyr är vad som bjuds på Vancouver international mountain film festival, VIMFF, som nu kommer till Sverige under en världsomspännande turné..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

GHC slåss för cancersjuke tränaren: "Vissa dagar tar jag mig inte ur sängen"

Målvaktstränaren drabbad av tre elakartade tumörer i njurarna – hoppas kunna vara med i kvalet..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Stopp för anhöriga att ge pengar till intagna

Får inte längre ta emot pengar från anhöriga. "Det kommer att bli kaos".

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Rättsprövning om Preemraff hålls i Lysekil

Den slutliga rättsförhandlingen om Preems plan på att bygga ut raffinaderiet i Bohuslän kommer att hållas i Lysekil, någon mil från anläggningen vid Brofjorden. Efter förhandlingen gör Mark- och miljööverdomstolen ett yttrande. Sedan beslutar regeringen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.