Realtid > Ekonomi

Wednesday, 19 February, 21:32

Realtid - 13 feb 20 kl. 16:46

Stefan Persson ökar i H&M Stefan Persson har de senaste dagarna, enligt Finansinspektionens insynsregister, köpt 5 miljoner aktier i H&M.
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Persson, Finansinspektionens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stefan, Persson, ökari , H&M
DI - 05 apr 17 kl. 16:35

H&M:s Stefan Persson ökar innehavet

H&M:s styrelseordförande och storägare Stefan Persson har köpt 3 miljoner aktier i klädbolaget, enligt Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - 17 maj 18 kl. 10:01

Stefan Persson ökar i H&M

H&M:s styrelseordförande och huvudägare Stefan Persson har via sitt bolag Ramsbury Invest den 14-16 maj köpt 7,1 miljoner aktier för sammanlagt 985 miljoner kronor..

DI - 17 maj 19 kl. 14:08

Stefan Persson ökar på med H&M-aktier för 800 miljoner

H&M:s storägare Stefan Persson har köpt drygt 5 miljoner aktier i H&M till ett värde av nära 800 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

Dagens PS - 30 nov 17 kl. 09:12

H&M:s Stefan Persson: ”Ser inte hotbilden”

Miljardären ger sin första stora intervju på tio år. Stefan Persson, som är ordförande i klädjätten H&M, framträder i Dagens Industri och ger en annan bild av modebolaget än vad många experter gör. ”Vi är mer förberedda att klara av den nya digitaliserade världen än jag tror att vi har förklarat för aktiemarknaden.

PrivataAffärer - 30 jan 20 kl. 14:41

Stefan Persson: Hade varit fel att göra chefsbytet tidigare

Stefan Persson lämnar ordförandeposten i H&M vid årsstämman i maj. Som ny ordförande kommer han föreslå sonen Karl-Johan Persson som på torsdagen avgick som vd för H&M. Till ny vd har Helena Helmersson, som jobbat på H&M sedan 1997, utsetts.

Dagens PS - 19 dec 17 kl. 06:29

Stefan Persson rasar mot kritikerna

”Att kräva någons avgång när vi år efter år växer globalt är inte seriöst”, dundrar miljardären. SvD Näringsliv har intervjuat det just nu svårt stukade klädbolagets styrelseordförande, Stefan Persson, som också är huvudägare i H&M. Han slår tillbaka mot dem som tycker att han borde avsätta Karl-Johan Persson, hans son, som vd som en effekt av bland annat klädjättens dåliga försäljningssiffror, som fått aktiekursen att rasa ned i källaren.

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 13:55

Stefan Persson gör det – igen

Tankar nya H&M-aktier för hundratals miljoner alltså. Det är lätt att tappa räkningen över hur många gånger på kort tid som H&M-miljardären utökat sitt innehav i det egna bolaget. Varje vecka trycker han på köpknappen.

Dagens PS - 03 feb 17 kl. 10:29

Stefan Persson klippte till på börsen

DagensPS.se skrev i samband med att klädjätten offentliggjorde sin delårsrapport hur mycket rikare familjen Persson blivit. Nu visar Finansinspektionens insynslista att mångmiljardären Stefan Persson tryckte på köpknappen både i onsdags och torsdags efter H&M:s resultatrapport på tisdagen.

Dagens PS - 08 okt 19 kl. 07:30

Stefan Persson gör miljardklipp i H&M

Hittills i år har klädjättens storägare tjänat 1,6 miljarder kronor. Det här uppger Dina Pengar i Expressen och förklarar att H&M:s aktie på måndagen passerade 200 kronor på Stockholmsbörsen. Det är en nivå som kursen inte legat på sedan december 2017, framgår det och innebär att aktiekursen rusat med snudd på 60 procent sedan i början av januari i år då den låg på 129 kronor.

Dagens PS - 03 okt 17 kl. 11:31

Stefan Persson tankar nya H&M-aktier

Aktiens kräftgång avskräcker inte miljardären. Stefan Persson har under perioden 28 september till 2 oktober köpt ytterligare 4 356 000 B-aktier i klädbolaget H&M. Stefan Persson är styrelseordförande och huvudägare i klädjätten.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 15 minuter sedan

Revisorerna avstyrker ansvarsfrihet för Bonnesen 

Swedbanks före detta vd Birgitte Bonnesen beviljas inte ansvarsfrihet av revisorerna..

Realtid - 5 timmar sedan

Storbanker tog börsen till ny rekordnivå

UPPDATERAD: Stockholmsbörsen handlades upp rejält på onsdagen. OMXS30-bolagen gick lyfte indexet till en ny rekordnotering på strax över 1 900 punkter..

Realtid - 4 timmar sedan

Räkna med fler uppköp inom aktiv kapitalförvaltning

Att den amerikanska fondförvaltaren Franklin Templetons lägger bud på konkurrenten Legg Mason är ytterligare ett tydligt tecken på den djupa problematiken inom aktiv tillgångsförvaltning. .

Realtid - 5 timmar sedan

Stockholmsbörsen på rekordnivå – Nordea mest omsatt

Stockholmsbörsen handlas upp rejält på onsdagen. Vid 16.30-tiden ligger båda huvudindexen klart på plus..

Realtid - 5 timmar sedan

Ingves överraskad över låga inflationen

Trots Riksbankens expansiva penningpolitik ligger inflationen långt från målet på 2 procent och januaris låga siffror överraskar Stefan Ingves..

Realtid - 6 timmar sedan

Här är de största M&A-affärerna 2019

SBB:s förvärv av Hemfosa kvalar upp till en förstaplats i Norden bland de största M&A-affärerna 2019..

Realtid - 7 timmar sedan

Riksbanken har tappat greppet

Det finns få säkra konstanter i denna oroliga tid, men ett är att Sveriges Riksbank missar och kommer att missa sitt inflationsmål. Nu hände det igen. Realtids Per Lindvall undrar om Stefan Ingves vet var han har sin handduk..

Realtid - 8 timmar sedan

Utköp slår sig in bland storaffärerna

Bud på börsnoterade bolag ligger högt i statistiken över fjolårets största affärer med svensk koppling. Det här talar för att trenden håller i sig..

Realtid - 8 timmar sedan

Embracer i miljardaffär

Gamingbolaget Embracer förvärvar amerikanska Saber Interactive för ett initialt belopp om 150 miljoner dollar, motsvarande 1 467 miljoner kronor. .

Realtid - 8 timmar sedan

Fd Nordeachef blir Blackrocks nya Europachef

Förvaltningsjätten Blackrock har utsett danska Nordenchefen Christian Hyldahl till ny Europachef..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.