Nyteknik > Teknik

Thursday, 20 February, 03:41

Nyteknik - 13 feb 20 kl. 16:42

Experterna: ”Gör en plan för dina immateriella tillgångar”AUTOMATIONSNÄSTET. En mycket stor del av ett företags värde ligger i immateriella tillgångar, som patent, idéer och varumärke. Men hur skyddar man dem? Automationsnästets experter ger råd..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
AutomationsnÄstet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Experterna, Gören , planför dina , immateriella, tillgångar
BT - 28 feb 14 kl. 10:42

Plan om Bergwalls vård klar i dag

Den utdragna processen kring Sture Bergwalls vård går mot sitt slut. Senast i dag måste Säters sjukhus lägga fram en plan för vården utanför kliniken. Den utdragna processen kring Sture Bergwalls vård går mot sitt slut.

E24 - 20 jul 15 kl. 16:05

Experterna nervösa inför Vattenfalls rapport

Experterna är eniga – Vattenfall levererar ännu en svag kvartalsrapport på tisdag. Risken för en perfekt storm har stärkts. Och Vattenfalls plan att sälja den tyska brunkolsverksamheten före nyår är det inte längre någon som tror på..

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 06:39

Plan om Bergwalls vård klar i dag

Den utdragna processen kring Sture Bergwalls vård går mot sitt slut.Senast i dag måste Säters sjukhus lägga fram en plan för vården utanför kliniken.
I somras lades det sista av de åtta mordåtalen ned.

BT - 28 feb 14 kl. 06:40

Plan om Bergwalls vård klar i dag

Den utdragna processen kring Sture Bergwalls vård går mot sitt slut. Senast i dag måste Säters sjukhus lägga fram en plan för vården utanför kliniken.I somras lades det sista av de åtta mordåtalen ned.

Trelleborgs Allehanda - 01 jun 11 kl. 11:30

Gräsdoktorns plan ska rädda Vångavallen

Foto: Claes Nyberg
En gräsluftningsmaskin står i centrum i ett samarbetsprojekt som ska ge Vångavallen en bättre gräsmatta och entreprenören Bert Sandell en tung referens.
Finns det en fotbollsplan där jag skulle kunna testa djupluftarmaskinen? Så lät det när Bert Sandell hörde sig för bland experterna på allsvenska planer inom Svenska Fotbollförbundet.

Nyheter 24 - 10 jun 12 kl. 10:21

Experterna vill peta Lustig mot Ukraina


De flesta av Nyheter24:s krönikörer vill inte ha den enda riktiga högerbacken från start. Och bara två av sex vill se Anders Svensson i elvan. KIEV.

IDG - 02 apr 14 kl. 06:36

Experter: Obamas NSA-plan räcker inte


President Barack Obamas föreslår skärpt kontroll över NSA. Men förslagen räcker inte på långa vägar, anser experterna..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Zlatan utvisad mot Chelsea– experterna rasar

Zlatan Ibrahimovic kan ha spelat klart i årets Champions League. I avgörande mötet mot Chelsea blev stjärnan utvisad i 33:e minuten. Det skedde när Zlatan kom sent in i en duell, och efteråt blev det ritkigt bråkigt på plan.

DalaDemokraten - 26 mar 15 kl. 17:28

Kruse har en plan B

De flesta experterna tippade att matchserien mellan Leksand och Malmö skulle bli jämn. Och tipsen har slagit in. Ställningen är 2–2 i matcher inför det femte mötet i Tegera arena på fredagen..

Dalarnas tidningar - 26 mar 15 kl. 17:28

Kruse har en plan B

De flesta experterna tippade att matchserien mellan Leksand och Malmö skulle bli jämn. Och tipsen har slagit in. Ställningen är 2–2 i matcher inför det femte mötet i Tegera arena på fredagen..

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 10 timmar sedan

Kolindustrin tackar nej till slopad miljölag

Den amerikanska miljöstyrelsen EPA vill ta bort den lag som begränsar mängden kvicksilver som får släppas ut i röken från kolkraftverk, rapporterar Washington Post. Men landets stora energibolag, som Trumpadministrationen vill gynna, tycker att det är en dålig idé..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Stora drömmar i EU:s dataplan: ”Ett generationsprojekt”

Målsättningen är skyhög när EU-kommissionen rullar ut en strategi för datahantering och artificiell intelligens. Allt och alla ska tjäna på öppnare flöden och gemensamma regler – som ändå dröjer ett bra tag till..

Nyteknik - 14 timmar sedan

V utmanar MP om tredje elkabel till Gotland

Efter regeringens nobb till Vänsterpartiet att släppas in i energiöverenskommelsen tar V riksdagsvägen för att driva på för ett av sina krav – en tredje elkabel till Gotland och mer vindkraft där..

Nyteknik - 15 timmar sedan

Oväntat hack: Eltejp lurar Teslan att accelerera

En bit eltejp på hastighetsskylten var allt som behövdes för att lura bilens kameror. Teslan började köra 80 kilometer fortare per timme än gällande hastighetsgräns. Det oväntade hacket har genomförts av McAfee..

Nyteknik - 15 timmar sedan

”PTS lägger krokben för ny svensk varningstjänst”

DEBATT. Ett svenskt varningssystem kan hjälpa ambulanser att ta sig fram och minska riskerna för utsatt blåljuspersonal i trafiken. Men PTS vill inte ge sändningstillstånd med hänvisning till lokala störningar av Sveriges Radio, skriver Mats Wiking (S)..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Ingenjör ett av säkraste jobben 2025

Lärare, ingenjörer, it-specialister, elektriker, kockar och snickare. Där finns det goda chanser till jobb både i år och om fem år, enligt Arbetsförmedlingens senaste prognos..

Nyteknik - 16 timmar sedan

Iran: Stora skador på nedskjutna planets svarta låda

Den svarta lådan från det ukrainska passagerarplanet som kraschade i Iran är betydligt skadad. Det hävdar Irans försvarsminister Amir Hatami enligt statliga medier..

Nyteknik - 17 timmar sedan

9-åringen kom på det här kluriga mattetalet – löser du det?

En 9-åring har skrivit ett mattetal som sätter många pannor i djupa veck. Löser du talet?.

Nyteknik - 18 timmar sedan

Avslöjades efter att ha registrerat sig på stulna pulsklockor

Två bröder registrerade varsin pulsklocka i sitt eget namn – det ledde till att de två nu åtalas för grovt häleri,.

Nyteknik - 18 timmar sedan

Län får miljonstöd för att motverka hot mot dricksvatten

Torka och vattenbrist har ställt till det på flera håll i Sverige senaste åren och klimatförändringar kan leda till att perioder med torka och extremväder blir ännu vanligare i framtiden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.