Skånskan > Opinion

Tuesday, 25 February, 21:28

Skånskan - 13 feb 20 kl. 16:37

17 har chans till bemötarprisEslöv I år har Eslövs kommun instiftat en ny priskategori för kommunens anställda.
Skånskan har tidigare berättat om att kommunanställda i år tävlar om att bli ”Årets bemötare”.
Både kommunmedborgare och anställda har kunnat nominera en kandidat. När ansökningstiden gick ut i måndags hade 17 personer nominerats för att bli ”Årets bemötare”.
Priset ges till en kommunanställd som gett det lilla extra på jobbet.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Eslövs, Årets

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 17 har chanstill , bemötarpris

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Skolmuseet har flyttat in

STAFFANSTORP Skolmuseet har flyttat från Esarps gamla skola in i hembygdsgården Åstradsgården i Staffanstorp.
Nu återstår för hembygdsföreningen att packa upp, organisera och ställa i ordning innan visningar kan bokas.De gamla träbänkarna, orgel och kateder i skolsalen är på plats, men i övrigt ligger det mesta ännu nerpackat i flyttkartonger.

Skånskan - 1 timme sedan

Miljöpartiet kritiska till utbyggnad i Bara

BARA En galoppbana tillsammans med 450 nya bostäder på högklassig jordbruksmark är inget Miljöpartiet vill se på Bara söder.
Partiet riktar även kritik mot att kommunen ska lägga ut 28 miljoner kronor för markbyten samtidigt som andra verksamheter måste spara.– Kommunen ska inte syssla med spekulationer för mångmiljonbelopp.

Skånskan - 2 timmar sedan

Hemvård borde ringt ambulans

Kävlinge Hemvården i Kävlinge beskylls för att i två dagar ha negligerat symptom på hjärtinfarkt. Dottern anmäler händelsen ett år efter dödsfallet.Den snart 90-årige mannen avled för ett drygt år sedan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Han ska hjälpa cancerforskare att mötas

KAMP. Kristian Pietras forskar om hur cancerceller lyckas lura kroppens friska celler till att samarbeta och hjälpa den att växa. Han är en av 500 som forskar om cancer vid Lunds universitet – nu har han fått uppgiften att samordna dem.

Skånskan - 2 timmar sedan

Bygglov för skylt rivs upp

STAFFANSTORP Länsstyrelsen river upp kommunens beslut att bevilja bygglov för en bildväxlande skylt vid väg 108 genom Staffanstorp.Skylten, som skulle placeras vid Traversvägen men riktas mot förare på 108:an kan verka distraherande och innebär en trafikfara, menar Trafikverket som överklagade till länsstyrelsen som håller med och upphäver kommunens bygglov. Den planerade reklamskylten skulle vara 2×3 meter och placeras 50 meter från väg 108.

Skånskan - 2 timmar sedan

Snart start för sushi

Sjöbo Efter två år i Staffanstorp startar restauratörerna Nuriman Vinca och Alban Xhemajli en filial i Sjöbo.
Om bara hantverkarna hinner så öppnar duons sushirestaurang om en månad.SkD besöker dem i den blivande restauranglokalen på Västergatan.

Skånskan - 2 timmar sedan

Trotjänare tar jobbet som ny chef

Skurup Anna Palmgren har fått jobbet som IFO-chef. Ett enhälligt kommunstyrelsemöte och eniga fackföreningar välkomnar beslutet.
– Jag är glad över detta beslut, det kunde inte landa bättre, tycker kommundirektör Marcus Willman.

Skånskan - 3 timmar sedan

Kävlinge spelar för nytt kontrakt

BORDTENNIS Det är för fortsatt hopp om nytt kontrakt som BTK Kävlinge i kväll spelar pingisligaderby hemma i Korsbackahallen mot BTK Rekord.
Förlust och degraderingen är klar. Eller inte?

Skånskan - 3 timmar sedan

Öresundsbron stängd för trafik

Skåne Till följd av den hårda vind som just nu blåser i Malmö och Köpenhamn har Öresundsbron stängts av för trafik.Bron beräknas öppna klockan 19.00 under tisdagskvällen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Lantbruksfastighet i Kågeröd såld till nya ägare

Kågeröd Fastigheten på adressen Allarp 1445 i Kågeröd har fått nya ägare. Köpare är Kerstin Anita Camilla Kråkhede, 49, och Carl Jesper Kråkhede, 47, från Vallåkra och säljare är Christina Andersson. Köpet blev klart i februari 2020 och priset blev 4 045 000 kronor.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.