Sydöstran > Nyheter

Monday, 24 February, 15:57

Sydöstran - 13 feb 20 kl. 16:30

Trotsar polisen – tänker fortsätta att köra bil35-årig man saknar körkort. Döms nu till fängelse för grov olovlig körning. .
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trotsar, polisen, tänker, fortsättaatt , köra, bil
Helsingborgs Dagblad - 19 nov 12 kl. 14:42

Polisen får fortsätta kameraövervakning

Länsstyrelsen har beslutat att bevilja polisen tillstånd att fortsätta bedriva kameraövervakning på Södra Kyrkogatan, Lilla Strandgatan och Bruksgatan under helgnätter. Det nya tillståndet gäller till och med november nästa år.Kameraövervakningen påbörjades i juli.

Expressen - 12 aug 15 kl. 14:41

Polisen misstänker mord efter likfynd

Under tisdagskvällen hittades en död kropp i en damm i södra Halland. Nu har polisen inlett en mordutredning. "Polisen kommer att fortsätta att undersöka omständigheterna kring försvinnandet ytterligare", skriver polisen på sin hemsida..

YLE - 12 sep 12 kl. 15:25

"Polisen kommer att fortsätta sin undersökning"

Professorn i idrottsrätt, Antti Aine, tror att de disciplinära åtgärder som FM-ligan vidtog mot Jokerit och HIFK på tisdagen inte kommer att påverka polisens förundersökning i fallet. - Polisen kommer sannolikt att gå vidare i fallet utgående från sina egna utgångspunkter och med tanke på hur betydande ärendet är så kommer man att sannolikt inte att lägga ner förundersökningen. Efter förundersökningen avgör man om fallet eventuellt går vidare till åklagarmyndigheterna, säger Antti Aine till YLE Urheilu.

Skånskan - 17 sep 18 kl. 11:51

Polisen misstänker ensam gärningsman

Malmö Under natten mellan söndagen och måndagen sattes två bilar i brand i Oxie utanför Malmö.
Polisen misstänker att det rör sig om en person som utfört brotten.Vid kvart över tio på söndagskvällen larmades polisen till Oshögavägen med anledning av en bilbrand.

YLE - 12 jul 17 kl. 17:41

Polisen: Finland först-demonstrationen får fortsätta vid Kiasma - "Vi gör en ny bedömning om något händer"

Demonstrationen Finland först (Suomi ensin) får fortsätta utanför Kiasma vid sidan av de asylsökandes demonstration. Detta trots att polisen tidigare vräkte gruppen från Järnvägstorget och ansåg den vara en fara för allmänheten. Vad har förändrats?

YLE - 10 aug 17 kl. 05:35

Polisen misstänker Bensowstyrelsen för missbruk av förtroendeställning

Polisen misstänker styrelsen för stiftelsen Bensow i Grankulla för missbruk av förtroendeställning. Brottsmisstankarna hänger samman med renoveringen av stiftelsens daghem 2014. Byggföretaget som utförde renoveringen misstänks för grovt skattebedrägeri.

Nyheter 24 - 23 okt 13 kl. 19:06

Polisen misstänker: Ung flicka bortförd av män i EskilstunaTipsa polisen

ESKILSTUNA. Polisen har fått in flera larm om att en flicka, som är mellan fem och sju år gammal, rövats bort från Årbyskolan i Eskilstuna vid halv två-tiden på onsdagen.Vittnen säger att en eller två män förde in flickan i en mörk bil.

ÖstersundsPosten - 20 maj 15 kl. 14:33

Polisen misstänker ny inbrottsvåg

Per Thelin, förundersökningsledare vid Jämtlandspolisen, säger att polisen misstänker att tjuvarna började i Brunflo för att sedan fortsätta till Frösön, Strömsund och avslutningsvis Dorotea..

Skånskan - 07 apr 17 kl. 21:49

”Kommer fortsätta jobba med oförminskad styrka”

Stockholm Polisen bekräftade under presskonferensen att fyra personer dött, femton skadats och en man gripits. ERWP.fif(3)Under polisens presskonferens på fredagskvällen bekräftades att fyra personer har dött och att femton skadats.

YLE - 16 nov 16 kl. 17:08

Kritiserad kampanj om likgiltiga mammor vid bildskärmar får fortsätta

Helsingfors stads nya kampanj som jämför likgiltighet med familjevåld väckte debatt också i fullmäktigesalen på onsdag kväll. Socialverkets besked är ändå att kampanjen fortsätter. Kampanjen och uppståndelsen som uppstått kring den blev det enda ämne som behandlades på Helsingfors fullmäktiges frågetimme på onsdag.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 5 minuter sedan

Kiruna får egen utställning på Arkdes

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bil körde in i tysk parad – många skadade

Sydöstran - 15 minuter sedan

FN: Utkast till eldupphör i Libyen

Sydöstran - 30 minuter sedan

Ordförande nobbade ny protestlista

Under måndagen lämnade Lars Erik och Britt-Marie Jonsson in en ny protestlista, underskriven av 227 personer, mot Samstyrets nedläggning av demensboendet Falkalyckan. De ville lämna den direkt till omsorgsnämndens ordförande Robert Lindén (SD), men han hänvisade dem till medborgarkontoret. .

Sydöstran - 1 timme sedan

Kört bil utan körkort – döms till dryga böter

26-årig man erkänner brott..

Sydöstran - 1 timme sedan

Äldreomsorgen ingen integrationsåtgärd

För en tid sedan publicerade fackförbundet Kommunal en rapport som visar att problemen med språkförbistringen inom äldreomsorgen i Sverige är stora. Det handlar bland annat om personal som inte förstår varandra, och brukare vars behov och önskemål inte blir tillgodosedda på grund av att de inte kan göra sig förstådda..

Sydöstran - 1 timme sedan

När ska RFSL ställas mot väggen?

I december i fjol fanns trion Jenny Andersson, Jonas Wallin och Andreas Saleskog på en bild i Sydöstran (10/12), där de med en stor tårta, dekorerad med bland annat två regnbågsflaggor, firade den då avslutade HBTQ-utbildningen i normkritik för drygt 2,500 kommunanställda i Karlshamn..

Sydöstran - 1 timme sedan

”Allt kan hända i de här matcherna”

Nu drar det i gång. Nu är det matcher där det bara handlar om att vinna. Det är dags för playoff 1 till allsvenskt kval för Krif Hockey.

Sydöstran - 1 timme sedan

Prideflaggans vara eller icke vara

I olika medier talas det om samstyrets i Sölvesborg antagna regler om ny flaggpolicy. Framför allt beskrivs att prideflaggan inte kommer att hissas..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Ny träffpunkt för sjukskrivna och arbetslösa

För att underlätta återgång i arbete, eller bara träffa andra i samma situation, öppnar en ny mötesplats för sjukskrivna och arbetssökande i Kallinge..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.