Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Tuesday, 18 February, 02:41

Expressen Dina Pengar - 13 feb 20 kl. 15:24

Varningen till influencers – unga tjejer slutar att följaInfluencers brister i att reklammärka sina inlägg.– Förtroendet kommer att skadas otroligt mycket om de fortsätter med detta, säger Camilla Gervide som bevakar branschen..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Camilla Gervide

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningentill , influencers, unga, tjejer, slutaratt , följa
Dagens PS - 29 maj 19 kl. 14:04

Superstartup för unga tjejer tar in 1,5 miljoner

Imagilabs heter startupbolaget vars mål är att väcka intresset för programmering hos flera unga tjejer. Nu har bolaget genomfört sin första finansieringsrunda – med lysande resultat. Det skriver Di Digital.

BT - 10 maj 12 kl. 09:40

Blondinbella gör unga tjejer en björntjänst

Isabella Löwengrip, självutnämnd god förebild för unga tjejer, vill förmedla att alla duger som de är. Hon gör det genom att posera naken. Erik Jullander om en kontraproduktiv aktion.

UNT - 08 okt 12 kl. 18:52

Unga tjejer springer för sin rätt

Det är ingen självklarhet för unga tjejer att få idrotta på sin fritid. Det menar My Hellberg och Sevana Bergström som ligger bakom Ronja-loppet där unga tjejer uppmuntras att våga springa genom Uppsala kvällstid..

Posh24 - 18 okt 13 kl. 11:19

Lucy Hale hjälper unga tjejer att boosta sitt självförtroende!

Lucy Hale vill hjälpa unga tjejer att komma över sina kroppskomplex. Pretty Little Liars-stjärnan har på senare tid hjälpt unga tjejer ur sina ätstörningar, eftersom hon själv varit väldigt öppen med att även hon har problem med självförtroendet vissa dagar. Nu säger hon att hon är glad över att kunna hjälpa till.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

"Loverboys" utnyttjar unga tjejer på nätet

Det menar Karin Wahlberg, kommissarie på Polismyndigheten, i sin nya lägesrapport om människohandel.  Charmar unga tjejer Karin Wahlberg, kommissarie på Polismyndigheten– Det är en rekryteringsmetod där en man med tillgångar utnyttjar en flicka som befinner sig i en utsatt situation. Han inleder en falsk kärleksrelation med henne, alltså att han låtsas ha känslor för henne för att få henne dit han vill, säger Karin Wahlberg, till Nyheter24.

Expressen - 26 dec 19 kl. 06:00

Unga tjejer misshandlas – av andra tjejgäng

Polisen utreder flera misstänkta misshandelsfall – där unga tjejer attackerats av andra tjejer. Ett av offren, som också har anmält, berättar hur hon blev överfallen av ett annat gäng. – Det är inte många tjejer som ger folk på käften på det där sättet, så det är väl en bra arbetshypotes, säger Håkan Bredinge, kommunpolis på Norra Hisingen.

Nyheter 24 - 16 mar 11 kl. 09:40

Allt fler unga tjejer har kronofogdeskulder


Ungas obetalda skulder ökar mer än vuxnas. Det totala antalet ansökningar om betalningsföreläggnaden, som kan leda till utmätning, hos Kronofogden ökar. Totalt handlar det om en ökning med 3 procent, men tittar man på unga personer är ökningen betydligt större.

Nyhetskanalen - 10 jun 12 kl. 09:24

Unga tjejer bakom rasistiska inlägg på bloggar

Antalet bloggar har ökat explosionsartat, och en ny undersökning från språkanlysföretaget Gavagay visar att det dagligen skrivs rasistiska inlägg på bloggar. Och något som sticker ut i undersökningen är att det ofta är unga tjejer som ligger bakom de rasistiska yttrandena. 25 procent av alla inlägg med rasistiska ord är skrivet av tjejer mellan 13 och 25 år.

Helsingborgs Dagblad - 25 jul 13 kl. 11:26

Kommun ska uppmuntra unga tjejer

Fotbolls-EM för damer pågår och intresset är rekordstort, sett till biljettförsäljningen. Nu gör Linköpings kommun en satsning. Kommunen kommer att lägga en miljon kronor under de kommande två åren på "att uppmuntra fler unga tjejer i Linköping att spela fotboll".

Trelleborgs Allehanda - 25 jul 13 kl. 11:22

Kommun ska uppmuntra unga tjejer


Fotbolls-EM för damer pågår och intresset är rekordstort, sett till biljettförsäljningen. Nu gör Linköpings kommun en satsning. Kommunen kommer att lägga en miljon kronor under de kommande två åren på "att uppmuntra fler unga tjejer i Linköping att spela fotboll".

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 3 timmar sedan

Ryanairs ultimatum om Skavsta: Slopa skatten

Hjälp till med att avskaffa flygskatten – annars blir det inga nya Ryanair-plan på Skavsta flygplats.Så kan man sammanfatta flygbolagets brev till kommunalråd Urban Granström (S) i Nyköpings kommun – och Ryanair får visst medhåll av Granström.– Den nuvarande skatten kan förbättras.

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Så många strömningar manipuleras på Spotify

Spotify avslöjar för första gången hur många strömningar som tros vara manipulerade på musiktjänsten. Bolagets Norden-vd Jenny Hermanson säger att det rör sig om under en procent – men påpekar också att problemet inte är löst. – Jag brukar beskriva det som grodspelet på Gröna Lund: trycker man ned en metod så kommer en annan upp.

Expressen Dina Pengar - 4 timmar sedan

Föraren: ”Jag skulle vilja förklara innebörden”

I februari fick toppchefen Hans Berglund, 71, sparken efter att ha kallat taxichaufför Randy Clarke för ”neger”. För Expressen förklarar Randy Clarke att han är chockad över toppchefens ursäkt. – Jag skulle vilja förklara innebörden av det ordet.

Expressen Dina Pengar - 9 timmar sedan

H&M och Zalando överger Ivyrevel

H&M och Zalando har sålt sina aktier och lämnat styrelsen i modeföretaget Ivyrevel, rapporterar Breakit..

Expressen Dina Pengar - 10 timmar sedan

Det här ska du undvika om du vill bli befordrad

Du är flitig, tar stort ansvar och utför alla arbetsuppgifter på ett utmärkt sätt. När en bättre tjänst på arbetsplatsen blir ledig är du helt säker på att jobbet är ditt. Men sen ger chefen jobbet till någon annan.

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Goda skärdar – räkna med billigt vin flera år framöver

Världens vindrickare kan snart få anledning att skåla. Priserna på vin väntas framöver falla till de lägsta nivåerna på fem år – främst tack vare ett överskott på druvor från Kalifornien.Det skriver CNN..

Expressen Dina Pengar - 16 timmar sedan

Så krymper inkomsten vid snabbt uttag av pensionen

En hygglig tjänstepension kan innebära all skillnad i världen för din inkomst som pensionär.Nio av tio svenskar har denna pensionsdel som ökat i betydelse de senaste åren.Valet av hur man tar ut tjänstepensionen påverkar den sammanlagda inkomsten med tiotusentals kronor över tid, visar en ny undersökning.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 22:39

Nya H&M-chefens karriärråd till unga

Hur blir man framgångsrik i näringslivet?H&M:s nya vd borde veta.– Följ din passion.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 07:59

Fortsatta problem hos Swedbank

Under fredagen hade storbanken stora problem. Swedbank-kunder kunde varken använda appen, swisha eller betala med kort.På lördagen fortsatte teknikproblemen..

Expressen Dina Pengar - 14 feb 20 kl. 14:05

Bonnier News lyft – ökar vinsten till 211 miljoner

Bonnier News gör en vinst på 211 miljoner kronor under 2019 (april–december).Det innebär en ökning med 116 miljoner jämfört med motsvarande period 2018.– Jag är nöjd med resultatet med tanke på alla utmaningar på annonsmarknaden och det faktum att vi tog oss an nya verksamheter med lokaltidningar och magasin.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.