Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 24 February, 14:54

Affärsvärlden - 13 feb 20 kl. 14:05

Fastigheter mot strömmen på börsenStockholmsbörsen rörde sig på torsdagen nedåt, sedan en ny metod för klassificering av smittade och döda av coronaviruset införts..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fastighetermot , strömmen, börsen
BT - 09 sep 14 kl. 17:48

ABB mot strömmen

Stockholmsbörsen backade i linje med de ledande Europabörserna på tisdagen. Men ABB gick mot strömmen sedan verkstadsjätten presenterat en ny strategi som ska stärka tillväxten och öka avkastningen. När handeln stängde hade OMXS-index sjunkit med 0,6 procent till 445,8.

DI - 30 jul 19 kl. 17:30

Röd dag på Stockholmsbörsen – Elekta mot strömmen efter stororder

Tisdagen blev en trist historia på Stockholmsbörsen som tog ett tydligt kliv nedåt. Mot strömmen gick strålterapibolaget Elekta som rusade 7,1 procent efter att bolaget tagit en order på nio Unity-system. .

TA - 04 feb 13 kl. 17:36

Ericsson mot strömmen i börsfall

Stockholmsbörsen firade sin 150-årsdag med ett kursfall, men tungviktaren Ericsson gick mot strömmen.
Vid stängning på måndagen hade OMXS-index sjunkit 1,2 procent till 361,2. Nedgången låg i linje med utvecklingen på de ledande Europabörserna.

Affärsvärlden - 12 jul 12 kl. 13:57

Nokia mot strömmen på börsen

I likhet med de stora europeiska börserna handlades Stockholmsbörsen i negativt territorium, där Nokia och Assa Abloy gick mot strömmen..

Sydsvenskan - 09 okt 12 kl. 06:30

Nokia gick mot strömmen

Stockholmsbörsen föll brett på måndagen. Nokia var det enda av storbolagen som steg.Den amerikanska rapportsäsongen oroar marknaden, tillsammans med en sänkt prognos från Världsbanken.

Affärsvärlden - 01 mar 13 kl. 14:16

Assa Abloy mot strömmen på börsen

Indexutvecklingen på Stockholmsbörsen var negativ i likhet med utvecklingen i övriga Europa på fredagen. Assa Abloy och Swedish Match gick mot strömmen..

DI - 07 aug 13 kl. 09:53

Stockholmsbörsen: Securitas mot strömmen

Stockholmsbörsen drog nedåt med de ledande europeiska handelsplatserna i den inledande handeln på onsdagen. Securitas och Lundin Petroleum gick däremot mot strömmen efter kvartalsrapporter..

Affärsvärlden - 12 nov 13 kl. 13:49

Börsen: Ericsson mot strömmen

Stockholmsbörsen handlades med breda penseldrag nedåt på tisdagen. Kosmetikbolaget Oriflame steg på ett bättre än förväntat resultat och bland storbolagen gick Ericsson mot strömmen efter en höjd investeringsprognos från Vodafone..

DI - 12 nov 13 kl. 14:05

Börsen: En sektor kämpar mot strömmen

Stockholmsbörsen handlades med breda penseldrag nedåt på tisdagen. Kosmetikbolaget Oriflame steg på ett bättre än förväntat resultat och bland storbolagen gick Ericsson mot strömmen efter en höjd investeringsprognos från Vodafone..

Affärsvärlden - 27 jan 14 kl. 14:49

Stockholmsbörsen: Ericsson mot strömmen

Stockholmsbörsen backade efter lunchtid på måndagen. Ericsson gick mot strömmen efter att ha presenterat en uppgörelse med Samsung. Cykliska bolag klarade sig något bättre än index som helhet..

Affärsvärlden - 10 feb 14 kl. 10:36

Stockholmsbörsen: Securitas mot strömmen

Kurserna på Stockholmsbörsen har inlett veckan lätt uppåt. Defensiva bolag uppvisar en bättre utveckling än de cykliska bolagen. Securitas går mot strömmen efter en rapport som inkom i underkant av förväntningarna..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Industri och flyg faller i virusfrossan på börsen

Stockholmsbörsen backade kraftigt på måndagen när oron över spridningen av coronaviruset tilltog. Ett stort antal smittade har upptäckts i länder utanför Kina, bland annat i Italien. Risken för en global pandemi uppfattades därmed som tydligt högre än tidigare..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Rekordhög blankning i kinesiska aktier

En skarp ökning i blankning av kinesiska aktier har nu lett till att det totala värdet på aktier som innehavarna väntar sig ska falla nått upp till rekordhöga 15 miljarder yuan, enligt data från China Securities Finance Corporation (CSFC)..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

"Verkligheten kommer ikapp börsen"

Aktiebörserna faller stort världen över. "Det är virusoron som sätter skräck i marknaden", säger Maria Landeborn, analytiker på Danske Bank..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Värderingen av S&P 500-index är på högsta nivån på 18 år

Värderingen av amerikanska S&P 500-index är uppe på sin högsta nivå på 18 år. S&P 500-index handlas nu till 19 gånger vinsten för det kommande året, vilket är den högsta nivån sedan maj 2002. Det framgår av Factsets beräkningar som publicerades i fredags, rapporterar CNBC..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Sverige skjuter till 40 miljoner mot corona

Sverige ger 40 miljoner kronor till WHO för att kunna stödja de länder som har en svag sjukvårds- och hälsoorganisation och därmed problem att möta spridningen av coronaviruset..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Märkesbolag faller på bred front efter virusfrossa

Tillverkare av lyxprodukter föll på bred front på måndagen, sedan ett stort antal nya fall av smittade av coronaviruset påträffats utanför Kina - bland annat i Italien..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

Tyskt Ifo-index starkare än väntat

Ifo-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland steg till 96,1 i februari, jämfört med reviderade 96,0 föregående månad (95,9)..

Affärsvärlden - 21 feb 20 kl. 14:46

Här är veckans snackisar

Under veckan som gick låg fokus på inflationssiffror under förväntan, men även flertalet rapporterande bolag, förvärv och en vinstvarning har präglat veckans nyhetsflöde..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Warren Buffetts Berkshire Hathaway minskar rörelseresultatet

Warren Buffetts finanskonglomerat Berkshire Hathaway minskade rörelseresultatet med 23 procent under fjärde kvartalet..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Spacex på väg ta in nytt kapital till en värdering av 36 miljarder dollar

Rymdbolaget Spacex är på väg att ta in cirka 250 miljoner dollar till en värdering av cirka 36 miljarder dollar, motsvarande 352 miljarder kronor. Det rapporterar CNBC med hänvisning till källor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.