Dagensanalys.se > Ekonomi

Wednesday, 26 February, 02:12

Dagensanalys.se - 13 feb 20 kl. 12:48

Reuters får jättekontrakt att faktagranska FacebookinläggReuters meddelade att de sedan igår ingår i den grupp av tredjepartsföretag som granskar inlägg på Facebook, dock kommer politiska annonser fortfarande inte att granskas. Nyhetsbyrån Reuters har sedan många år en omfattande faktagranskning av innehåll som publiceras på deras egna sajter. Nu blir företaget det åttonde i ordningen att bidra till att faktagranska inlägg på Facebooks amerikanska sajt. Inlägg kan flaggas antingen av Facebooks användare, av Facebook själva eller av Reuters eget team. De fyra personer som ingår i [. ] Inlägget Reuters får jättekontrakt att faktagranska Facebookinlägg dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebookinlägg, Facebook, Reuters, Facebooks, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Reutersfår , jättekontraktatt , faktagranska, Facebookinlägg

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 10 timmar sedan

Driven Innehållsanalytiker till MittMedia

MittMedia söker nu Innehållsanalytiker till den centrala Analysavdelningen. Team: Du kommer att ingå i en central analysfunktion bestående av både innehålls-, redaktionell samt kundanalys för Mittmedia. Teamet består av olika analyskompetenser som dagligen jobbar i flera olika korsfunktionella team inom Mittmedia och även i projekt i Bonnier News.

Dagensanalys.se - 13 timmar sedan

Content marketing för alla

Vad är content marketing? Och är content marketing något för alla företag? Du har säkert hört talas om content marketing (eller innehållsmarknadsföring), ett riktigt modeord inom marknadsföringsvärlden de senaste åren.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Rabatt på Disney+ i Europa, men Sverige får vänta till i sommar

Disney meddelar att de kommer ge rabatt till alla som skriver upp sig för den nya streamingtjänsten före releasedatumet den 24/3. Är du sugen på Disney Plus och bor i något av Storbritannien, Irland, Frankrike, Tyskland, Spanien, Italien, Österrike eller Schweiz? Då har du tur!

Dagensanalys.se - Igår: 19:02

Så här ska Dentsu Aegis rikta annonser utan tredjepartskakor

Merkle, som ägs av Dentsu Aegis, har tagit fram ett nytt sätt rikta annonser till olika målgrupper utan att använda trejdepartskakor. Systemet som man tagit fram heter Merkury och gör det möjligt att fortsätta rikta annonser, som tidigare, fast utan att använda tredjepartskakor till önskade målgrupper. Bakom systemet finner vi martech-bolaget 4Cite Marketing som tar hjälp av e-postadresser och förstapartskakor.

Dagensanalys.se - Igår: 18:50

EU-kommissionen väljer den här appen över alla andra

Bland alla meddelande-appar gissar jag att just Signal inte är din mest använda. Vanligtvis är det Messenger, Instagram, Snapchat, Twitter och fler som man tänker på i första hand. Nu har EU gjort en ganska oväntad push för att meddelande-appen Signal.

Dagensanalys.se - Igår: 17:45

Datacentra är ännu inte redo för sina uppgifter

En ny undersökning visar att endast 29 procent av beslutsfattare på datacentra anser att deras nuvarande kapacitet motsvarar deras behov och så få som sex procent anser att deras datacenter är uppdaterat med framförhållning. Det framgår av en ny rapport från Forbes Insights och Vertiv, “The Modern Data Center: How IT is Adapting to New Technologies and Hyperconnectivity,” som bygger på en undersökning som besvarats av chefer och ingenjörer på 150 datacentra i olika branscher i hela världen. Undersökningen visar […] Inlägget Datacentra är ännu inte redo för sina uppgifter dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - Igår: 12:00

Sverige på fjärdeplats vad gäller internethastighet

Nyligen gjorde företaget WebsiteToolTester en rankinglista över vilka länder som har högst internethastighet. Sverige kommer på fjärdeplats, efter Taiwan, Singapore och Jersey. Att ha hög internethastighet är avgörande för att mycket av digitaliseringen ska vara möjlig.

Dagensanalys.se - Igår: 08:54

Microsoft hoppar på ITP-tåget med Edge

Låt oss bryta ned vad som är på gång hos Microsoft. För det första lanserar man en ny webbläsare som heter Edge baserad på teknik från Google. För det andra står ITP För Intelligent Tracking Prevention och är en innovation från Apple.

Dagensanalys.se - Igår: 08:34

Därför har så många lämnat Snapchat!

Snapchat har haft några tuffa år bakom sig och här berättar Jessie varför appen förlorat så många av sina användare. Ny design, influencers och mer har påverkat hur tidigare användare valt att lämna appen som konkurrerar med drakar som Facebook.     Inlägget Därför har så många lämnat Snapchat!

Dagensanalys.se - 21 feb 20 kl. 12:13

Kundupplevelsen ger klirr i glasskassan

Butiksdöd, lågkonjunktur och ökad reklamtrötthet. Nedslående tendenser för företag som marknadsför produkter – om man inte har en tydlig bild av vilket upplevt värde man skapar. Här är en kommersiell solskenshistoria, för alla företag att inspireras av: Fram till ett par år sedan såg Hemglass alla kurvor konstant peka åt fel håll.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.