DI > Ekonomi

Tuesday, 25 February, 22:42

DI - 13 feb 20 kl. 12:46

Bolidens vd om den slaktade utdelningen: ”Vi klarar en Lehman-krasch”Boliden chockade marknaden på torsdagen, som handlade ner aktien med över 8 procent sedan det stod klart att den förväntade. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lehman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bolidensvd om den , slaktade, utdelningenVi , klararen , Lehman-krasch
DI - 21 nov 17 kl. 12:41

Nordea: Bolidens investering påverkar inte utdelningen

Bolidens investeringsprognos för 2018 på drygt 6 miljarder kronor var högre än väntat men har en mycket begränsad effekt på Nordeas substansvärdesestimat och kommer troligen inte att påverka bankens estimat för gruvbolagets utdelning nästa år. Det skriver Nordea i en kommentar till Bolidens kapitalmarknadsdagsbudskap på tisdagen, enligt Bloomberg News..

Affärsvärlden - 14 feb 18 kl. 11:13

Bolidens vd: Den höjda utdelningen tillhör inte policyn

"Ingen ska tro att vi har ändrat utdelningspolicyn. En tredjedel av nettovinsten är fortfarande det normala", säger Bolidens vd..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Millicom sänker utdelningen

Teleoperatören Millicom redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst. Millicom sänker utdelningen till 1 dollar från 2,64 dollar..

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 17 kl. 07:54

Boliden höjer utdelningen

Gruv- och smältverksbolaget Boliden höjer prognosen för investeringar 2017 och redovisar ett kraftigt vinstlyft för fjärde kvartalet 2016. Ovanpå det blir det en oväntat stor utdelning till ägarna, vilket tas emot positivt på börsen. Bolidens aktie lyft.

Västerbottens Folkblad - 11 feb 11 kl. 16:32

Bolidens satsningar har gett resultat

SKELLEFTEÅ Stabil utveckling av Bolidens mineraltillgångar och malmreserver under 2010. SKELLEFTEÅ Stabil utveckling av Bolidens mineraltillgångar och malmreserver under 2010. Goda prospekteringsresultat och högre metallpriser har lett till en fortsatt stabil utveckling av mineraltillgångar och malmreserver.

Västerbottens Folkblad - 14 apr 12 kl. 06:30

Dålig säkerhet vid Bolidens tågtrafik

SKELLEFTEHAMN Bolidens järnvägstrafik ute på Rönnskär fortsätter att ha brister. Transportstyrelsen är inte alls nöjda med det första svaret på kritiken och skickar därför ut ett nytt föreläggande. SKELLEFTEHAMN Bolidens järnvägstrafik ute på Rönnskär fortsätter att ha brister.

DI - 20 jul 18 kl. 18:49

Bolidens nya vd: "Vi gör ett bra kvartal"

Bolidens resultat för det andra kvartalet var i linje med marknadens förväntningar bortsett från så kallade internvinstelimineringar. "Vi gör ett bra kvartal och har stabilitet i verksamheten", säger Bolidens nya vd Mikael Staffas..

UNT - 20 jul 11 kl. 18:42

Lamm stulna och slaktade

Den senaste veckan har sex lamm stulits från Högbo bruk i Sandviken. Fyra av lammen hittades slaktade i skogen i dag. Polisen rubricerar det inträffade som stöld och djurplågeri.

YLE - 19 feb 13 kl. 15:18

BSE testningen av slaktade nötdjur upphör

BSE testningen av slaktade nötdjur upphör i landet från och med mars månad. BSE testningen inleddes i Finland i december 2001 efter att ett fall av den så kallade galna kosjukan, BSE, uppdagats i landet och den har gradvis trappats ned för att nu alltså upphöra. Bara nötkreatur som är 48 månader gamla och konstaterats ha BSE sjukdomssymptom testas i fortsättningen.

Expressen - 22 mar 13 kl. 23:04

Källström: "Kommer bli slaktade i morgon"

Sverige var uddlöst i 0-0-matchen mot Irland. Och nu har Kim Källström erkänt att han väntar sig att landslaget kommer att motta hård kritik för den svaga insatsen. ?

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kursraketens vd: ”Jag är börsens minst mäktiga vd”

Han beskriver sig som börsens minst mäktiga vd och sjunger decentraliseringens lovsång..

DI - 30 minuter sedan

Nya världsrekord ger guldregn för Duplantis: ”Kommer bli bäst betald i världen”

Armand Duplantis är en av få friidrottare som lyckats få stora sponsorkontrakt. .

DI - 30 minuter sedan

Frackbutiken lever på klipp: Ingen raketforskning, utan ren bonnaekonomi

För att få fler lönsamma ben att stå på dressade Fredrick Björling upp sin kläd­butik med e-handeln Fracklagret.se..

DI - 1 timme sedan

ABG Sundal Collier sänker rekommendationen för Collector till sälj

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för nischbanken Collector till sälj från behåll..

DI - 1 timme sedan

Fed: För tidigt att spekulera om viruseffekter

Coronaviruset kommer troligtvis att ha en ”märkbar påverkan” på kinesisk tillväxt under det första kvartalet och störningarna kan spilla….

DI - 1 timme sedan

Larry Kudlow räknar inte med räntesänkning från Fed

Vita husets Larry Kudlow sade på tisdagen att han inte räknar med att Fed sänker räntan i ”panik” för att skydda marknaden mot….

DI - 1 timme sedan

Papilly föreslår emission om cirka 15 miljoner kronor - säkerställd till 80 procent

Styrelsen för Papilly har beslutat att kalla till en extra bolagsstämma den 27 mars för att fatta beslut om att genomföra en….

DI - 2 timmar sedan

Vältajmade nyemissioner för miljardbelopp

Förra veckan genomfördes hela sex riktade nyemissioner som totalt drog in 2,3 miljarder kronor till de aktuella bolagen..

DI - 2 timmar sedan

Styrelseordförande i Lipidor har sålt 40.000 aktier

Ola Flink, styrelseordförande i forskningsbolaget Lipidor, sålde på tisdagen 40.000 aktier i bolaget för 15:90 kronor per aktie..

DI - 3 timmar sedan

Arbetsinvandring måste bli rättssäker

De fortsatta kompetensutvisningarna skadar Sverige. Här har många missuppfattat situationen, vi tror att de sökande behöver oss mer än vi….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.