DI > Ekonomi

Wednesday, 26 February, 03:51

DI - 13 feb 20 kl. 10:00

Rusning i intimhälsobolaget efter avtal med apotekApotek Hjärtat utökar sitt samarbete med bioteknikbolaget Ellen och tar in sortimentet i sina fysiska butiker..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hjärtat, Ellen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rusningi , intimhälsobolagetefter , avtalmed , apotek
Dagen - 01 dec 11 kl. 03:00

Kyrka i Ö-vik skriver avtal med NHL-proffs

Pingstkyrkan i Örnsköldsvik och NHL-proffsens stiftelse Icebreakers har inlett ett samarbete. - Det känns naturligt, våra grundvärderingar är väldigt lika, säger Göran Ericson, ordförande i Icebreakers.

Två av Örnsköldsviks tydligaste kännetecken - frikyrkligheten och ishockeyn - gör nu gemensam sak.

SVT - 07 jul 15 kl. 09:16

Rusning efter myggmedel

När värmen avlöste regnet kom också myggorna. På vissa orter hamstrar invånarna myggmedel och i många butiker och på apotek gapar hyllorna tomma..

DI - 04 mar 15 kl. 10:28

Miljardavtal ger rusning i bioteknikbolag

Det danska bioteknikföretaget Bavarian Nordic har tecknat ett avtal med den amerikanska läkemedelsjätten Bristol-Myers Squibb rörande Prostvac, ett läkemedel för behandling av prostatacancer..

Vimmerby Tidning - 07 jan 16 kl. 13:53

Ingen rusning till fiber i Gamleby

Trots att VWEAB (Västervik Miljö & Energi AB) lockar med billigare anslutningsavgift, för fastighetsägare i Gamleby tätort, är det få som har valt att teckna avtal om fiber..

PrivataAffärer - 04 mar 19 kl. 13:15

Kina: Rusning efter billiga kinesiska aktier

I hela Asien har det nu varit en generell och stark återhämtning jämfört med fjolåret som var svagt. Enligt Gunnar Påhlson, Carnegie Fonders förvaltare av Carnegie Asia och Carnegie Indienfond är de stora orsakerna möjligheten till ett handelsavtal mellan Kina och USA samt att amerikanska Fed pausat räntehöjningarna, och att det också påverkat dollarstyrkan. – Den kinesiska marknaden var översåld i december och värderingarna var låga när det gäller kinesiska aktier på Hongkong-börsen, säger han och konstaterar också att BNP-tillväxten i Kina ifjol var den lägsta sedan finanskrisen.

DI - 10 jun 19 kl. 09:09

Stockholmsbörsen stiger – rusning i utbombade spelaktien

Stockholmsbörsen fortsätter upp när handeln inleds på måndagen. Lättnad i handelsrelationen mellan USA och Mexiko höjer humöret på finansmarknaderna. Under natten mot lördagen kom beskedet att ett avtal mellan USA och Mexiko hade nåtts.

DI - 26 jul 19 kl. 17:45

Bioteknikbolag rusade 190 procent på nytt avtal

NMG-listade Life Assays bjöd på en rejäl rusning om hela 193,9 procent till 1,9 kronor efter beskedet att bolaget skrivit under ett avsiktsavtal om att bilda ett samriskbolag med amerikanska Abreos. .

UT - 06 okt 19 kl. 20:00

Ingen rusning till Vildsvinshjälpen

Satsningen på att hjälpa markägare att få hjälp med avskjutning av vildsvin som förstör odlingar har inte fått den respons som Jägarförbundet hade väntat sig. I Ulricehamnsområdet har endast en markägare tecknat avtal om avskjutning..

Expressen - 06 feb 20 kl. 19:47

Experter: Corona kan skapa läkemedelsbrist

Det nya coronaviruset har lett till rusning efter munskydd på svenska apotek. Experter fruktar även att det ska bli brist på viktiga läkemedel. Dels för att människor panikköper virusmediciner, dels för att Kina är världens största producent av läkemedelsråvaror.

HBL - 01 sep 12 kl. 08:00

Hangö och Ekenäs taxi anlitar central i Borgå

Från och med månadsskiftet oktober-november anlitar taxiföretagarna i Hangö och Ekenäs samma förmedlingscentral ? Taxi Borgå. Karis taxi har tre år kvar på sitt avtal med Taksi Vaasa och ser det som oskäligt att byta förmedlingscentral just som den börjat fungera till belåtenhet.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Kursraketens vd: ”Jag är börsens minst mäktiga vd”

Han beskriver sig som börsens minst mäktiga vd och sjunger decentraliseringens lovsång..

DI - 5 timmar sedan

Nya världsrekord ger guldregn för Duplantis: ”Kommer bli bäst betald i världen”

Armand Duplantis är en av få friidrottare som lyckats få stora sponsorkontrakt. .

DI - 5 timmar sedan

Frackbutiken lever på klipp: Ingen raketforskning, utan ren bonnaekonomi

För att få fler lönsamma ben att stå på dressade Fredrick Björling upp sin kläd­butik med e-handeln Fracklagret.se..

DI - 6 timmar sedan

ABG Sundal Collier sänker rekommendationen för Collector till sälj

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för nischbanken Collector till sälj från behåll..

DI - 6 timmar sedan

Fed: För tidigt att spekulera om viruseffekter

Coronaviruset kommer troligtvis att ha en ”märkbar påverkan” på kinesisk tillväxt under det första kvartalet och störningarna kan spilla….

DI - 6 timmar sedan

Larry Kudlow räknar inte med räntesänkning från Fed

Vita husets Larry Kudlow sade på tisdagen att han inte räknar med att Fed sänker räntan i ”panik” för att skydda marknaden mot….

DI - 7 timmar sedan

Papilly föreslår emission om cirka 15 miljoner kronor - säkerställd till 80 procent

Styrelsen för Papilly har beslutat att kalla till en extra bolagsstämma den 27 mars för att fatta beslut om att genomföra en….

DI - 7 timmar sedan

Vältajmade nyemissioner för miljardbelopp

Förra veckan genomfördes hela sex riktade nyemissioner som totalt drog in 2,3 miljarder kronor till de aktuella bolagen..

DI - 7 timmar sedan

Styrelseordförande i Lipidor har sålt 40.000 aktier

Ola Flink, styrelseordförande i forskningsbolaget Lipidor, sålde på tisdagen 40.000 aktier i bolaget för 15:90 kronor per aktie..

DI - 8 timmar sedan

Arbetsinvandring måste bli rättssäker

De fortsatta kompetensutvisningarna skadar Sverige. Här har många missuppfattat situationen, vi tror att de sökande behöver oss mer än vi….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.