Realtid > Ekonomi

Monday, 24 February, 15:42

Realtid - 13 feb 20 kl. 09:51

FI vill att alla lån ska synasFI vill att regeringen tillsätter en utredning för att göra det möjligt för en kreditgivare att få en helhetsbild av konsumentens befintliga skulder..
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FI vill att alla lånska , synas
Dagensanalys.se - 07 dec 17 kl. 13:34

Ny produkt från Apple gör det enklare att synas i App Store

Förra året lanserade Apple produkten Search Ads, som gjorde att utvecklare kunde betala för att synas i App Store när någon sökte efter liknande produkter. Nu gör Apple det enklare även för mindre utvecklare att synas på liknande sätt, fast i mindre omfattning. Som utvecklare är det kritiskt att din app laddas ner, men det är svårt att komma upp på topplistorna, i synnerhet om du inte har en stor budget för att marknadsföra din app.

Helsingborgs Dagblad - 04 jun 15 kl. 19:25

Synas inte verka. Delvis av tvång. Läget är som det är.

Sentensen "Verka, inte synas" – på latin Esse, non videri – brukar knytas till finansfamiljen Wallenberg. I modern tappning blir det väl närmast "inget snack, bara verkstad".Den rödgröna regeringens tycks leva enligt det omvända mottot: Synas, inte verka.

Sydsvenskan - 04 jun 15 kl. 19:25

Synas inte verka. Delvis av tvång. Läget är som det är.

Sentensen "Verka, inte synas" – på latin Esse, non videri – brukar knytas till finansfamiljen Wallenberg. I modern tappning blir det väl närmast "inget snack, bara verkstad".Den rödgröna regeringens tycks leva enligt det omvända mottot: Synas, inte verka.

Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 12:31

Google skyddar varumärken från att synas i fel sammanhang

Google inför möjligheten att blocka annonser från specifika sidor och inte från en hel domän, samtidigt skapas ett nytt ”Policy Center” för att ge publicister möjlighet att bemöta blockeringen. Googles AdSense kunde tidigare bara blockera reklam från en hel domän, något som gjorde att det tog tid innan en blockering infördes, och det var svårt för publicisten att veta vad som var fel. Men mot bakgrund av den senaste tidens kritik mot att reklam syns i ofördelaktiga sammanhang på exempelvis YouTube uppdaterar nu Google sin verktygslåda för att skydda såväl annonsörer som publicister.

Cornucopia - 11 sep 13 kl. 08:57

Att synas utan att verka - FI hotar med amorteringskrav

OECD:s, IMF:s, EU-kommissionens och finansministerrådets krav på att Sverige ska införa amorteringskrav, slopa ränteavdrag mm för att råda bot på hushållens skuldbubbla och den svenska bostadsbubblan, verkar slutligen ha påverkat alliansregimen, som nu viftat lite med händerna för att låtsas göra något. Resultatet av gårdagens presskonferens är att Riksbanken förbjuds titta på skuldsättningen när de bedriver penningpolitik och bubblorna blir Finansinspektionens ansvar, som i sann regimanda börjar prata och prestera utredningar för att synas utan att verka. (Schibsted/SvD)

Finansinspektionen hotar nu med att införa amorteringskrav ner till en lägre nivå än bankernas vanligt förekommande 75%.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Du kan aldrig gissa vilka som får synas i reklamen

Jo, du kan gissa vilka som brukar synas i reklamen. Om du lagt märke till att reklampelare oftast pryds av vita och smala personer finns nu statistiken som bekräftar det. Enligt en ny undersökningen var 94 procent av personerna i reklam smala, 85 procent var vita och endast 0,15 procent hade en synlig funktionsnedsättning.

YLE - 08 okt 15 kl. 05:06

"Missbruket kommer att synas mera i Hangö"

Den västnyländska avvänjningsenheten för missbrukare läggs ned 2016 eller 2017. Beskedet skapar oro i Hangö som har köpt mycket vård av Katkon i Ekenäs. Nedläggningen kommer på sikt att synas i gatubilden, tror en erfaren vårdare.

DI - 04 jul 18 kl. 13:07

Oväntade vinnaren i Almedalens reklamfight – får betalt för att synas

Under Almedalsveckan betalar många företag och organisationer stora summor för att synas, men det finns ett företag som syns mest av alla.  Dessutom får de betalt för att vara synas, skriver Resumé. .

Skånskan - 24 okt 18 kl. 15:09

”Att bara synas är mer än halva jobbet”

Lund Ett tält mitt på Stortorget. Och en parkeringsautomat. På onsdagen stod parkeringsvakter och tog emot frågor rörande parkering som lundaborna kunde tänkas ha.

Polisen - 17 feb 11 kl. 14:07

Polisen som arbetsplats: Möt en spanare ? se men inte synas

I de flesta av polisens styrdokument understryks vikten av att polisen ska vara synlig. Men för en del poliser gäller det omvända. Polisens spanare ska t.

UNT - 19 feb 11 kl. 12:46

En skitnyhet får Malawi att synas

MEDIEKRÖNIKA. Södra afrika figurerar sällan i medierna. Varför ska det krävas en pruttnyhet för att fattiga Malawi ska synas?

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

”Sitt inte still i båten”

Sitt still i båten, säger en expert. En annan hävdar motsatsen. Nordnets investerare köper guld.

Realtid - 1 timme sedan

Studenter nobbar McKinsey av hållbarhetsskäl

Fysiksektionen vid KTH bryter samarbetet med prestigefyllda managementkonsultfirman McKinsey av hållbarhetsskäl..

Realtid - 1 timme sedan

Länsförsäkringar startar tävling i hållbarhet

Länsförsäkringar lanserar ”Årets hållbara fondprestation” – en tävling där fondbolagen deltar genom att lyfta fram en valfri aktivitet eller investering som gjorts. .

Realtid - 3 timmar sedan

236 miljarder – AP-fondernas samlade resultat

AP-fondernas samlade resultat 2019 uppgick till 236 miljarder kronor.

Realtid - 3 timmar sedan

Hoten ökar mot investmentbankerna

Samtidigt som de amerikanska investmentbankerna i allt snabbare takt tvingas mot konsumentmarkanden växer de politiska hoten, skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 5 timmar sedan

Rekordår för Kronofogden

Förra året drev Kronofogden in nästan 13 miljarder kronor, en ökning med 1,1 miljard kronor jämfört med 2018 och den högsta siffran någonsin..

Realtid - 5 timmar sedan

Petter Nylander tar över Besedo

Petter Nylander blir vd för Spiltans portföljbolag Besedo..

Realtid - 6 timmar sedan

Virusoro sänker börserna

De ledande indexen på Stockholmsbörsen faller tungt i inledningen efter tilltagande virusoro..

Realtid - 6 timmar sedan

Virusoro sänker börsen

De ledande indexen på Stockholmsbörsen faller tungt i inledningen på veckans första handelsdag efter tilltagande virusoro..

Realtid - 7 timmar sedan

”Nya bankregler skadar Sveriges ekonomi”

”Basel 4 riskerar leda till att välkapitaliserade banker som tar låga risker drabbas tyngre av nya krav på bankers kapital än banker med hög risk.”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.