Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 22 February, 16:16

Affärsvärlden - 13 feb 20 kl. 08:48

Öppning nedåt väntas på börsenStockholmsbörsen såg ut att börja torsdagen med lägre indexnoteringar, sedan en ny metod för klassificering av smittade och döda av coronaviruset införts och lett till högre siffror än tidigare..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Öppningnedåt , väntas, börsen
Affärsvärlden - 19 feb 14 kl. 08:59

Oregelbunden öppning väntas på Stockholmsbörsen

Utan omvärldssignaler väntas en oregelbunden öppning för Stockholmsbörsen. Under morgonen har Swedish Match och Meda rapporterat. Swedish Match kom in i linje med förväntningarna samtidigt som Meda resultat överraskade marknaden positivt..

Affärsvärlden - 05 mar 14 kl. 08:42

Stockholmsbörsen: Lugn öppning väntas

Efter en mycket volatil start på veckan, styrd av händelserna i Ukraina, väntas Stockholmsbörsen bjuda på en relativt lugn öppning av onsdagshandeln..

Affärsvärlden - 01 jun 15 kl. 08:54

Lugn öppning väntas på börsen

En lugn öppning väntas på Stockholmsbörsen när veckans första handelsdag inleds..

Affärsvärlden - 13 jan 17 kl. 08:46

Positiv öppning väntas på Stockholmsbörsen

Om fredagen den trettonde blir en otursdag återstår att se, men terminerna pekar mot en positiv öppning för de stora Europabörserna. Även för Stockholms del väntas börsen börja med stigande kurser..

DI - 11 feb 16 kl. 08:41

Börsen: Negativ öppning väntas

En negativ öppning väntas på torsdagens börs, där ett väntat räntebesked från Riksbanken och Mylans bud på Meda hör till dagens huvudnyheter vid sidan av flera bolagsrapporter, med bland annat Nokia i spetsen..

Affärsvärlden - 02 aug 13 kl. 09:00

Positiv börsöppning väntas

Med stöd av en stark utveckling på USA-börserna under torsdagskvällen, där S&P 500 stängde på en ny rekordnivå, och breda uppgångar i Asien väntas Stockholmsbörsen öppna högre på fredagen..

Cornucopia - 17 sep 14 kl. 07:31

Osäkert positiv börsöppning väntas

Nu på morgonen väntas en osäker till positiv börsöppning, på något stigande amerikansk termin och en blandad utveckling i Asien. Samtidigt har Stockholmsbörsen stängt positivt två dagar på raken, trots medias tjat i måndags om att börsen skulle falla på valresultatet.
Sedan stängningen i fredags är Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30 upp +0.

Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 08:52

Lugn öppning väntas på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen väntas ha en lugn öppning med en smått positiv tendens. Europaterminerna indikerar en öppning runt 0,3-0,4 procent uppåt..

Affärsvärlden - 24 jan 14 kl. 08:46

Stockholmsbörsen: Positiv öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas få en start snäppet över nollan om man tar de ledande europeiska terminerna som indikator. Cirka en halvtimme innan börsens öppning pekar terminerna i Frankfurt, Paris och London upp med 0,1-0,2 procent..

Affärsvärlden - 06 feb 14 kl. 09:00

Stockholmsbörsen: Något högre öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas öka något i den tidiga handeln. Dagens fokus är bland annat ECB:s räntebesked och de många rapportbolagen. Bland annat har Volvo, Astrazeneca, Hexpol och Tieto avgett rapport innan öppning..

DI - 03 mar 14 kl. 08:54

Börsen: Negativ öppning väntas

Stockholmsbörsen väntas inleda med siffror rejält i det röda på måndagen. Cirka en halvtimme innan börsens öppning pekar terminerna i Frankfurt, London och Paris ned med mellan 1,0-1,6 procent..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:16

Börsplus tar in teleoperatör i utdelningsportföljen

Börsplus tar in den norska teleoperatören Telenor i sin utdelningsportfölj..

Affärsvärlden - Igår: 15:08

Sura miner väntas på Wall Street

USA-börserna såg på fredagen ut att inleda handeln med något lägre index. Rapporten om ökad spridning av det nya coronaviruset i länder även utanför Kina bidrog till att sänka humöret och ökade oron över en global ekonomisk avmattning..

Affärsvärlden - Igår: 08:51

Klas Eklund: Riksbanken måste sänka inflationsmålet

Riksbanken måste justera sitt inflationsmål. Det skriver nationalekonomen Klas Eklund i en debattartikel i Dagens Industri..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Analytiker tror på fortsatt köpläge i Catena Media

Catena Medias operativa utveckling bådar gott för det innevarande kvartalet menar två analytiker. Den hårt pressade aktiekursen fortsätter att klättra på fredagen efter torsdagens rapport för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Så mycket har Ilija Batljan tjänat på SBB:s kursrusning

Ilija Batljan har blivit drygt en miljard rikare på sina SBB-aktier den senaste månaden..

Affärsvärlden - Igår: 13:06

Virusoro tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på fredagen i likhet med de europeiska börserna i spåren av att spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea..

Affärsvärlden - Igår: 11:19

Investmentbankernas intäkter på lägsta nivån sedan finanskrisen

Intäkterna för världens största investmentbanker sjönk i fjol till den lägsta nivån sedan finanskrisen 2008. Det rapporterar Financial Times, med hänvisning till data från branschbevakaren Coalition..

Affärsvärlden - Igår: 10:54

Styrelseledamot säljer för 2,1 miljoner i Balco

Carl-Mikael Lindholm har sålt 20.000 aktier i Balco, där han sitter som styrelseledamot sedan 2018. Han är även valberedningens ordförande..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Kärleken och marknaden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - Igår: 09:54

Powercell fortsätter backa på börsen

Stockholmsbörsen sjönk i den inledande fredagshandeln sedan spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea. De ledande Europabörserna öppnade ned i ungefär samma härad och USA-terminerna pekade nedåt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.