DI > Ekonomi

Friday, 21 February, 12:31

DI - 13 feb 20 kl. 08:30

Ecoclime Group: särskilt framgångsrikt fjärde kvartal lyfte helåretEn avsevärd organisk omsättningsökning och förbättring av flertalet nyckeltal blev resultatet av det fjärde kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Group

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ecoclime, Group, särskilt, framgångsrikt, fjärde, kvartallyfte , helåret
BT - 14 jan 16 kl. 09:49

Hon blir ny vd för framgångsrikt modeföretag för män

Malin Hultqvist Claesson, 31 år. Det heter Stayhards nya vd från och med februari. Samtidigt förvärvar Ellos Group, som äger e-handelsföretaget, Göteborgsbaserade märket Castor och Pollux i ett led att bredda Stayhard..

Dagensanalys.se - 26 okt 16 kl. 15:30

Framgångsrikt att använda sig av sina anställda på sociala medier

Stora företag och varumärken börjar i allt större utsträckning använda sina egna anställda för att bättra på sin image och räckvidd på sociala medier, något som verkar vara en smart strategi. Marknadföringsavdelningarna på företagen ser till att de anställda skriver ”positiva, intresseväckande och hjälpsamma berättelser som handlar om varumärket”, rapporterar AdWeek. Som några exempel finns Mastercard, som under sommaren hade ett ”ambassadörsprogram”  där man fick sina anställda att dela innehåll relaterat till deras varumärke på sina personliga sociala kanaler från företagets intranät.

Dagensanalys.se - 19 apr 16 kl. 11:05

Stora Annonsördagen 2016 – för alla som arbetar med reklam och marknadsföring

Du har väl bokat biljetter till Stora Annonsördagen den 28 april på Grand Hotel. Programledare för dagen är Frida Boisen författare till boken Digital Succé. Du bjuds på en heldags inspiration med flera vassa talare som exempelvis Ben Williams, Communications Manager på Adblock Plus, Björn Ulvaeus från ABBA och Tomas Franzén koncernchefen för Bonnier och många, många fler… Här har ni alla talare för dagen: ADBLOCKERS – NÄR BLEV KONSUMENTEN VÅR FIENDE?

PrivataAffärer - 01 nov 19 kl. 11:19

Hernhag: Fem aktier inför 2020

Köp Marcus Hernhags nya bok: Här köper du Marcus Hernhags nya bok Tillgångarna som gör dig rik! Serö: Hej! Ifall du fick välja fem aktier för 2020, vilka skulle du välja?

BT - 03 okt 13 kl. 09:58

Krav på snabbare reformer

Flera debattörer uttrycker oro för att Sverige tappar i konkurrenskraft och inte tar förnyelse på allvar. Feta katter blir omsprungna, varnar de. Samtidigt växer sjukkostnaderna snabbare än BNP.

Cornucopia - 18 maj 16 kl. 10:55

Redwood Pharma till AktieTorget med siktet inställt mot en 46-miljarders ögonmarknad

Redwood Pharma, är ett bolag som utvecklar ögonläkemedel, har erfarna och framgångsrika entreprenörer och två viktiga tillgångar som ska säkerställa den framtida intjäningsförmågan, FAS II-data och IntelliGel®, en drug delivery-plattform. Med hjälp av positiva FAS II-data från kvinnor som lider av kroniskt torra ögon kan bolagets ögondroppar utvecklas snabbare och med mindre risk än om man fått göra prövningarna från början. Teckning pågår till och med den 27 maj.

Dagens PS - 18 maj 18 kl. 07:22

Ikeapremiär: Slår sig in på helt ny marknad

Ikea expanderar till Sydamerika genom ett franchiseavtal med lokala Falabella, enligt ett pressmeddelande. En avsiktsförklaring har undertecknats med Falabella om öppnande av minst nio butiker i Chile, Colombia och Peru under en tioårsperiod. Under samma period ska även e-handel lanseras i dessa länder.

PrivataAffärer - 05 feb 20 kl. 04:00

Carnegie: Tre favoriter i gamingsektorn

Embracer Group, Paradox Interactive och G5 Entertainment är de tre och tillsammans har de ett börsvärde som vida överstiger de tre stora i gamblingsektorn, Netent, Betsson och Kindred, som tillsammans är värderade till 23 miljarder kr, vilket inte ens är hälften jämfört med de tre stora gamingbolagen. Varför går utvecklingen då så snabbt hos gamingföretagen? – Gamingbolagen är förvärvsdrivna och har starka ägare som kan branschen, det har varit mycket framgångsrikt.

Dagens PS - 14 okt 19 kl. 10:23

Investerar i cybersäkerhet – för 37 miljarder

Riskkapitalbolaget Thoma Bravo kommer att köpa ut brittiska cybersäkerhetsföretaget Sophos Group för motsvarande 37,4 miljarder kronor. Det framgår av ett pressmeddelande. Köpeskillingen landar på 3,8 miljarder dollar.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 06:30

Frisk Östersjö är värd många miljarder

Foto: Claes Nyberg
Att göra Östersjön frisk igen till år 2030 kan innebära 550 000 fler jobb och ge ett ekonomiskt mervärde på 280 miljarder kronor per år jämfört med om inget görs. Det visar en rapport som Världsnaturfonden (WWF) beställt.
- Det handlar om två olika scenarior som konsulten tagit fram, säger Mattias Rust från WWF i Sverige, som deltar i Cleanships slutkonferens i Trelleborg.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Regeringen kallar svenska börsbjässar till krismöte om coronaviruset

Coronavirusets eventuella konsekvenser på svensk ekonomi får nu regeringen att agera..

DI - 15 minuter sedan

Addtech förvärvar Skellefteåbolag för 620 miljoner

Teknikhandelsföretaget Addtech har tecknat avtal om att förvärva 86 procent av aktierna i baserade Valutec Group..

DI - 15 minuter sedan

Då sparkar Ingves i gång sedelpressarna

Riksbanken befinner sig fortfarande i vänteläge så länge inflationsförväntningarna inte faller..

DI - 30 minuter sedan

Ikea miljardsatsar i Stockholm: ”Delvis ny affärsmodell”

Ikea storinvesterar i Stockholm med renovering av de befintliga varuhusen i Kungens kurva och Barkarby och planerar att öppna fyra nya….

DI - 30 minuter sedan

Ansträngd likviditet i Netjobs

First North-listade Netjobs redovisar ett rörelseresultat på -1,1 miljoner kronor (-0,6) för det fjärde kvartalet 2019..

DI - 45 minuter sedan

Räntor & valutor: Positiv PMI-överraskning ger stöd

Sentimentet i Europa har stöttats av en positiv PMI-överraskning, medan kronan stärkts trots ett lite duvaktigt protokoll..

DI - 1 timme sedan

Danska Pandoras vd föreslås till Swedish Match styrelse

Tobaksbolaget Swedish Match valberedning föreslår att Alexander Lacik, vd för smyckesbolaget Pandora, väljs till ny styrelseledamot. .

DI - 1 timme sedan

Christina Kennedy tar över Dagens Samhälle

Christina Kennedy har utsetts till ny chefredaktör för Dagens Samhälle..

DI - 1 timme sedan

Autolivs vd om coronakrisen: ”Går åt rätt håll”

Autolivs vd Mikael Bratt uppger för Di att den kinesiska biltillverkningen är under återhämtning efter att coronautbrottet orsakat en….

DI - 1 timme sedan

EKN ändrar landriskklasser: Tre länder på Balkan uppgraderas

EKN ändrar landriskklass för Kosovo och Bosnien & Hercegovina från 7 till 6, och för Serbien från 5 till 4. – Drygt 20 år av fred och EU:s….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.