Realtid > Ekonomi

Tuesday, 25 February, 16:17

Realtid - 13 feb 20 kl. 08:21

"Förslagen innebär lägre pensioner"Fondbolagens förening lämnar i dag sitt remissvar på utredningen "Ett bättre premiepensionssystem." "Utredningen försöker åtgärda problem som redan är åtgärdade, säger vd Fredrik Nordström..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Förslagen, Ett, Fredrik Nordström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Förslagen, innebär, lägre, pensioner"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Michael Miebach ny vd för Mastercard

Mastercards nuvarande vd Ajay Banga avgår efter tio år som vd och blir istället styrelseordförande. Ny vd från den 1 januari 2021 blir Michael Miebach..

Realtid - 1 timme sedan

Hur länge ska bedrägeriet få fortsätta?

De extrema provisionerna i Lendos och Advisas så kallade trygghetsförsäkringar gör att de liknar rent bedrägeri, anser Realtids Per Lindvall..

Realtid - 1 timme sedan

"Pensionsmyndigheten ska inte agera som åklagare"

Slobodan Jovicic, Thomas Olsson och Marcus Johansson är kritiska mot utspelet från Pensionsmyndighetens generaldirektör Daniel Barr angående den friande Allra-domen..

Realtid - 2 timmar sedan

"Inflationsmålsregimen har spelat ut sin roll"

– Det är en förlegad syn att löneökningarna skulle driva inflationen. Den har i stället drivits av energipriser, kronan och i viss mån livsmedelspriserna, säger Mats Kinnwall, chefsekonom på Teknikföretagen..

Realtid - 4 timmar sedan

Därför lyckades inte finansiella kvantmodeller förutse coronaviruset

Klimatförändringarna kommer att leda till en uppsjö av framtida epidemier orsakade av virus. Hur detta är inprisat i aktievärderingarna är det ingen som vet. Bara en sak vet vi, och det är att det kostar.

Realtid - 5 timmar sedan

Mittmedia köper tidningskoncern

Bonnierägda lokaltidningskoncernen Mittmedia köper Hall Media med bland annat Jönköpings-posten och en rad andra lokaltidningar i Småland och Västergötland..

Realtid - 7 timmar sedan

10 kr - teckningskurs i Collectors nyemission

Teckningskursen i Collectors företrädesemission är satt till 10 kronor per aktie.  .

Realtid - 8 timmar sedan

Revolut värt 53,5 miljarder kronor

Brittiska neobanken Revolut har tagit in 500 miljoner dollar i en investeringsrunda som värderar bolaget till 5,5 miljarder dollar, motsvarande 53,5 miljarder kronor..

Realtid - 8 timmar sedan

SBB gör riktad emission

SBB gör riktad emission, USA-räntor vänder upp och Mastercard sänker intäktsprognos. Här hittar du morgonens nyheter i korthet. .

Realtid - 9 timmar sedan

Nasdaq: Kravet om börserfarenhet borta före maj

Det svenska noteringskravet på börserfarenhet slopas när Nasdaq uppdaterar reglerna för börsen. Det nya regelverket träder i kraft den 1 maj och förflyttar fokus från person till bolag. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.