Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 22 February, 23:05

Affärsvärlden - 13 feb 20 kl. 08:18

Vinsttapp för DoroDoro redovisar en omsättning som var högre än väntat under fjärde kvartalet. Bolaget rapporterar minskad vinst tyngd av engångskostnader..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Doro

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinsttappför , Doro
DI - 21 aug 14 kl. 07:44

Vinsttapp för Doro

Telefontillverkaren Doro redovisar ett resultat efter skatt på 9,4 miljoner kronor för det andra kvartalet 2014 (12,2). Resultatet per aktie uppgick till 0:45 kronor (0:63)..

Sydsvenskan - 10 nov 11 kl. 06:30

Doro tar sikte på amerikansk marknad

Lunds andra mobiltelefontillverkare Doro fortsätter att växa. Med hjälp av en apotekskedja i Florida hoppas vd Jérôme Arnaud på ett rejält försäljningslyft på den viktiga amerikanska marknaden.
LUND.

Barometern - 28 feb 14 kl. 08:16

Doro satsar på äldre surfare

De flesta mobiltillverkare använder ungdomar i reklamen, men inte svenska Doro. Deras frontfigur är Lill-Babs. Företaget satsar nu även på datorer och surfplattor anpassade för äldre.

Helsingborgs Dagblad - 23 dec 11 kl. 10:21

Doro får Duro-förbud

Doro har vunnit en tvist om varumärkesintrång i Polen, skriver telefontillverkaren i ett pressmeddelande. En domstol har förbjudit tillverkning, lansering, import, export och annonser om mobiltelefoner märkta Duro. Förbudet gäller telefonmodeller med en knappsats som liknar den som Doro använder på sina telefoner.

BLT - 23 nov 12 kl. 17:53

Doro, Paradise Lost och Hardline klara för Sweden Rock

Tre nya band är klara för Swden rock festival i juni. Paradise Lost har kallats goth metals uppfinnare, skivdebuterade 1990 och skrev in sig i metalhistorien med verk som Gothic (1991), Shades of God (1992) och storsäljaren Draconian times (1995). I dag upplever de något av en andra storhetstid med inte minst trettonde och senaste albumet Tragic idol (2012).

Trelleborgs Allehanda - 07 jun 13 kl. 16:52

TV: Doro ville aldrig sluta

Sångerskan Doro, Dorothee Pesch, fick frågor om sina scenkläder och efter presskonferensen minglade hon med fans.
Doro sken liksom solen utanför presstältet när det var dags för presskonferens på fredagseftermiddagen. Den första frågan handlade om hur hon funderar kring sin klädsel.

DI - 06 sep 13 kl. 08:25

Doro släpper ny smart telefon

Telefontillverkaren Doro introducerar nu sin andra smartphone, Doro Liberto 810. Doro Liberto 810 introduceras i september, med successiv lansering på Doros viktigaste marknader under det fjärde kvartalet 2013..

BT - 16 dec 14 kl. 08:22

Doro köper Caretech

Mobiltelefontillverkaren Doro köper Caretech AB, med huvudkontor i Kalix, för 240 miljoner kronor på skuldfri basis, skriver Doro i ett pressmeddelande. Caretech har cirka 100 anställda och är marknadsledande i Norden inom så kallad digital trygghetstelefoni och tillhörande tjänster för äldre."Vi vill växa inom Telecare-sektorn som har synergier med vår nuvarande kärnaffär inom mobiltelefoner för seniorer", skriver Doro..

SvD - 06 jul 16 kl. 08:52

Doro vinstvarnar – Doro Cares vd sparkas

Telefonbolaget Doro vinstvarnar och spår ett lägre än förväntat helårsresultat. Vd:n för dotterbolaget Doro Care lämnar sin tjänst efter beskedet..

PrivataAffärer - 25 okt 19 kl. 08:12

Doro upprepar prognosen

Inklusive förvärvskostnader om 2,7 miljoner kr uppgick rörelseresultatet till 33,8 miljoner kr (33,3). Resultat efter skatt blev 23,0 miljoner kr (26,5) och resultatet per aktie uppgick till 0,97 kr (1:12). Nettoomsättningen uppgick till 521 miljoner kr (509), medan orderingången ökade 2,2 procent till 589 miljoner kr (576).

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:16

Börsplus tar in teleoperatör i utdelningsportföljen

Börsplus tar in den norska teleoperatören Telenor i sin utdelningsportfölj..

Affärsvärlden - Igår: 15:08

Sura miner väntas på Wall Street

USA-börserna såg på fredagen ut att inleda handeln med något lägre index. Rapporten om ökad spridning av det nya coronaviruset i länder även utanför Kina bidrog till att sänka humöret och ökade oron över en global ekonomisk avmattning..

Affärsvärlden - Igår: 08:51

Klas Eklund: Riksbanken måste sänka inflationsmålet

Riksbanken måste justera sitt inflationsmål. Det skriver nationalekonomen Klas Eklund i en debattartikel i Dagens Industri..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Analytiker tror på fortsatt köpläge i Catena Media

Catena Medias operativa utveckling bådar gott för det innevarande kvartalet menar två analytiker. Den hårt pressade aktiekursen fortsätter att klättra på fredagen efter torsdagens rapport för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Så mycket har Ilija Batljan tjänat på SBB:s kursrusning

Ilija Batljan har blivit drygt en miljard rikare på sina SBB-aktier den senaste månaden..

Affärsvärlden - Igår: 13:06

Virusoro tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på fredagen i likhet med de europeiska börserna i spåren av att spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea..

Affärsvärlden - Igår: 11:19

Investmentbankernas intäkter på lägsta nivån sedan finanskrisen

Intäkterna för världens största investmentbanker sjönk i fjol till den lägsta nivån sedan finanskrisen 2008. Det rapporterar Financial Times, med hänvisning till data från branschbevakaren Coalition..

Affärsvärlden - Igår: 10:54

Styrelseledamot säljer för 2,1 miljoner i Balco

Carl-Mikael Lindholm har sålt 20.000 aktier i Balco, där han sitter som styrelseledamot sedan 2018. Han är även valberedningens ordförande..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Kärleken och marknaden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - Igår: 09:54

Powercell fortsätter backa på börsen

Stockholmsbörsen sjönk i den inledande fredagshandeln sedan spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea. De ledande Europabörserna öppnade ned i ungefär samma härad och USA-terminerna pekade nedåt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.