Affärsvärlden > Ekonomi

Tuesday, 25 February, 17:13

Affärsvärlden - 13 feb 20 kl. 08:15

Stigande resultat för BongKuvertspecialisten Bong redovisar minskande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget vänder samtidigt till ett positivt rörelseresultat..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Bong

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stigande resultatför , Bong
Sydsvenskan - 18 feb 11 kl. 06:30

Fusion pressar resultat

Brevkoncernen Bong, som är på väg att fusioneras med franska Hamelin, redovisar ett resultat på minu?
Brevkoncernen Bong, som är på väg att fusioneras med franska Hamelin, redovisar ett resultat på minus 123 miljoner kronor för de sista tre månaderna 2010 (-10,2 miljoner kronor, fjärde kvartalet 2009).Det är engångsnedskrivningar på 157 miljoner kronor och 19 miljoner kronor i direkta transaktionskostnader för samgåendet med Hamelin som drar ner resultatet.

Kristianstadsbladet - 24 maj 14 kl. 07:00

Bong överväger flytt från Söder

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kristianstads kommuns bytesaffär med Lantmännen – med bland annat Yllan och Kronfågeltomten – är tillfälligt stoppad. Orsaken är att kommunen kan komma att ta över Bongs fastigheter på Söder.
– Vi har en diskussion med Bong om eventuellt köp av deras fastigheter.

DI - 17 feb 11 kl. 08:10

Minus för Bong Ljungdahl

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong Ljungdahl redovisar ett resultat efter skatt på minus 86 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (17), motsvarande en vinst per aktie om minus 4:92 kronor efter utspädning (1:28)..

E24 - 17 feb 11 kl. 08:27

Förlust för Bong Ljungdahl

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong Ljungdahl redovisar ett resultat efter skatt på -86 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2010 (17), motsvarande en vinst per aktie om -4:92 kronor efter utspädning (1:28)..

DI - 12 maj 11 kl. 12:04

Vinstökning för Bong Ljungdahl

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong Ljungdahl redovisar ett resultat efter skatt på 9 miljoner kronor för det första kvartalet 2011 (5)..

DI - 24 aug 11 kl. 08:04

Förlust för Bong

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong redovisar ett resultat efter skatt på -2 miljoner kronor för det andra kvartalet 2011 (2). Resultatet per aktie uppgick till -0,09 kronor (0,08)..

DI - 10 nov 11 kl. 08:06

Knapp vinst för Bong

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong redovisar ett resultat efter skatt på 1 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (-18)..

E24 - 10 nov 11 kl. 08:17

Bong 3 kv: resultatet efter skatt blev 1 mkr

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong redovisar ett resultat efter skatt på 1 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (-18). Resultatet per aktie uppgick till 6 kronor (-1:35)..

E24 - 16 feb 12 kl. 10:16

Bong skjuts i sank

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong redovisar ett resultat efter skatt på -24 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2011 (-86). Aktien skjuts i sank med 20 procent..

DI - 15 maj 12 kl. 17:19

Bong håller vinstnivån

Kuvert- och specialförpackningsföretaget Bong redovisar ett resultat efter skatt på 9 miljoner kronor för det första kvartalet 2012 (9)..

Kristianstadsbladet - 19 maj 12 kl. 06:30

Bong vill säga upp fler - och ger styrelsen arvode

Bong Ljungdahl vill säga upp ytterligare fyra personer på anläggningen i Kristianstad. Orsaken är omorganisation.
?

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Handelsbanken: För stort kursrally i fastighetsaktien

Klövern har upplevt ett alltför stort kursrally varför Handelsbanken väljer att behålla sin negativa syn på bolaget beaktat risker kopplade till balansräkningen, marknadssentimentet och värderingen. Det framgår av en analys..

Affärsvärlden - 1 timme sedan

Rekyl väntas på Wall Street

USA-börserna ser ut att inleda tisdagens handel på plus efter markanta nedgångar dagen före..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Millicom sänker utdelningen

Teleoperatören Millicom redovisar ökande omsättning under fjärde kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst. Millicom sänker utdelningen till 1 dollar från 2,64 dollar..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

DNB: Inte längre köpläge i kursraketen

Evolution Gamings framgång på den globala spelmarknaden saknar motstycke, men konsensusestimaten och värdering har nu kommit ikapp. Det skriver DNB Markets i en analys..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Fortsatt kursras för Norwegian

Det norska flygbolaget Norwegians aktie störtdyker på Oslobörsen för andra dagen i rad. Vid klockan 14.30 hade aktien rasat drygt tolv procent.

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Astra Zeneca-ägt bolag kan ha nått coronagenombrott

Bioteknikbolaget Moderna Therapeutics, som har Astra Zeneca som storägare, rusade i den amerikanska förhandeln på tisdagseftermiddagen efter att bolaget skickat en vaccinkandidat mot coronavirus till statliga amerikanska forskare för validering inför tester på människa..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Fjärde AP-fonden in i Starbreeze - har nära 10 procent av rösterna efter nyemissionen

Fjärde AP-fonden köpte 11,3 miljoner A-aktier i Starbreeze i den riktade nyemission som gamingbolaget gjorde i förra veckan..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Börsplus köp och behåll-portfölj sväller till 102 innehav efter fem nya köpråd

Börsplus startade för drygt ett år sedan sin köp och behåll-portfölj med avsikten att långsiktigt äga poster i alla de aktier som får köpråd av Börsplus..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Kroatien bekräftar ett första fall av coronaviruset

Kroatiens premiärminister Andrej Plenkovic har på tisdagen bekräftat att landet har fått sitt första fall av coronaviruset. Det skriver portalen Index.hr..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Fortsatt fall på Stockholmsbörsen

Efter en start på plus vände Stockholmsbörsen på tisdagen raskt nedåt igen, i likhet med börserna i övriga Europa. Rekylen från måndagens coronavirusdrivna ras blev därmed mycket kortvarig..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.