Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 24 February, 15:45

Affärsvärlden - 13 feb 20 kl. 07:39

Betssons rörelsevinst lägre än väntatBettingbolaget Betsson redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet. Rörelseresultatet var lägre än väntat. Inlösen blir lägre än året före..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Betsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Betssons, rörelsevinst, lägre, än, väntat

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Sämsta dagen för OMXS30-index sedan Brexit-omröstningen

Stockholmsbörsens OMX-index faller i dag med över 3 procent. Magnituden på nedgången placerar fallet på en sjätte plats på en lista med största kursfallen sedan 31 december 2014..

Affärsvärlden - 30 minuter sedan

Analytiker: Här ger virusfrossan köpläge

USA-börserna faller i samband med den coronaoro som drar över världen. Analytikerna på Wall Street låter dock inte börsfallet avskräcka från köprekommendationer för flera aktier..

Affärsvärlden - 45 minuter sedan

Rejäl nedgång väntas på Wall Street i virusrädslans spår

Börserna i USA såg på måndagen ut att börja veckan med markant fallande noteringar..

Affärsvärlden - 2 timmar sedan

Industri och flyg faller i virusfrossan på börsen

Stockholmsbörsen backade kraftigt på måndagen när oron över spridningen av coronaviruset tilltog. Ett stort antal smittade har upptäckts i länder utanför Kina, bland annat i Italien. Risken för en global pandemi uppfattades därmed som tydligt högre än tidigare..

Affärsvärlden - 3 timmar sedan

Rekordhög blankning i kinesiska aktier

En skarp ökning i blankning av kinesiska aktier har nu lett till att det totala värdet på aktier som innehavarna väntar sig ska falla nått upp till rekordhöga 15 miljarder yuan, enligt data från China Securities Finance Corporation (CSFC)..

Affärsvärlden - 4 timmar sedan

"Verkligheten kommer ikapp börsen"

Aktiebörserna faller stort världen över. "Det är virusoron som sätter skräck i marknaden", säger Maria Landeborn, analytiker på Danske Bank..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Värderingen av S&P 500-index är på högsta nivån på 18 år

Värderingen av amerikanska S&P 500-index är uppe på sin högsta nivå på 18 år. S&P 500-index handlas nu till 19 gånger vinsten för det kommande året, vilket är den högsta nivån sedan maj 2002. Det framgår av Factsets beräkningar som publicerades i fredags, rapporterar CNBC..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Sverige skjuter till 40 miljoner mot corona

Sverige ger 40 miljoner kronor till WHO för att kunna stödja de länder som har en svag sjukvårds- och hälsoorganisation och därmed problem att möta spridningen av coronaviruset..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Märkesbolag faller på bred front efter virusfrossa

Tillverkare av lyxprodukter föll på bred front på måndagen, sedan ett stort antal nya fall av smittade av coronaviruset påträffats utanför Kina - bland annat i Italien..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Tyskt Ifo-index starkare än väntat

Ifo-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland steg till 96,1 i februari, jämfört med reviderade 96,0 föregående månad (95,9)..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.