DI > Ekonomi

Wednesday, 19 February, 02:53

DI - 13 feb 20 kl. 06:44

Räntor och valutor: USA-räntor ned på oro över smittspridningRisksentimentet fick sig en ny törn på torsdagen, efter en kraftig uppgång av antalet nya smittade i Kina..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntoroch , valutor, USA-räntor, ned, oroöver , smittspridning
DI - 27 okt 15 kl. 06:38

Räntor och valutor: USA-räntor ned

Det är lite mer riskavert på finansmarknaderna inför räntebesked från Federal Reserve och Bank of Japan senare i veckan. USA-börserna stängde svagt ned på måndagskvällen och i Asien är det entydigt ned under natten. Störst är nedgångar i Kina, där Shanghaibörsen i skrivande stund har sjunkit 1,2 procent..

DI - 08 feb 19 kl. 06:30

Räntor & valutor: USA-räntor ned efter Trumps besked om Xi

Asienbörserna handlas generellt på minus under fredagen. USA-räntorna har fortsatt ned någon punkt, medan dollarn går sidledes mot yenen och euron..

DI - 02 maj 14 kl. 07:08

Räntor & valutor: USA-räntor ned

Amerikanska statspappersräntor har sjunkit och dollarn försvagats sedan den svenska marknaden tog helg vid lunchtid på onsdagen. Räntenedgångarna kommer bland annat efter en oväntad svag BNP-utveckling i USA och späddes senare på under den svenska helgledigheten.

DI - 12 dec 14 kl. 06:16

Räntor & valutor: USA-räntor ned

Amerikanska statspappersräntor har vänt ner efter den svenska marknadens stängning på torsdagen, dollarn ha samtidigt svagare mot framför allt japanska yen..

DI - 26 nov 14 kl. 06:24

Räntor/Valutor: USA-räntor ned efter solid emission

USA-räntorna sjönk efter svensk stängning på tisdagen sedan ännu en solid emission och besvikelse över en nedgång i hushållens konsumentförtroende ökat efterfrågan på amerikanska statspapper. Dollarn var samtidigt stabil..

DI - 11 aug 17 kl. 06:25

Räntor och valutor: Usa-räntor sjunker

Amerikanska statspappersräntor pressades ytterligare något nedåt i en riskavert handel efter den svenska marknadens stängning på torsdagskvällen. Dollarn har samtidigt försvagats ytterligare mot andra valutor, kanske främst japanska yen..

DI - 28 aug 14 kl. 06:55

Räntor och valutor: USA-räntor ner

Amerikanska marknadsräntor har sjunkit ett par punkter i längre löptider under natten samtidigt som dollarn försvagats. USA-börserna stängde i stort sett oförändrat på onsdagen och i Asien är det överlag ned på börserna..

DI - 04 aug 14 kl. 11:26

Räntor & valutor: Svenska räntor tickar nedåt

Svenska och tyska långräntor drar nedåt på måndagen sedan amerikanska motsvarigheter fortsatt ticka lägre efter svensk stängning på fredagen. Periferiräntor tickar också nedåt sedan Portugals centralbank tagit kontrollen över problembanken Banco Espirito Santo (BES)..

Fler nyheter från DI

DI - 4 timmar sedan

Stjärnfallet på svenska kroghimlen bådar illa

Sverige var den stora förloraren när franska Guide Michelin på måndagskvällen presenterade årets krogguide för de nordiska länderna med de….

DI - 5 timmar sedan

Wall Street: Microsoft, Tesla och Amazon lyfter Nasdaq

Efter en trög start repade USA-börserna visst mod mot slutet på handelsdagen. Lyft i aktierna för storbolagen Microsoft, Tesla och Amazon….

DI - 5 timmar sedan

Plötsligt ras i aktieindex på Stockholmsbörsen förbryllar Nasdaq

Vid 16.25-tiden på tisdagen föll hastigt det breda all share-index OMXSPI med 0,6 procentenheter..

DI - 5 timmar sedan

Kommunernas ekonomi starkare än väntat – även utan budgetrevoltens miljarder

Under onsdagen klubbar riksdagen igenom nya, snabba, miljarder till kommunerna och regionerna..

DI - 5 timmar sedan

Kommunernas miljardklipp på börsen ger ny huvudvärk

Kommuner och regionernas placeringar har vuxit med mer än 14 miljarder på en stigande börs, men värdestegringen kan ge en felaktig bild av….

DI - 6 timmar sedan

Kronan pressas av virusoro

Det nya coronaviruset äter upp svensk köpkraft och pressar ned ränteläget i den svenska ekonomin. ”Kina är ju 20 procent av världens….

DI - 6 timmar sedan

Bobyggandet rasar – regeringen i krissamtal med branschen ”Räcker inte”

Under ett fem timmar långt möte på onsdagen träffar regeringen byggbranschen för krissamtal om raset i bostadsproduktionen. ”Det räcker….

DI - 6 timmar sedan

Anrika varuhuskedjan sänks till skräpstatus

Den krsidrabbade detaljhandelskedjan Macy's har fått sitt kreditbetyg sänkt till skräpstatus av Standard & Poor's som dömer ut bolagets….

DI - 7 timmar sedan

Rut är en succé

Trots att rutavdraget nu utnyttjas av närmare en miljon människor runt om i Sverige, framför allt barnfamiljer och pensionärer, och har….

DI - 7 timmar sedan

Så ska Europa leda digitaliseringen

Under onsdagen presenterar EU-kommissionen sin nya digitala strategi. Vi har med framgång förändrat andra branscher och vi kommer nu att….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.