DI > Ekonomi

Friday, 21 February, 20:19

DI - 13 feb 20 kl. 05:53

USA:s finansminister tror på övergående påverkan av virusetCoronaviruset väntas inte ha någon inverkan på USA:s ekonomi bortom 2020, eller påverka administrationens långsiktiga tillväxtprognoser.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: USA:s, finansminister, tror, övergående, påverkanav , viruset
DI - 23 jul 16 kl. 10:51

Starkt stöd till Turkiet från USA:s finansminister

Jack Lew, USA:s finansminister, meddelade under morgonen under det pågående G20-toppmötet för finansministrar i Chengdu i Kina att USA starkt stöttar den turkiska regeringen och uppmanar landet att undersöka det misslyckade kuppförsöket. Det rapporterar Reuters..

BT - 30 okt 12 kl. 15:17

Sandy mångmiljardsmäll för USA

Ekonomiskt sett bedöms Sandy vara tidernas femte värsta oväder, med totalkostnader uppåt 25-30 miljarder dollar.
Det amerikanska företaget Eqecat som värderar katastrofkostnader åt försäkringsbranschen beräknar kostnaderna till mellan 5 och 10 miljarder dollar i försäkringsskador och dubbelt så mycket i ekonomiskt bortfall. Det innebär att Sandy beräknas ha orsakat de femte värsta orkanskadorna i historien.

BT - 16 okt 13 kl. 17:37

Öppningar för snabba beslut i USA

Öppningar för en snabb amerikansk uppgörelse om höjt skuldtak läckte ut från de pressade förhandlingarna på onsdagen. Efter en tisdag med två separata förhandlingsspår i de båda kamrarna i USA:s kongress inleddes onsdagen med öppningar för en snabbare process.Representanthusets ledning uppgavs vara redo att tillåta en omröstning om en senatsförhandlad lösning, enligt insatta källor i flera medier.

BT - 16 okt 13 kl. 17:35

Förslag på krislösning i USA

En lösning på USA:s akuta ekonomiska kris har lagts fram av senaten. Förslaget tros få ja i båda kongressens kamrar, enligt Demokraternas senatsledare Harry Reid. Kompromissen innebär att man skjuter fram beslut om skuldtaket till 7 februari.

Kristianstadsbladet - 29 sep 14 kl. 10:02

USA nästa för Jasmine Kara

Nästa punkt på att göra-listan: Bli en stjärna i USA. Ständigt pågående projekt: Göra världen lite trevligare. Albumaktuella Jasmine Kara har stora drömmar - och långt gångna planer på att uppfylla dem.

Trelleborgs Allehanda - 29 sep 14 kl. 10:02

USA nästa för Jasmine Kara

Nästa punkt på att göra-listan: Bli en stjärna i USA. Ständigt pågående projekt: Göra världen lite trevligare. Albumaktuella Jasmine Kara har stora drömmar - och långt gångna planer på att uppfylla dem.

Affärsvärlden - 04 jan 13 kl. 08:38

Geithner vill avgå trots pågående förhandlingar

USA:s finansminister Timothy Geithner har indikerat för kollegor inom Vita Huset att han vill fullfölja sin plan att lämna regeringen i slutet av denna månad, även om en uppgörelse om skuldtaket inte skulle vara på plats..

Kristianstadsbladet - 07 maj 14 kl. 15:12

Sebastian K debuterar i USA


På lördag kväll startar Sebastian K på The Meadowlands. I sulkyn sitter tränaren Åke Svanstedt. Ett första test hur de står sig i den amerikanska konkurrensen.

Trelleborgs Allehanda - 07 maj 14 kl. 15:12

Sebastian K debuterar i USA


På lördag kväll startar Sebastian K på The Meadowlands. I sulkyn sitter tränaren Åke Svanstedt. Ett första test hur de står sig i den amerikanska konkurrensen.

Dagens PS - 11 nov 16 kl. 09:43

PS krönikör: Medierna totalt oförstående

I den bästa av världar står vi inför ett riktigt paradigmskifte, och jag skulle ljuga om jag påstod att jag blev förvånad över Donald Trumps seger på tisdagsnatten. Som jag tidigare skrivit är USA – och större delen av västvärlden – uppdelad i två läger. Vinnare och de som upplever sig vara förlorare.

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Björn Borgs vd efter rapportfallet: ”Är på väg åt rätt håll”

Modebolaget Björn Borg föll på Stockholmsbörsen efter en kraftig resultatförsämring i det fjärde kvartalet. ”Det är framför allt en….

DI - 15 minuter sedan

SSM erhåller obligationsinnehavarnas godkännande av ändringar i villkoren för bolagets utestående obligationer

På begäran av SSM Holding AB (publ) (”SSM”) kallade agenten till möte med obligationsinnehavare genom skriftligt förfarande för att besluta….

DI - 15 minuter sedan

Stort dokument: Väljarna flyr – historiskt svårt vägval för S och pressad Löfven

Socialdemokraterna står inför ett historiskt svårt vägval och kravet på en nystart växer nu i partiet..

DI - 45 minuter sedan

Offentliga platser i italienska städer stängs efter coronaviruset

Myndigheterna i Italien har beslutat att stänga offentliga platser i tio italienska städer på grund av att flera personer smittats av….

DI - 45 minuter sedan

DDM köper 9,9 procent av österrikisk bank för 30 miljoner euro

First North-bolaget DDM Holding har ingått ett avtal om att köpa 9,9 procent av österrikiska Addiko bank..

DI - 30 minuter sedan

EU-toppmötet avbryts i oenighet – ingen budget klubbad

EU-ledarna avbröt på fredagskvällen det extra toppmötet i oenighet. EU-ledarna kunde inte enas om det nya förslaget till långtidsbudget..

DI - 45 minuter sedan

Vita huset bjuder in Huawei-konkurrenter till möte

Vita huset planerar en konferens med Huaweis rivaler för att skynda på utvecklingen av prisvärd konkurrerande 5G-teknik..

DI - 45 minuter sedan

Prioritera kvalitet före pris

Trots att efterfrågan på att kunna hjälpa människor med svåra ångest- och depressionstillstånd ökar, är risken stor att upphandlingar av….

DI - 45 minuter sedan

Bloomberg är det enda hotet mot Trump

Senator Elizabeth Warren skåpade ut Michael Bloomberg i den gångna veckans debatt och likande honom vid Trump..

DI - 45 minuter sedan

DDM makes strategic investment

DDM Holding AG (First North: DDM) announces that it has made a strategic investment by entering into an agreement to acquire a 9.9% stake….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.