Skånskan > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:52

Skånskan - 13 feb 20 kl. 05:00

Kommunen anmäler falskt startbeskedNORDANÅ Ett okänt antal småhus i Nordanå började byggas sedan en kontrollansvarig person förfalskat kommunens startbesked.
En byggnadsinspektör upptäckte förfalskningen och Staffanstorps kommun har gjort en polisanmälan om urkundsförfalskning.Nu pågår en polisutredning och Staffanstorps kommun gör också en egen utredning.
– Vi ser oerhört allvarligt på det som hänt, säger Bertil Bengtsson som är miljö- och byggchef i Staffanstorps kommun. – Det är förfalskning av ett myndighetsdokument.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
NORDANÅ Ett, Nordanå, Staffanstorps, Bertil Bengtsson, Boverket, Olsson, Trivselhus, Staffanstorp, Mikael Olsson, Tabich

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunen, anmäler, falskt, startbesked
SmålandsPosten - 27 nov 18 kl. 18:12

Elever saknades – kommunen anmäler Växjö Islamiska skola

Kommunen anmäler Växjö Islamiska skola till Skolinspektionen. Kommunen anser att friskolan inte har agerat korrekt i fallet med de fem elever som inte dök upp vid skolstarten..

Skånskan - 07 feb 19 kl. 17:45

Kommunen anmäler sig själv efter mordet

Hässleholm Mamman mördades av sin man. Nu anmäler kommunen sig själv enligt Lex Sarah,Mitt på dagen i måndags mördades en kvinna på en adress i centrala Hässleholm. I samband med mordet greps em man som var på plats i lägenheten.

Blekinge Läns tidning - 06 nov 18 kl. 12:29

Kommunen anmäler sig själv efter dödsolycka

Kommunen vill reda ut alla frågetecken kring dödsolyckan i Fridhem där en 78-årig man avled. Därför anmäler kommunen sig själv..

YA - 11 nov 15 kl. 03:00

Kommunen anmäler sig själv

Socialförvaltningen anmäler sig själv enligt Lex Sarah. Det stora antal ensamkommande barn och ungdomar som kommit till kommunen gör att man inte klarar att sköta uppdraget inom lagens ramar..

Barometern - 30 maj 17 kl. 10:11

Kommunen anmäler sig själv för bruten höft

En omsorgstagare i Kalmar föll och fick en axelskada och en bruten höft. Fallet hade kunnat förhindras och nu anmäler kommunen sig själv för händelsen..

Norrtelje Tidning - 18 sep 17 kl. 19:38

Glömde utreda barnets behov – kommunen anmäler sig själv

Kommunen utredde aldrig barnets behov efter att en orosanmälan inkommit. Nu anmäler Socialkontoret sig själva till Inspektionen för vård och omsorg, IVO..

Barometern - 25 feb 19 kl. 17:09

Kommunen anmäler händelse när patient dog efter fall

En äldre person på ett boende i Hultsfreds kommun ramlade och slog i huvudet och kräktes blod på natten. Först dagen efter togs patienten till sjukhus där denne senare avled. Nu Lex Maria-anmäler kommunen sitt agerande vid händelsen..

Västerbottens Folkblad - 10 jan 14 kl. 19:00

[PLUS] Tredje gången kommunen anmäler

Umeå. Det här är tredje gången på kort tid som kommunen polisanmäler dataintrång där elever tagit sig in i datasystemet..

Corren - 16 dec 15 kl. 16:40

Kommunen anmäler sig själv för lagbrott

Socialkontoret anmäler sig själva för brott mot lagen..

Helsingborgs Dagblad - 03 feb 16 kl. 10:44

Kommunen anmäler nazistaffischer

Landskrona kommun anmäler att någon satt upp två affischer utanför stadshuset, under onsdagen eller torsdagen i förra veckan..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 30 minuter sedan

Pappor i slagsmål på lekland

Malmö När en man tog hans son hårt i armen på Busfabriken på Jägersro slog pappan till mannen. Som slog tillbaka.
Det urartade i ett slagsmål som tvingade polis att avlägsna de båda papporna från leklandet.

Skånskan - 1 timme sedan

Cyklist och bilist i kollision

Malmö En olycka där en personbil och en cykel är inblandade har inträffat på Lorensborg.Polis och ambulans larmades på tisdagsförmiddagen till korsningen Lorensborgsgatan/Stadiongatan med anledning av trafikolyckan. Det finns inga uppgifter om några skadade i nuläget eller närmare detaljer kring händelsen.

Skånskan - 1 timme sedan

Ofredade hade inget körkort

ESLÖV En man i 20-årsåldern har polisanmält för att ha ofredat sin expartner under måndagseftermiddagen. Mannen ska enligt anmälan ha begett sig till sin expartners bostad på Rönneberga och sparkat och slagit på hennes ytterdörr.
Polisen larmades till platsen och fick stopp på mannen när han var på väg därifrån med sin bil.

Skånskan - 1 timme sedan

Tonåring slog sönder möbler

ESLÖV En 17-årig tjej som är intagen på ett HVB-hem i Eslövs kommun har polisanmälts för skadegörelse. Enligt polisanmälan har flickan brusat upp och då slagit sönder flera möbler på sitt rum..

Skånskan - 1 timme sedan

Tjuven var sugen på korv

MARIEHOLM Korvar och korvbröd, med läsk därtill, hörde till det som en tjuv fick med sig under ett inbrott i klubbhuset som Marieholms boule har.
Klubben upptäckte under måndagen att det varit inbrott i klubbhuset. Under inbrottet har det även stulits en industridammsugare och en dörr..

Skånskan - 1 timme sedan

Skoltjuvar tog iPads

STAFFANSTORP Natten till tisdag bröt sig okända gärningsmän in i Baldersskolan i Staffanstorp.
Deras byte blev ett okänt anta iPads.
Det var strax efter midnatt, 00.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal sommardäcken

STAFFANSTORP Ett bilföretag på Vesumsvägen i Staffanstorp utsattes för inbrott och stöld natten mellan söndag och måndag.
Okända gärningsmän tog sig in och från en bil stal de fyra sommardäck på fälgar värda tillsammans 15 000 kronor. Bilen hade de pallat upp och den hade även fått en del andra skador av hanteringen.

Skånskan - 1 timme sedan

Skadegörelse på förskola

STAFFANSTORP S:t Staffans församlings förskola, Druvan och Axet, som ligger på Brågarpsvägen har utsatts för skadegörelse.
Det var någon gång under helgen som två rutor krossades. En fönsterruta blev helt förstörd medan den andra fick två av fyra rutor sönderslagna..

Skånskan - 1 timme sedan

Bröt sig in genom altandörr

Stångby En villa på Soldat Bohms gata fick besök av tjuvar i helgen. Någon gång mellan lördag lunchtid och söndag lunchtid bröt sig någon in genom altandörren och sökte igenom huset. Det är oklart vad som saknas..

Skånskan - 2 timmar sedan

Sportlovslediga fick prova på handboll

Skurup Under måndagsförmiddagen och kvällen fanns det möjlighet till att känna på hur det är att spela handboll.
Skurups handboll bjöd in alla åldrar till Skurups sparbank arena under måndagen.Denna måndagsförmiddag är det över 20 barn och några ungdomar som är på plan och får instruktioner av ledarna.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.