YA > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:54

YA - 13 feb 20 kl. 00:22

Alliansstyret: Sverigedemokraterna nonchalerar barn och ungas behov av psykiatrisk vårdVi i alliansen gick till val på att korta vårdköerna, förbättra Region Skånes ekonomi och öka valfriheten för människor som bor i Skåne. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Region Skånes, Skåne

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alliansstyret, Sverigedemokraterna, nonchalerar, barnoch , ungas, behovav , psykiatrisk, vård
SR - 02 feb 17 kl. 13:11

Regeringen kallar till samtal om barnäktenskap

Nu kallar regeringen till samtal med alla partier utom Sverigedemokraterna om barnäktenskap. Det beskedet lämnar justitieminister Morgan Johansson (S) till Ekot, efter Liberalernas utspel tidigare i dag..

SmålandsPosten - 15 feb 20 kl. 05:30

Det är ingen som nonchalerar SD

I en insändare skriver Sivert Bergvall att det inte går att nonchalera ett parti så stort som Sverigedemokraterna. Men det är ingen som nonchalerar SD, svarar JP Dahl..

Kristianstadsbladet - 10 nov 19 kl. 05:00

Debatt: Trygga barn behöver vuxna som har tid för dem

Vårt socialdemokratiska budgetförslag röstades som väntat ner av Alliansstyret i barn-och utbildningsnämnden. Därmed genomför borgarna besparingar motsvarande 4,5procent av den pedagogiska delen av ”skolpengen” för både förskola och fritidshem, skriver Ulrika Tollgren, vice ordförande i barn- och utbildningsnämnden i Kristianstad..

Kristianstadsbladet - 15 okt 18 kl. 15:05

Oppositionen dissar det nya alliansstyret

Ett svagt styre. Det är de tre oppositionspartiernas bedömning av det nya alliansstyret i Kristianstads kommun..

Kristianstadsbladet - 12 nov 18 kl. 00:01

Nya Alliansstyret blir det svagaste någonsin

Det nya Alliansstyret som nu tillträder blir det svagaste någonsin i Kristianstad. Endast en gång tidigare har kommunen i sin nuvarande form haft ett minoritetsstyre..

Blekinge Läns tidning - 29 nov 18 kl. 09:29

Alliansstyret backar om arvoden

I stadshuset pågår sedan klockan nio kommunfullmäktiges sammanträde där budgeten för nästa år ska beslutas. Och alliansstyret inleder med att backa från det omdiskuterade förslaget till nytt arvodessystem..

GöteborgsPosten - 17 jan 19 kl. 17:32

Nytt bakslag för Alliansstyret i Göteborg

Alliansstyret i Göteborg har drabbats av ytterligare ett bakslag. I trafiknämnden gick de rödgröna ihop och ändrade i förvaltningens prioriteringsordning..

SVT - 01 mar 12 kl. 07:28

Ragunda nonchalerar flyktingar

Kommunledningen i Ragunda nonchalerar de flyktingar och invandrare som bor i kommunen. Det menar SFI-lärarna i Hammarstrand..

Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 19:41

Politiker, ni nonchalerar arbetsmarknadens utmaningar

Sverige behöver jobb, en ny jobbpolitik. Inga synpunkter på enklare instegsjobb, lägre anställningströsklar, enklare processer för att starta nya företag och så vidare. Nödvändigt men otillräckligt.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 19:41

Politiker, ni nonchalerar arbetsmarknadens utmaningar

Sverige behöver jobb, en ny jobbpolitik. Inga synpunkter på enklare instegsjobb, lägre anställningströsklar, enklare processer för att starta nya företag och så vidare. Nödvändigt men otillräckligt.

Fler nyheter från YA

YA - 5 minuter sedan

Nationalmuseum omformulerar antika ideal

Nefertiti blir en samtida kvinna, och ensamstående mödrar ges madonnors resning. Århundraden av konsthistoria ekar och flyger i Nationalmuseums lätta, tunga och ibland till och med vilda utställning "Inspiration – ikoniska verk"..

YA - 30 minuter sedan

Aktivist gripen efter kritik mot viruspolitik

En framstående kinesisk aktivist som kritiserat president Xi Jinpings hantering av coronavirusets utbrott har frihetsberövats, uppger människorättsorganisationen Amnesty International..

YA - 15 minuter sedan

Finalrepris i slutspelsstarten

Repris på de två senaste årens SM-final och ett hett Stockholmsderby. Det är bland annat vad som väntar när SM-slutspelet börjar i damhockeyligan SDHL. Kan något av de lägre rankade lagen skrälla?.

YA - 15 minuter sedan

Brott: Man gick omkring med narkotika

Mannen väckte polisens intresse med rätta. När han kontrollerades hittade poliserna narkotika av olika slag i hans väska och fickor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.