DI > Ekonomi

Thursday, 27 February, 05:42

DI - 12 feb 20 kl. 20:46

WHO: Osäkert om epidemin planar ut: ”kan ta vägen vart som helst”Antalet nya fall av coronaviruset ökar inte lika snabbt som förut, men det är för tidigt att blåsa faran över, enligt WHO. ”Det här. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
WHO

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WHO, Osäkertom , epidemin, planarut kan ta , vägen, vart som helst
UNT - 12 feb 20 kl. 20:43

WHO: Osäkert om epidemin planar ut

Antalet nya fall av coronaviruset ökar inte lika snabbt som förut, men det är för tidigt att blåsa faran över, enligt WHO..

GöteborgsPosten - 12 feb 20 kl. 20:43

WHO: Osäkert om epidemin planar ut

Antalet nya fall av coronaviruset ökar inte lika snabbt som förut, men det är för tidigt att blåsa faran över, enligt WHO..

BT - 07 nov 14 kl. 06:55

Långt fler eboladöda än WHO uppger

Tusentals fler människor har avlidit i ebolautbrottet än vad världshälsoorganisationen WHO har i sin officiella statistik. - Det är mängder av dödsfall som fattas i den här epidemin, säger WHO:s strategichef Christopher Dye.Enligt honom kan så många som 5 000 dödsfall fattas i redovisningen, vilket skulle betyda att den totala siffran närmar sig 10 000.

Helsingborgs Dagblad - 14 jan 16 kl. 10:11

WHO: Ebola-epidemin över

Ebolaepidemin i Västafrika är över. Det deklarerade Världshälsoorganisationen (WHO) på torsdagen.Tillkännagivandet kom efter att även Liberia nu anses vara fritt från smittan och alla kända smittkedjor i Västafrika är stoppade.

Sydsvenskan - 14 jan 16 kl. 10:11

WHO: Ebola-epidemin över

Ebolaepidemin i Västafrika är över. Det deklarerade Världshälsoorganisationen (WHO) på torsdagen.Tillkännagivandet kom efter att även Liberia nu anses vara fritt från smittan och alla kända smittkedjor i Västafrika är stoppade.

Kristianstadsbladet - 28 jun 14 kl. 16:50

WHO fruktar mer ebola-spridning

Grannländer till de västafrikanska nationer som drabbats av ebola-epidemin bör förbereda sig för att besökare till länderna kan bära det dödliga viruset, varnar världshälsoorganisationen WHO.
Trots stora insatser av både nationella hälsovårdsmyndigheter och internationella hjälporganisationer för att begränsa smittspridningen, har WHO sedan epidemin av den dödliga sjukdomen bröt ut i februari i år dokumenterat 635 fall av ebolasjuka i de drabbade länderna Guinea, Sierra Leone och Liberia. Av dessa 635 patienter har minst 399 avlidit enligt FN-organets statistik, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

BT - 28 jun 14 kl. 16:50

WHO fruktar mer ebola-spridning

Grannländer till de västafrikanska nationer som drabbats av ebola-epidemin bör förbereda sig för att besökare till länderna kan bära det dödliga viruset, varnar världshälsoorganisationen WHO. Trots stora insatser av både nationella hälsovårdsmyndigheter och internationella hjälporganisationer för att begränsa smittspridningen, har WHO sedan epidemin av den dödliga sjukdomen bröt ut i februari i år dokumenterat 635 fall av ebolasjuka i de drabbade länderna Guinea, Sierra Leone och Liberia. Av dessa 635 patienter har minst 399 avlidit enligt FN-organets statistik, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

BT - 26 sep 14 kl. 21:25

WHO: Dödstalet stiger i ebolaepidemi

Ebolautbrottet hotar inte bara de drabbade länderna i Västafrika, utan utgör ett hot mot hela världen. Världshälsoorganisationen rapporterar att minst 3 091 personer avlidit i epidemin.Sammanlagt har 6 574 fall av smittade personer upptäckts i den senaste epidemin i Västafrika, uppger WHO i uppdaterad statistik sent på fredagen enligt Reuters.

DI - 15 okt 14 kl. 10:18

Ebola: WHO spår tiofaldig ökning av epidemin

Världshälsoorganisationen WHO bedömer att Ebola-epidemin i västra Afrika kommer att nå en topp vid mellan 5.000-10.000 fall per vecka i början av december månad, vilket vore upp till en tiofaldig ökning jämfört med nuläget.

Kristianstadsbladet - 22 okt 14 kl. 07:09

WHO: Ebolaserum på gång i Liberia

Att använda blod från människor som överlevt ebola kan snabbt bli ett vapen i kampen mot epidemin. Enligt WHO kan behandling med serum komma i gång inom några veckor.Och i januari hoppas man kunna ta nästa steg med tester av vaccin.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Börserna faller i Asien: ”Stort antal små företag kommer att gå under”

Börserna i Asien faller på torsdagen, pressade av ökad oro för spridningen av coronaviruset..

DI - 30 minuter sedan

Skräckviruset tvingar Kina jobba hemifrån

I och med utbrottet av coronaviruset tvingas miljontals människor i Kina att jobba hemifrån..

DI - 45 minuter sedan

Blandade rörelser på Asienbörserna

Tokyobörsen sjunker i öppningen, och både Nikkei 225 och det bredare Topixindexet tappade 0,7 procent i den tidiga handeln..

DI - 45 minuter sedan

Detta händer torsdag 27 februari

Torsdagen bjuder på en rad rapporter där bland annat kursraketen Powercell väntas visa sina siffror. .

DI - 7 timmar sedan

Microsoft vinstvarnar med anledning av coronaviruset

Microsoft tvingas vinstvarna med anledning av coronaviruset, skriver CNBC..

DI - 7 timmar sedan

Hyllade mikrobryggeriet öppnar eget i kyrka: ”Willy Wonka-fabrik”

Efter tio år av kontraktsbryggning startar Omnipollo sitt första egna bryggeri. Platsen?.

DI - 8 timmar sedan

Räkna med fortsatt pengaregn från Volvo

AB Volvos utdelningsfest fortsätter även 2020, enligt analytikerkåren. En ljusning på lastbilsmarknaden och en stark balansräkning bör ge….

DI - 8 timmar sedan

Första coronafallet i Norge

Det första fallet av det nya coronaviruset har bekräftats i Norge. Den smittade personen har varit i Kina, uppger Folkehelseinstituttet (.

DI - 8 timmar sedan

Oljepriset fortsätter backa i spåren av virusspridningen i Europa

På onsdagskvällen svensk tid föll oljepriset ytterligare efter att ett hundratals nya fall av smittan bekräftats i Europa och Mellanöstern..

DI - 9 timmar sedan

Viruset ger lyft för svenska forskningsbolagets desinfektion

Coronavirusets framfart har inneburit ökad efterfrågan för Uddevallaföretaget Lifeclean. ”Vi känner av att det är en kris”, säger bolagets….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.