SVT > Ekonomi

Friday, 21 February, 20:02

SVT - 12 feb 20 kl. 20:13

Världens största telekommässa ställs in efter coronaoroVärldens största telekommässa, MWC i Barcelona, ställs in på grund av oron över coronaviruset, meddelar arrangörerna i ett pressmeddelande..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
MWC, Barcelona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Världens största telekommässa, ställsin efter , coronaoro

Fler nyheter från SVT

SVT - 10 timmar sedan

Pensionsmyndigheten överklagar Allra-domen

Pensionsmyndigheten lämnar in ett överklagande av den friande domen i det så kallade Allra-målet, skriver myndigheten i ett pressmeddelande..

SVT - 23 timmar sedan

Riksrevisionen: Stora brister i konsumentskydd vid köp av nybyggda bostadsrätter

Riksrevisionen anser att konsumentskyddet behöver stärkas för dem som köper nybyggda bostadsrätter. Skyddet har stora brister och därför bör lagen ändras, anser Riksrevisionen..

SVT - Igår: 17:53

Evry får miljarder i skattemedel

Det skandalomsusade undersöknings- och it-företaget Evry, som i höstas sparkades ut från Statistiska centralbyrån, har en lång rad kommuner, regioner och myndigheter som uppdragsgivare. Totalt fakturerade de över en miljard kronor i skattemedel för år 2018..

SVT - Igår: 17:53

Bonusfest på skandalomsusat bolag

SVT:s granskning visar att call center- och it-bolaget Evrys ägare gett ledningen mångmiljonbonusar och omfattande aktieprogram under samma period som då kvalitetsproblemen uppstod hos kunden SCB. Ägarna har även tagit ut stora vinster som hamnat i skatteparadis..

SVT - 18 feb 20 kl. 08:35

Vet du mer?

Har du själv blivit drabbad av investeringsbedrägerier? Eller har du på annat sätt insyn i ämnet?.

SVT - 15 feb 20 kl. 10:42

Fortsatta problem för Swedbank – kunder kommer inte åt sina konton

Teknikstrulet på Swedbank fortsätter. På lördagen kom det in flera klagomål från kunder som har problem att logga in på hemsidan och appen..

SVT - 13 feb 20 kl. 08:00

Klimatbonus för bilar – en vinst för storstäderna

Regeringen får hård kritik av Riksrevisionen för klimatreglerna för bilar. En rapport som offentliggörs idag visar att systemet gynnar storstäder och tjänstebilsförare..

SVT - 12 feb 20 kl. 21:49

Nollräntan kan öka konkurrensen på bolånemarknaden

Reporäntan ligger oförändrad på noll procent. Det är den som styr hur mycket bankerna kan ta betalt för lån. Och det lån bankerna tjänar mest på är bolånen.

SVT - 12 feb 20 kl. 09:36

Riksbanken varnar för coronaeffekt

Reporäntan ligger oförändrad på noll procent. Det meddelade Riksbanken idag, och varnade samtidigt för en coronaeffekt på marknaden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.