DI > Ekonomi

Sunday, 23 February, 11:32

DI - 12 feb 20 kl. 19:59

Rekyl uppåt i oljeprisetMarknaden för råolja rekylerar uppåt efter de senaste veckornas kraftiga fall i coronavirusets spår..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekyluppåt i , oljepriset
Cornucopia - 09 sep 13 kl. 09:24

Guld ner - oljepriset har inte varit högre sedan Libyeninterventionen 2011

Guldpriset faller tillbaka och verkar inte påverkas nämnvärt av det förestående anfallet mot Syrien. Samtidigt har den nordamerikanska finoljan light sweet crude nått sin högsta prisnivå sedan våren 2011 och NATO-interventionen i Libyens inbördeskrig.
Dagschart guld i USD per troy ounce
Priset på pappersguld är åter nere under 1400:- USD per troy ounce i en naturlig rekyl i den upptrend som gällt sedan i juli.

Affärsvärlden - 20 aug 14 kl. 13:22

Rekyl i oljepriset

Oljepriserna har återhämtat sig något under onsdagens handel, i en rekyl efter att ha pressats ordentligt den senaste tiden..

DI - 15 dec 15 kl. 08:47

Börsen: Rekyl uppåt väntas från start

Efter fem dagar i rad med nedgångar på Stockholmsbörsen indikerar terminerna en viss rekyl på tisdagen. Oljepriset har stabiliserats något under kvällen och natten, och New York-börsen stängde en halv procent upp efter att ha inlett handeln i rött..

Helsingborgs Dagblad - 16 mar 11 kl. 08:04

Oljepriset ned, börser vänder uppåt

Oljepriset på världsmarknaden sjönk i dag till den lägsta nivån på tre veckor till följd av fortsatt oro för följderna av den japanska kärnkraftskrisen. Samtidigt återhämtade sig börserna i Asien efter två dagars fall, med en kraftig rekyl i Tokyo. Företag verksamma i Japan har ännu svårt att bedöma följderna av krisen..

SvD - 16 mar 11 kl. 09:07

Oljepriset ned, börser vänder...

Oljepriset på världsmarknaden sjönk i dag till den lägsta nivån på tre veckor till följd av fortsatt oro för följderna av den japanska kärnkraftskrisen. Men på okyobörsen kom en rekyl uppåt..

Affärsvärlden - 15 jan 15 kl. 08:53

Rekyl i oljepriset gav stöd åt Asienbörserna

De ledande börserna i Asien handlas överlag högre på torsdagen, där uppgångar i oljepriset gav stöd till energibolagen i Tokyo, samtidigt som yenens nedgång på valutamarknaden gynnade exportbolagen..

Affärsvärlden - 05 maj 15 kl. 09:12

Rekyl i oljepriset

Råoljepriset faller tillbaka tidigt på tisdagen jämfört med noteringarna i går klockan 17.30 svensk tid..

Affärsvärlden - 22 jul 15 kl. 08:55

Rekyl i oljepriset

Råoljepriset faller tillbaka tidigt på onsdagen sedan den amerikanska lagerstatistiken sent i går kväll överraskande visat på en ökning..

DI - 26 jan 16 kl. 16:07

"Oljepriset stannar här närmaste åren"

Oljepriset ser ut att bottna efter att ha fallit snabbt sedan 2014. Det säger professorn som varnade för lägre priser redan 2010.Men räkna inte med någon kraftig rekyl, det nya normala blir ett pris på 30-40 dollar per fat när skifferrevolutionen sprids över världen..

Affärsvärlden - 08 jun 17 kl. 08:14

Rekyl i oljepriset

En viss återhämtning i råoljepriset skedde på torsdagen, efter att det på onsdagen föll med 4-5 procent till följd av lagerstatistik från USA:s energidepartement som visade på stigande i stället för som väntat sjunkande oljelager under förra veckan..

Affärsvärlden - 11 sep 17 kl. 08:49

Rekyl för oljepriset

Oljepriserna noterades på plus på måndagsmorgonen efter den största nedgången på två månader i fredags eftermiddag, när oro för hur stormen Irma ska påverka bensinefterfrågan i Florida tyngde oljepriset..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Coronavirus stryper företagspaket från Kina – fall på 90 procent

Postnords dotterbolag Direct Link har sett en 60-procentig minskning i flödena från Kina den senaste tiden, och ett fall på 90 procent….

DI - 30 minuter sedan

Kolproduktion tillbaka efter virusstopp

De största statliga kolproducenterna i Kina har nu återupptagit produktionen och är tillbaka på över 95 procents kapacitet, uppger landets….

DI - 30 minuter sedan

Bra år för svenskarnas pension

Fonder som förvaltar svenskarnas allmänna pensionskapital hade ett rekordår 2019. – Det är det bästa året sedan starten på det nya,.

DI - 1 timme sedan

Jag inbillningscyklar till Albanien två dagar i veckan

På 2020-talet cyklar jag för hjärnan. Jag är bara en av tiotusentals svenskar som går på spinningpass..

DI - 1 timme sedan

Nordeas kunder kommer inte åt internetbanken

Nordeakunder i Norden kommer inte åt internet- och mobilbanken. .

DI - 2 timmar sedan

Strandade semestersvenskar snart på väg hem

Hundratals svenska semesterfirare sitter fortfarande fast på Gran Canaria efter det att en sandstorm lamslagit flygtrafiken..

DI - 2 timmar sedan

Revolutionen har bara börjat – köp lågt värderad supersnabbväxare

Fiberrevolutionen har börjat att fart utomlands och ett litet förvärvsglatt bolag är bra positionerat..

DI - 2 timmar sedan

Macron tvivlar på avtal med britter i år

Frankrikes president Emmanuel Macron säger att han ”inte är säker på att det är möjligt” för EU och Storbritannien att få till stånd ett….

DI - 3 timmar sedan

Sandstorm strandar semestrande svenskar

Hundratals svenska semesterfirare sitter fast på Gran Canaria efter det att en sandstorm lamslagit flygtrafiken – och ännu vet ingen när….

DI - 3 timmar sedan

Ericsson: 5G minskar klimatutsläppen

Nästa generations mobilsystem öppnar nya möjligheter för industrin. Och enligt tillverkaren Ericsson bidrar 5G även till att minska….

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.