Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 23 February, 07:34

Affärsvärlden - 12 feb 20 kl. 18:00

”Vi är nöjda”Essity-aktien föll när hygienbolaget släppte sin Q4-rapport, trots att försäljningen och resultatet låg strax över analytikernas förväntningar. Prissänkningar på konsumentmjukpapper är en förklaring till marknadens svala reaktion, enligt vd:n Magnus Groth..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Q4, Magnus Groth

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi är nöjda
Skånskan - 13 okt 16 kl. 14:00

Kävlingebor inte mer (miss)nöjda än andra

Kävlinge Kävlingeborna tycker att det är renare och snyggare på kommunens gator och parker än vad den genomsnittlige medborgaren i resten av landet tycker om sin kommun.
Å andra sidan är Kävlingeborna mer missnöjda med hur lekplatserna sköts.Det visar en jämförelse som Sveriges kommuner och landsting (SKL).

YLE - 29 jun 17 kl. 06:31

Finländarna är väldigt nöjda med sin levnadsstandard – men kan det hämma tillväxten?

Nästan nio av tio säger sig vara nöjd med sin materiella levnadsstandard, det framgår i Taloustutkimus enkät som Yle låtit göra. På frågan om personen var nöjd med sin materiella levnadsstandard var hela 88 procent helt eller rätt så nöjda. 11 procent var helt eller rätt så missnöjda.

YLE - 18 sep 17 kl. 13:03

Snart nya utmaningar för underhållet: De flesta bilister är missnöjda med vintervägarna

Av tio privatbilister är bara fyra nöjda med vägunderhållet om vintern. Bland yrkeschaufförer är ännu färre nöjda, visar en utredning från Trafikverket. Inför en småningom förestående säsong med vinterföre publicerar Trafikverket en undersökning om hur bilister upplevde vägunderhållet förra vintern.

YLE - 15 jun 12 kl. 08:00

Lärare mest nöjda med sina jobb

Över hälften av finländarna är mycket nöjda med sitt jobb. En enkät bland arbetstagare som undersökningsföretaget EPSI Rating har gjort visar att det är lärarna som är mest nöjda med sina jobb. Lärarna upplever att de får förverkliga sig själva, och att deras arbetsinsats har betydelse för eleverna.

YLE - 19 apr 17 kl. 15:00

Pisautredning: 15-åriga finländska pojkar är mycket nöjda med sig själva

En ny Pisaundersökning visar att 15-åriga finländska pojkar är mycket nöjda varelser. De har en positiv syn på sin tillvaro. Undersökningen, som gjordes bland 6 000 finländska 15-åringar, tyder på att pojkarna i Finland är nöjdare än flickorna.

Kristianstadsbladet - 11 feb 14 kl. 13:36

Allt fler nöjda med kollektivtrafiken

Foto: Bosse Nilsson
Skåningarnas attityd till kollektivtrafiken blir allt bättre – 63 procent är nöjda eller mycket nöjda. I alla fall om man ser till Kollektivtrafikbarometern som presenterades på tisdagen.
9 000 skåningar, både allmänhet och resenärer, har svarat på frågor om kollektivtrafiken.

YLE - 04 okt 16 kl. 09:59

Professorer inte nöjda med sin arbetsgivare

Professorer vid universitet i Finland är missnöjda med förutsättningarna för att idka vetenskaplig forskning, visar Professorsförbundets enkät om universitetet som arbetsgivare. Inalles 39 procent av professorerna är missnöjda eller rätt missnöjda med sina möjligheter att utföra vetenskapligt eller konstnärligt arbete. Vad gäller arbetsförutsättningarna finns de nöjdaste professorerna vid Svenska handelshögskolan Hanken och vid Jyväskylä universitet.

Cornucopia - 27 feb 17 kl. 07:51

Regeringen lägger sex miljarder i höjda avgifter på bankernas kunder

Regeringen och finansminister Magdalena Andersson (s) belägger bankernas kunder med höjda avgifter på 6 miljarder kronor till år 2019. Redan år 2018 ska bankkunderna betala 3 miljarder extra.

Det handlar om höjda avsättningar till den sk resolutionsreserven, något som bankerna betalar in, och alltså i slutändan betalas av bankernas kunder.

Kristianstadsbladet - 22 jan 14 kl. 08:30

De flesta nöjda med hemtjänst

Brukarna som har hemtjänst eller bor på något särskilt boende i Östra Göinge kommun är mer nöjda än rikssnittet. Det visar två undersökningar från Socialstyrelsen.
I våras gjordes rikstäckande brukarundersökningar om vad de som är äldre än 65 år tycker om hemtjänsten och sitt äldreboende.

Barometern - 07 mar 14 kl. 07:13

Nöjda patienter misstror sjukvården trots allt

Häromdagen presenterades den nationella patientenkäten för 2014. Varje tidning värd namnet publicerade patienternas rankinglistor över vårdcentralerna i det egna landstinget. Mönstret är tydligt.

Barometern - 07 mar 14 kl. 07:13

Nöjda patienter misstror sjukvården trots allt

Häromdagen presenterades den nationella patientenkäten för 2014. Varje tidning värd namnet publicerade patienternas rankinglistor över vårdcentralerna i det egna landstinget. Mönstret är tydligt.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:16

Börsplus tar in teleoperatör i utdelningsportföljen

Börsplus tar in den norska teleoperatören Telenor i sin utdelningsportfölj..

Affärsvärlden - Igår: 15:08

Sura miner väntas på Wall Street

USA-börserna såg på fredagen ut att inleda handeln med något lägre index. Rapporten om ökad spridning av det nya coronaviruset i länder även utanför Kina bidrog till att sänka humöret och ökade oron över en global ekonomisk avmattning..

Affärsvärlden - Igår: 08:51

Klas Eklund: Riksbanken måste sänka inflationsmålet

Riksbanken måste justera sitt inflationsmål. Det skriver nationalekonomen Klas Eklund i en debattartikel i Dagens Industri..

Affärsvärlden - Igår: 13:57

Analytiker tror på fortsatt köpläge i Catena Media

Catena Medias operativa utveckling bådar gott för det innevarande kvartalet menar två analytiker. Den hårt pressade aktiekursen fortsätter att klättra på fredagen efter torsdagens rapport för det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:52

Så mycket har Ilija Batljan tjänat på SBB:s kursrusning

Ilija Batljan har blivit drygt en miljard rikare på sina SBB-aktier den senaste månaden..

Affärsvärlden - Igår: 13:06

Virusoro tynger Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen utvecklades svagt på fredagen i likhet med de europeiska börserna i spåren av att spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea..

Affärsvärlden - Igår: 11:19

Investmentbankernas intäkter på lägsta nivån sedan finanskrisen

Intäkterna för världens största investmentbanker sjönk i fjol till den lägsta nivån sedan finanskrisen 2008. Det rapporterar Financial Times, med hänvisning till data från branschbevakaren Coalition..

Affärsvärlden - Igår: 10:54

Styrelseledamot säljer för 2,1 miljoner i Balco

Carl-Mikael Lindholm har sålt 20.000 aktier i Balco, där han sitter som styrelseledamot sedan 2018. Han är även valberedningens ordförande..

Affärsvärlden - Igår: 10:07

Kärleken och marknaden

Vad avslöjar affärslitteraturen om vår tid? Lyssna på nya Bokpodden, ett samarbete mellan Affärsvärlden och Lendify..

Affärsvärlden - Igår: 09:54

Powercell fortsätter backa på börsen

Stockholmsbörsen sjönk i den inledande fredagshandeln sedan spridningen av coronaviruset ökat i Sydkorea. De ledande Europabörserna öppnade ned i ungefär samma härad och USA-terminerna pekade nedåt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.