DI > Ekonomi

Saturday, 22 February, 10:22

DI - 12 feb 20 kl. 15:50

Kryssningsjätte flaggar för stor coronaeffektKryssningsjätten Carnival Corporation, som bland annat äger fartyget MS Westerdam som nobbats av flera hamnar under de senaste veckorna,.
Läs mer på DI
Läs mer om:
Carnival Corporation, MS Westerdam

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kryssningsjätte, flaggarför , stor, coronaeffekt
Dagens PS - 10 jun 17 kl. 07:50

Här är världshavens nya kryssningsjätte

Rederiet MSC Cruises prutar inte med måtten med sina två nya fartyg, som levereras 2022 och 2024, enligt plan. Resmagasinet Vagabond uppmärksammar fartygen och konstaterar att varje fartyg har plats för 6.850 passagerare.

GöteborgsPosten - 15 maj 15 kl. 07:57

Kryssningsjätte har lagt till i Göteborg

Kryssningsjätten Regal Princess har lagt till i Göteborg. Klockan 10.00 på fredagen börjar GP:s rapportering från fartyget..

LV - 26 apr 17 kl. 12:45

Kryssningsjätte kommer till Västervik

Västervik kommer att få besök av ett gigantiskt kryssningsfartyg. I september 2018 ska kryssningsjätten Silver Wind angöra i Västerviks hamn, berättar Anders Jonsson, vd för Smålandshamnar. – Fartyget är 156 meter långt och tar med sig tusentals passagerare till Västervik, berättade vd:n när han gästade kommunfullmäktige i Västervik i måndags kväll..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Finland hoppas på ny kryssningsjätte

En jättebeställning på ett nytt kryssningsfartyg kan ge sysselsättning för 12 000 personer vid STX Finlands varv i Åbo, rapporterar Turun Sanomat. Det är kryssningsbjässen Royal Caribbean som vill ha ett tredje fartyg i Oasis-klassen. Ett sådant väger cirka 100 000 ton och kostar ungefär en miljard euro.

SvD - 03 okt 12 kl. 07:49

Finland hoppas på ny kryssningsjätte

Beställning av ett kryssningsfartyg kan ge sysselsättning för 12 000 personer vid STX Finlands varv i Åbo, uppger Turun Sanomat..

DI - 07 mar 14 kl. 17:25

Nordenbörser: Kryssningsjätte seglade upp i Oslo

Nordenbörserna föll på fredagen, i likhet med majoriteten av Europas övriga börser. Trots att den amerikanska sysselsättningsstatistiken var över analytikernas förväntningar rörde sig indexen nedåt mot slutet av handelsdagen. Sektorsvis gick det tungt för läkemedelsbolagen..

SvD - 17 sep 14 kl. 14:44

Kryssningsjätte satsar miljarder på att förlänga fartyg

Kryssningsrederiet MSC Cruises genomför nu en omfattande satsning på att förlänga och modernisera fyra fartyg i flottan. Investeringen beräknas kosta cirka två miljarder kronor..

DI - 27 jan 15 kl. 12:21

Kryssningsjätte vill åka till Kina

Världens största kryssningsoperatör Carnival Corporation har tecknat en avsiktsförklaring med China Merchants Group avseende skapandet av den första inhemska kryssningslinjen. Det skriver Bloomberg..

Expressen - 05 apr 17 kl. 21:52

Kunglig kryssningsjätte kommer till Trelleborg

Den 10 juli angör MS Artania Trelleborgs hamn.Det är första gången ett kryssningsfartyg kommer till Trelleborg och nu förbereder sig staden för att ta emot finbesöket.Fartyget är 231 meter långt och har en kunglig historia..

GöteborgsPosten - 02 jun 17 kl. 09:52

Kryssningsjätte på kortvisit i Göteborg

Nu intar runt 4 000 amerikaner Göteborg. I dag kommer ett av världens största kryssningsfartyg till Skandiahamnen.…– Det är som en liten flytande småstad, säger Cecilia Carlsson, kommunikationschef på Göteborgs Hamn..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Rekordår för svenskarnas pension: ”Bästa året sedan starten”

Fonder som förvaltar svenskarnas allmänna pensionskapital hade ett rekordår 2019. – Det är det bästa året sedan starten på det nya,.

DI - 1 timme sedan

Ryssland uppges vilja hjälpa Sanders – förnekar uppgifterna

Ryssland uppges ha försökt hjälpa även den amerikanske presidentkandidaten Bernie Sanders..

DI - 1 timme sedan

Sverige riskerar bli nästa offer i USA:s valuta-offensiv

USA öppnar för en ny sorts tullar – på länder med för svaga valutor. Den svenska kronan är svag men ett större problem är om USA skulle….

DI - 1 timme sedan

Gruvbolag får statligt bidrag för omstritt projekt i Skåne

Ett brittiskt gruvbolag har fått en halv miljon kronor i bidrag från svenska staten för att utreda möjligheten att utvinna en värdefull….

DI - 2 timmar sedan

Experterna: Nio raka råd – så lyckas du med vd-skiftet

Processen kring ett vd-byte kräver en del för att landa framgångsrikt. Forskaren Kajsa Haag och företagaren Agneta Olsson, båda experter på….

DI - 2 timmar sedan

Fällorna efter vd-bytet: ”Kan kortsluta hela organisationen”

Intern toppkarriär smäller högst när jättar som H&M och Ikea chefsrekryterar. Mycket talar också för att det är mest långsiktigt för….

DI - 2 timmar sedan

Säkerhetsrisk med statens bankkort: ”Känslig information kan hamna fel”

Närmare 40.000 statligt anställda har kort som de använder för inköp i tjänsten..

DI - 11 timmar sedan

Viruset lägger en våt filt över Asien

HONGKONG Ledarna i Peking hävdar att de ekonomiska effekterna av utbrottet av coronaviruset kommer vara begränsade..

DI - 11 timmar sedan

Toalettpappersrånet visar vad som gått snett i Kina

Tidigt i måndags morse stormade två maskerade män in i en butik i Hongkong. Efter att ha hotat personal med knivar satte de iväg med bytet,.

DI - 12 timmar sedan

Kaférivalerna röker fredspipa – och blir sambor

Panini flyttar in hos Espresso House i början av mars, och blir därmed del av kedjan som ägs av Tysklands rikaste familj..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.