DI > Ekonomi

Tuesday, 25 February, 08:17

DI - 12 feb 20 kl. 15:47

Stukade Kindreds chanser finns i USAEtt besvikelsens 2019 rundades av med en utdelningssänkning från Kindred. Speloperatören har dock tillväxtmöjligheter i USA – men även där. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kindreds, USA, Kindred

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stukade, Kindreds, chanserfinns i , USA
PrivataAffärer - 14 jan 20 kl. 09:59

Spelsektorn faller efter Kindreds vinstvarning

Betsson, Catena Media, Net Ent och Kambi är några av de spelrelaterade bolag som faller på Stockholmsbörsen efter Kindreds vinstvarning.  Kambi var till exempel ner 3,8 procent en halvtimme efter börsöppning. Men Kambi ser ingen anledning att komma med en ny guidning för marginalen, som i samband med kapitalmarknadsdagen i maj 2019, bedömdes komma in på 6,5-8 procent för helåret.

PrivataAffärer - 25 jul 19 kl. 04:00

Fonderna som förlorar mest på Kindreds kursslakt

Kindred bjöd på en rejäl nedgång efter onsdagsmorgonens rapportbesvikelse. Aktien rasade 26,7 procent till 60,80 kr vilket gjorde onsdagen till Kindreds sämsta dag hittills på börsen, och stängningskursen var den lägsta på mer än fyra år. Ett antal fonder har överviktat speloperatören, och de två med störst andel Kindred i portföljen är Nordeafonder, Nordea 1 – Nordic Ideas Equity Fund och Nordea 1 Nordic Equity Fund.

YLE - 20 feb 17 kl. 14:04

Nu kom bekräftelsen: Andrea Julin med i VM-sprinten – ”Hade räknat bort mina chanser”

Reijo Jylhä har valt kvartetterna som ska representera Finland i sprinten i skid-VM i Lahtis. Bland herrarna hittas Matias Strandvall och bland damerna – efter många om och men – Andrea Julin. IF Minken-åkaren Julin övertygade i Otepää i helgen, där hon var snabbare än Leena Nurmi, som också tävlade om en plats i VM-laget.

PrivataAffärer - 14 jan 20 kl. 07:42

Pareto: USA och Nederländerna Kindreds största problem

Pareto menar att intäkterna från sportboken faktiskt var högre än analyshusets, ännu ej publicerade, estimat. Det talar för att andra faktorer har haft en större påverkan på ebitda-resultatet som nu halveras jämfört med samma kvartal föregående år. Ebitda-estimaten för 2020 kan komma att behöva justeras ned med 15-25 procent, menar Pareto, beroende på hur stor andel kostnadsökningen från USA-satsningen som är tillfällig, samt vilka kostnadsbesparande åtgärder som bolaget kan genomföra på kort och medellång sikt.

Sydsvenskan - 16 nov 12 kl. 06:30

USA ska skatta sig lyckligt

USA rör sig allt närmare ett statsfinansiellt stup. Efter sitt övertygande omval behöver president Barack Obama snabbt nå en uppgörelse om USA:s alltmer hotfulla skuldbörda och budgetunderskott.?Vi kan inte hålla medelklassen som gisslan medan vi debatterar skattesänkningar för de förmögna?

DI - 31 maj 17 kl. 16:25

Kindreds vd: Storbritannien ska bli vår största marknad

I och med förvärvet av brittiska 32Red tidigare i år kan Storbritannien bli Kindreds enskilt största marknad någon gång nästa år eller 2019..

DI - 31 maj 17 kl. 20:35

Kindreds vd: Bäst att staten agerar snabbt

Kindreds vd Henrik Tjärnström ser över lag positivt på den svenska spelutredningens förslag. Och ska Svenska Spel sälja sin konkurrensutsatta del är oddsen bäst om staten agerar snabbt, anser han..

DI - 12 jul 17 kl. 15:15

Kindreds grundare halverar sitt ägande

Kindreds grundare tillika styrelseordförande Anders Ström har sånär halverat sitt ägande i bolaget genom att under det andra kvartalet ha sålt 4,6 miljoner aktier..

DI - 12 jul 17 kl. 16:47

Kindreds Anders Ström: Vill sänka marknadsrisk i portfölj

Kindreds grundare tillika styrelseordförande Anders Ströms ägarbolag Veralda har under längre tid strävat efter en mer diversifierad portfölj medan samtidigt behålla en stor exponering mot Kindred på grund av såväl roll som grundare och ordförande samt uppfattning om bolagets långsiktiga potential..

DI - 27 okt 17 kl. 07:36

Jackpott för Kindreds rapport

Speloperatören Kindreds spelöverskott summerades till 194 miljoner pund i det tredje kvartalet. Väntat var ett spelöverskott på 183 miljoner pund, enligt SME Direkt..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Astra Zeneca säljer rättigheter för en halv miljard

Astra Zeneca har ingått avtal om att sälja de globala rättigheterna till läkemedlet Movantik till Redhill Biopharma..

DI - 5 minuter sedan

Corona hotar svenska skogsbolagen – ”kommer sitta i kläm”

Skogsbolagens timmerlager är de största sedan stormarna Gudrun och Per. Bromsar Kinas ekonomi in till följd av coronaviruset riskerar….

DI - 15 minuter sedan

Sanders i blåsväder för Kubakommentarer

Vänsterorienterade Vermontsenatorn Bernie Sanders, som tagit täten i Demokratiska partiets nomineringsrace, har hamnat i blåsväder efter….

DI - 15 minuter sedan

Tyska tillväxten stod still under fjärde kvartalet

Den tyska bruttonationalprodukten var oförändrad under det fjärde kvartalet jämfört med det närmast föregående kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Teckningskursen i Collectors nyemission satt till 10 kronor

Teckningskursen i nischbanken Collectors tidigare aviserade nyemission uppgår till 10 kronor per aktie..

DI - 30 minuter sedan

Africa Energy överlåter prospekteringsrätter vid Sydafrika

Oljeprospekteringsbolaget Africa Energy har ingått två så kallade utfarmningsavtal som innebär att bolaget överlåter totalt 62,5 procent av….

DI - 45 minuter sedan

Rekar: Berenberg höjer riktkursen för Embracer

Berenberg och har höjt sin riktkurs för gamingbolaget Embracer medan Nordea skruvat ner sin riktkurs för flygbolaget SAS..

DI - 45 minuter sedan

Mitt i Boeing-krisen: ANA köper plan för 50 miljarder

Det japanska flygbolaget ANA har ingått avtal med flygtillverkaren Boeing om att köpa upp till 20 plan plan av modellen 787 Dreamliner..

DI - 45 minuter sedan

Huaweis försäljning ökade tvåsiffrigt under 2019

Telekombolaget Huaweis försäljning steg med 18 procent till totalt 121 miljarder dollar under 2019, rapporterar den kinesiska nyhetsbyrån….

DI - 1 timme sedan

Lerøys rörelseresultat något lägre än väntat

Det norska fiskodlingsbolaget Lerøy Seafood redovisar intäkter om 5.239 miljoner norska kronor (5.340).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.