DI > Ekonomi

Thursday, 27 February, 08:18

DI - 12 feb 20 kl. 14:59

Noll order i Boeings orderbok för första gången på 58 årBoeing tog inga order på nya flygplan i januari, framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Boeings

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Noll, orderi , Boeings, orderbokför första , gången, 58 år
Dagens PS - 11 dec 19 kl. 09:18

Boeing landar 737 Max-order – trots dödskrascher

Flygplanstillverkaren Boeing meddelar att bolaget i förra månaden fick två order på totalt 30 stycken 737 Max, rapporterar CNBC. Flygplanet är för närvarande markbundet efter två dödsolyckor under slutet av 2018 och början av detta år. Boeing har jobbat med en uppdatering av mjukvaran i säkerhetssystemet, som var bakomliggande till krascherna, och hoppas ha flygplanet åter i luften i januari.

PrivataAffärer - 12 dec 19 kl. 10:51

Analys: Autolivs starka orderbok ger bättre marginaler

”Trots en dämpad fordonsproduktion räknar vi med en årlig genomsnittlig ökning av det justerade rörelseresultatet med 16 procent för åren 2019-2022, i takt med att Autolivs starka orderbok materialiseras och produktportföljen når ett mer moget stadium där lönsamheten är högre och kassaflödena bättre”, skriver banken. Återköp av egna aktier kan därmed bli en positiv katalysator så tidigt som 2020, menar analytikern. Som Nyhetsbyrån Direkt tidigare rapporterat höjer DNB sin rekommendation för Autoliv till köp, från tidigare behåll.

Dagens PS - 18 jan 18 kl. 07:14

SAS nära att lägga stor order på Airbus-flygplan

SAS väljer Airbus nu när man ska lägga en stor order på mellan 40 och 50 flygplan, skriver E24. Uppgifterna är hämtade från ett internt mejl till de anställda som webbplatsen Check-in var först ut med att rapportera om. E24 har fått innehållet i mejlet bekräftat.

DI - 30 minuter sedan

Norskt vätgasbolag tar amerikansk order

Det norska vätgasbolaget Nel har via dotterbolaget Nel Hydrogen fått en order på en Proton PEM elektrolysator från Trillium Transportation….

Kristianstadsbladet - 11 jan 13 kl. 15:54

Boeings Dreamliner ska granskas


USA:s transportdepartement har gett order om en granskning av de kritiska systemen i Boeings nya flygplansmodell 787 Dreamliner.I granskningen kommer myndigheter att gå igenom designen, tillverkningsprocessen och monteringen, samt granska det batteri som fattade eld i en parkerad Dreamliner i Boston i måndags.Senast i raden av incidenter ägde rum i Japan, varifrån det på fredagen rapporterades om en spräckt vindruta i cockpit i en Dreamliner och en oljeläcka från en motor i en annan Dreamliner..

DI - 13 mar 19 kl. 19:45

Donald Trump belägger Boeings olycksplan med flygförbud – aktien faller

USA:s president Donald Trump har utfärdat en exekutiv order som belägger flygplanstillverkaren Boeings 737 Max med flygförbud i spåren av helgens olycka. Det rapporterar flera medier. .

Affärsvärlden - 14 mar 11 kl. 12:38

Sandvik kommenterar Japan-order

Sandviks stora orderbok avseende produkter till kärnkraftindustrin innehåller inga beställningar från den japanska marknaden. Det uppger Sandviks ir-chef Jan Lissåker för Nyhetsbyrån Direkt..

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 11 kl. 14:36

Boeing-order värd 130 miljarder

Den amerikanska flygplanstillverkaren Boeing har fått en order på 150 flygplan av den kommande modellen 737 Max värd 19 miljarder dollar, eller drygt 130 miljarder kronor. Beställare är flygbolaget Southwest Airlines, baserat i Dallas, USA. Ordern är Boeings största hittills, enligt bolaget.

BT - 13 dec 11 kl. 14:35

Boeing-order värd 130 miljarder

Den amerikanska flygplanstillverkaren Boeing har fått en order på 150 flygplan av den kommande modellen 737 Max värd 19 miljarder dollar, eller drygt 130 miljarder kronor. Beställare är flygbolaget Southwest Airlines, baserat i Dallas, USA.
Ordern är Boeings största hittills, enligt bolaget.

Sydsvenskan - 12 mar 12 kl. 18:45

Börsen pendlade kring noll

Börsen stängde oförändrat i dag efter att ha pendlat kring nollstrecket. Ericsson var en av vinnarna efter en italiensk 3G-order, medan CDON föll ordentligt efter att två chefer avgått. Europabörserna steg svagt.

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ökade hyresintäkter från K-Fastigheter

K-Fastigheter, som börsnoterades så sent som i höstas, rapporterar hyresintäkter om 45 miljoner kronor i det fjärde kvartalet att jämföra….

DI - 15 minuter sedan

Sedana Medical donerar AnaConDa till sjukhus i Wuhan, Kina

Sedana Medical AB (publ) (SEDANA: FN Stockholm) meddelade idag att bolaget donerar den medicintekniska produkten AnaConDa med tillbehör för….

DI - 15 minuter sedan

Högre förvaltningsresultat för Balder

Fastighetsbolaget Balder redovisade ett förvaltningsresultat på 1.053 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019 vilket var en ökning….

DI - 30 minuter sedan

Stigande resultat för Lightair

Lightair, som utvecklar och säljer luftrenare, redovisar ett rörelseresultat före avskrivningar (ebitda) för det fjärde kvartalet 2019 om….

DI - 15 minuter sedan

Bioinvent mer än dubblar omsättningen

Bioteknikbolaget Bioinvent redovisar ett resultat efter skatt på -40,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (-32,7)..

DI - 30 minuter sedan

Storbanken höjer H&M till övervikt

JP Morgan höjer rekommendationen för H&M till övervikt från tidigare undervikt. Men alla i analytikerkåren är inte lika övertygade – för….

DI - 30 minuter sedan

Norskt vätgasbolag tar amerikansk order

Det norska vätgasbolaget Nel har via dotterbolaget Nel Hydrogen fått en order på en Proton PEM elektrolysator från Trillium Transportation….

DI - 45 minuter sedan

Stillastående omsättning för kursraketen

Bränslecellsbolaget Powercell rapporterar en rörelseförlust om 29 miljoner kronor i det fjärde kvartalet, att jämföra med förlusten på 11….

DI - 45 minuter sedan

Norska Idex Biometrics ökar förlusten och byter vd

Det norska biometribolaget Idex Biometrics redovisar ett nettoresultat på -85,7 miljoner norska kronor (-63,4) för det fjärde kvartalet….

DI - 45 minuter sedan

Skanska tar order värd omkring 2 miljarder

Byggjätten Skanska har tecknat avtal med Uleåborgs Universitetssjukhus om att bygga en ny sjukhusbyggnad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.