Dagensanalys.se > Ekonomi

Sunday, 23 February, 12:20

Dagensanalys.se - 12 feb 20 kl. 14:41

Nu kommer nästa steg i YouTubes streamingstrategiFörst erövrade de världen genom att sprida användarnas egenskapade material, därefter startade de en prenumerationstjänst för musik. Nu kommer nästa steg i YouTubes strategi: ett streamingabonnemang där du får tillgång till material från flera olika källor. Med den nya tjänsten avser YouTube sannolikt utmana Apple och Amazon, som båda redan erbjuder plattformar för att prenumerera på streamat material från olika källor. Nu ska du även kunna komma åt flera olika tjänster och utbud direkt från YouTube. Enligt en källa till [. ] Inlägget Nu kommer nästa steg i YouTubes streamingstrategi dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
YouTubes, YouTube, Apple, Amazon, Nu, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu kommer nästa stegi , YouTubes, streamingstrategi
Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 09:31

Prova YouTubes nya kostym

För ett tag sedan berättade vi om YouTubes hemliga ”dark mode” som gör skärmen svart. Nu finns möjlighet att testa YouTubes helt nya look, som snarare är motsatsen till svart. För tre år sedan lanserades riktlinjerna för Material Design i samband med Android 5.

Dagensanalys.se - 11 maj 16 kl. 11:49

Amazon Video Direct – YouTubes senaste utmanare

Googleägda YouTube har fått en ny utmanare, lanserad av E-handelsföretaget Amazon. Man tänker locka över upphovsmakare från konkurrenterna med ett löfte om större möjligheter för att tjäna pengar på det skapade materialet. Amazon, som ändå får ses som en av världens största inom E-handel, öppnar nu alltså videotjänsten Amazon Video Direct.

Dagensanalys.se - 24 feb 17 kl. 13:22

comScore ska mäta YouTubes videotittande på mobilen

Mätföretaget comScore har nyligen gått ut med att man kommer mäta videoplattformen YouTubes mobila videovisningar, för att på så sätt få fart på annonsintäkterna bland de som annonserar på plattformen. Enligt comScore så sker 70 procent av de YouTubes visningar på mobila enheter. För att bättre förstå konsumenterna som tittar på detta sätt så krävs det specifika mätningar som ska ge den där  ”cross-platform”-effekten som många eftertraktar.

Skånskan - 04 apr 18 kl. 08:23

Öppnade eld vid Youtubes högkvarter

Världen Tre personer skadades och en dog sedan en kvinna öppnat eld vid Youtubes huvudkontor.Vid 22-tiden på tisdagen, svensk tid, öppnade en kvinna eld vid Youtubes huvudkontor i norra Kalifornien, uppger Aftonbladet..

Dagens PS - 13 apr 18 kl. 10:25

Investerare vill åt Youtubes hemliga siffror

Investerare efterfrågar mer transparens runt Youtubes försäljning och vinst, mot bakgrund av att moderbolaget Alphabet inte särredovisar segmentet. Det rapporterar Wall Street Journal. Från Alphabets håll uppger man att särredovisning inte är nödvändigt då produkten tillhör en bredare kategori av företag på annonseringssidan.

SVT - 13 dec 18 kl. 19:29

Här är det mest ogillade klippet i Youtubes historia

I Youtubes årskrönika ”Rewind 2018” presenterar skådespelaren Will Smith minnesvärda videosnuttar från 2018, men klippet blev allt annat än en succé. Över 10 miljoner användare har gett videon tummen ned, och det mest ogillade klippet i Youtubes historia har korats..

Dagensanalys.se - 16 jul 19 kl. 03:27

Colgate och YouTubes yngsta stjärna lanserar jättekampanj

Colgate har dragit igång en kampanj med YouTubes yngsta stjärna – Ryan från Ryan’s World. De nya produkterna har tagits fram med Ryan och hans familj och ska marknadsföra bättre tandborstning bland sina yngre tittare. Ryan Kaji har gått från storhet till storhet och ses idag av miljontals tittare som vill se hans reviews av olika leksaker.

Dagensanalys.se - 08 nov 19 kl. 08:03

Youtubes hemsida får makeover

Youtubes hemsida ska få helt ny design för att få mer utrymme för innehåll och deras titlar och andra funktioner som ”Lägg i kö”. Den nya designen börjar rullas ut redan idag och kommer alltså bara till desktop och tablets. Alltså inte till mobilen.

Nyheter 24 - 21 jul 11 kl. 09:04

Här är Youtubes roligaste webcamfilmer - någonsin


Nyheter24:s internet-bloggare Jack Werner listar det Youtubes roligaste webcamfilmer - någonsin. Missa inte denna fantastiska lista. "När webcamen lanserades för den breda publiken var det få som anade att det skulle påverka fler än sexuellt frustrerade par i distansförhållanden och tonåringar med stort bekräftelsebehov.

Expressen - 04 dec 13 kl. 10:12

Youtubes musiktjänst dröjer till nästa år

Youtubes kommande prenumerationstjänst för musik och video dröjer till nästa år, skriver AllThingsD. Tjänsten, som väntas konkurrera med Spotify och liknande tjänster, har ännu inte bekräftats officiellt av Youtube..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - I förrgår: 12:13

Kundupplevelsen ger klirr i glasskassan

Butiksdöd, lågkonjunktur och ökad reklamtrötthet. Nedslående tendenser för företag som marknadsför produkter – om man inte har en tydlig bild av vilket upplevt värde man skapar. Här är en kommersiell solskenshistoria, för alla företag att inspireras av: Fram till ett par år sedan såg Hemglass alla kurvor konstant peka åt fel håll.

Dagensanalys.se - I förrgår: 08:16

Så här många svenskar når TV-husen

Enligt MMS senaste Trend & Tema-rapport så når SVT med sina olika TV-kanaler och onlinetjänster 80% av svenskarna under en vecka, TV4 når 74%, Nent 56% och Discovery når 43% av svenskarna mellan 9-99 år. ”Tittandet på Linjär-TV når fortfarande flest människor, även om vi ser att trenden är nedåtgående. Samtidigt ökar tittandet på de olika onlinevideotjänsterna för varje år som går och en betydande del av de olika mediehusens totala veckoräckvidd kommer från tittandet på deras onlinevideotjänster,” skriver MMS […] Inlägget Så här många svenskar når TV-husen dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - I förrgår: 19:59

Capgemini köper svenska Advectas

Advectas blir en del av affärsenheten Capgemini Insights & Data, som fokuserar på data, analytics och AI. Förutom att stärka sin lokala närvaro så får man även tillgång till globala resurser. Fler än 400 konsulter kommer lokalt att serva den skandinaviska marknaden, och totalt arbetar omkring 16 000 konsulter inom området.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:28

Så här påverkar vintermörkret din prestation på jobbet

Vinterhalvåret i Sverige har varit ovanligt snö- och solfattigt i år, till exempel var november den mörkaste på 20 år. Så om du känt dig extra låg kan vi avslöja redan nu att du inte är ensam. En ny Sifo-undersökning från Randstad visar att mörkret har påverkat prestationen på jobbet hos 37 procent av svenskarna.

Dagensanalys.se - I förrgår: 16:30

Möten i öppna kontorslandskap är stort störningsmoment på kontoret

Vardagen på kontor fylls allt mer med korta och spontana möten där färre personer deltar. Samtidigt upplevs just möten i närheten av ens egen arbetsyta som ett stort störningsmoment. En undersökning med 7000 kontorsarbetare från Finland, Sverige och Norge visar att hela 56 procent störs av att jobba i kontorslandskap.

Dagensanalys.se - I förrgår: 15:39

JM använder AI från norska Spacemaker för digitalisering

JM är en av de ledande utvecklarna av bostäder och bostadsområden i Norden. Med AI-tekniken från Spacemaker vill JM behålla sin tätposition inom digital transformation och hållbarhet, vilket företaget betraktar som både sitt ansvar och sin ambition. “Inom Spacemaker tror vi att tekniken spelar en väsentlig roll vid skapandet av välfungerande samhällen och bästa tänkbara livskvalitet åt nutida och framtida generationer.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 11:59

Confirmit och Dapresy slås ihop

Det nordiska investmentbolaget Verdane Capital IX, som är majoritetsägare i visualiseringsföretaget Dapresy, har nyligen köpt upp undersökningsföretaget Confirmit, och nu ska de båda bolagen slås ihop. Verdane gjorde stora investeringar i Dapresy redan 2017, och har låtit företaget jobba på sedan dess. Nyligen köpte Verdane upp samtliga aktier i undersökningsföretaget Confirmit, och avser nu slå samman de båda bolagen till ett fullserviceföretag för marknadsundersökningar och kundupplevelser.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 09:11

Bambuser ändrar om och rekryterar nya chefer

Bambuser har rekryterat Anna Kult som Chief Operating Officer och Oscar Samuelsson som Chief Brand Officer. Anna Kult har 20 års erfarenhet av att jobba med organisationer i snabb förändring. Hon har tidigare arbetat med produktutveckling, försäljning och e-handel inom Schibsted-koncernen, Venue Retail Group, samt Eleven & Nordicfeel.

Dagensanalys.se - 20 feb 20 kl. 09:06

Schibsted vill ha idéer från studenter för att rädda sina tidningar

Schibsted vill ha hjälp från journaliststuderande och lanserar ett stipendium riktat till de som vill utveckla sig själva och samtidigt vara med och bidra till utvecklingen av mediebranschen och journalistiken. Nytt för i år är att man vill ha studenternas bästa idéer för hur man ska driva branschen framåt. Och för mödan kan man få 30.

Dagensanalys.se - 19 feb 20 kl. 17:36

Stark tillväxt i Norden bidrog till rekordår för Unit4

Affärssystemleverantören Unit4 redovisar starka finansiella resultat för fjärde kvartalet av sitt räkenskapsår. Stark tillväxt på företagets nordiska marknaderna anges som en viktig orsak till framgången. Under det senaste året har företaget genomgått en betydande förändring efter utnämningen av Mike Ettling till verkställande direktör i april 2019.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.