Dagens Media > Ekonomi

Monday, 17 February, 11:33

Dagens Media - 12 feb 20 kl. 12:36

”Det är inget fel på din AI-lösning – den behöver bara användas rätt”Den största utmaningen med AI är att förstå hur den ska användas. Vi måste inse att AI inte kan lösa alla våra problem, skriver Adobes Nordenchef Franck Attia..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
AI, Adobes Nordenchef Franck Attia

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är inget, felpå din , AI-lösningden , behöver bara användas rätt
Cornucopia - 10 jan 18 kl. 13:23

Detta behöver en person för att klara försvarsberedningens en veckas kris

Nu när försvarsberedningens delbetänkande landat i att hushållen ska klara en kris i en vecka utan hjälp från samhälle kan det vara bra att titta på vad som faktiskt behövs. Detta följer nedan.Det här klarar sig en person på i en vecka.

BT - 17 dec 12 kl. 07:41

Parker kan användas till förskolor

Annelundsparken, Astern och Almåsparken pekas ut som lämpliga områden för nya förskolor när stadsdelarna Norr och Väster behöver fler platser för barnomsorg. Men det lär bli diskussion om det byggs ny förskola i Annelundsparken.
?

Cornucopia - 25 jun 15 kl. 18:52

Klarna Checkout kan användas för att verifiera tredje parts e-post

Klarnas betaltjänst Klarna Checkout kan missbrukas för att verifiera om en e-postadress verkligen tillhör en viss person. Om man anger personens e-postadress och postnummer i kassan till en onlinebutik får man upp personens kontaktuppgifter om vederbörande någon gång handlat hos Klarna.

Butiker anger att man behöver ange postnummer för att se leveransalternativ, men det handlar egentligen om att Klarna täppt till en säkerhetslucka.

YLE - 06 maj 16 kl. 15:42

Räikkönen: Motorsportbanan kommer att användas sällan

Kyrkslätts kommun har krävt att Kimi Räikkönen berättar vad banan för motorsport som byggts på Porkala udd ska användas till. Så här svarar han på kommunens frågor. På formel 1-stjärnan Kimi Räikkönen mark i Kyrkslätt har det byggts en motocrossbana under vintern.

HBL - 08 sep 14 kl. 05:50

Yoghurtburken behöver inte gå upp i lågor

Jämfört med att dumpa konsumenternas plastförpackningar på soptippen är det ett framsteg när de brinner och ger energi. Men ännu vettigare verkar det vara att göra ny plast. Snart ska det vara möjligt.

Cornucopia - 20 apr 18 kl. 19:25

Fredagsmys: Det här behöver du för att förverkliga ditt eget hemman

Dags för lite härligt fredagsmys efter en heldag på gård och i trädgård. Många läsare drömmer om ett anspråkslöst boende på landet, där de kan odla lite mat, ordna egen ved och kanske ha några djur, både för vardaglig självhushållning och som yttersta krisberedskap. Här följer lite om vad du behöver för att förverkliga detta, nämligen attityderna.

YLE - 01 okt 16 kl. 09:57

Grundskolan goes MOVE – den sittande livsstilen behöver motvikt

- Det var jättemycket tyngre än jag trodde. Det gjorde ont i axlarna och sen orkade man inte med magmusklerna heller, säger Emma Johansson, femteklassare i Vindängens skola i Esbo, efter sit-up mätningen. Ändå orkade hon mycket bra.

Cornucopia - 28 apr 19 kl. 14:56

Därför behövs kött - hållbart jordbruk och mer mat - förutsättning för vegetarisk produktion

Köttproduktion är en nödvändighet i ett hållbart jordbruk, som inte utarmar jorden och mänsklighetens långsiktiga överlevnad, och gör också att det produceras mer kalorier och mat än utan köttproduktion - inte mindre. Nedan följer en lång rad anledningar till detta.
Svenskt jordbruk.

BT - 23 nov 14 kl. 08:47

Vardag på asylboendet: "Kan inte bara vänta"

Majblommegården i Tvärred ligger ödsligt, som så många av de nyare asylboendena. BT mötte flyktingar som känner sig isolerade - men en bygd som ställer upp får dem på andra tankar. Kanske har en del av dem hört att Sverige är landet som flyter av mjölk och honung.

YLE - 15 sep 17 kl. 05:33

Lärare ska bli bättre på att använda ny teknik i undervisningen

Lärarstuderande vid Åbo Akademi i Vasa ska få lära sig mer om hur ny teknik och digitalisering kan tas in i undervisningen. ÅA har fått 400 000 euro i specialunderstöd från Undervisningsministeriet för att utveckla lärarutbildningen. Teknik i undervisningen är inget nytt, men utvecklingen går snabbt och ibland kan det vara svårt att veta vad man ska välja att använda i klassrummet.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 30 minuter sedan

De tävlar under Riagalan

I mars är det dags för den tionde upplagan av Riagalan. Bland årets finalister finns Alla mot alla, Så mycket bättre och Störst av allt..

Dagens Media - 1 timme sedan

Lotten Collin vinner Nils Horner–priset 2020

SR:s utrikeskorrespondent Lotten Collin får priset ”med starkt engagemang skildrar politiska omvälvningar, klimateffekter och vardagsliv på en dynamisk kontinent”..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Framgångsfaktorer för paid content

I en serie på tre delar tittar Dagens Medias bloggare Jonas Åström på sex områden som han menar kräver extra fokus för en lyckad digital prenumerationsaffär..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Netlights vd: ”Att bygga en attraktiv arbetsplats handlar mycket om att lita på människor”

I det 114:e avsnittet av podcasten ”Under 15” gästas Henric Smolak av IT- och managementkonsultbolaget Netlights vd Erik Ringertz för att diskutera framtidens arbetsplats..

Dagens Media - 3 timmar sedan

Analysbrevet 17 februari: Lokaltidningsaffär, ny nyhetstjänst och Condé Nasts rörliga satsning

Stor tidningsaffär i Finland + Ny amerikansk digital nyhetstjänst + Condé Nast satsar på rörligt.

Dagens Media - I förrgår: 15:17

Förslaget: 14 tjänster bort på Expressen och 14 på Lifestyle

Arbetsgivarens förslag är att 28 tjänster ska bort på Expressen och Lifestyle, enligt Dagens Medias uppgifter. 14 av dem försvinner från nyhetstidningen. ”Det stämmer att vi har en diskussion med facket om ungefär så många tjänster”, säger chefredaktören Klas Granström..

Dagens Media - I förrgår: 13:16

Stampens vd om resultatet: ”Stora omstruktureringskostnader”

Stampen Medias intäkter föll 6 procent under 2019 och resultatet blev en förlust på 40 miljoner kronor. ”Omstruktureringen av distributionen kostade drygt 50 miljoner”, förklarar vd Johan Hansson..

Dagens Media - I förrgår: 13:00

Så går Bonnier News

HD/Sydsvenskan vänder till förlust, Dagens Nyheter och DI-gruppen utökar vinsten, medan Expressen/Lifestylegruppen går från förlust till vinst..

Dagens Media - 14 feb 20 kl. 11:06

Staten räddar Stampens resultat

Stampen Media vänder till vinst tack vare presstödet till Göteborgs-Posten..

Dagens Media - 14 feb 20 kl. 10:30

Tv-veteraner startar nytt produktionsbolag

Maria Mowbray och Cem Yeter lämnar TV4 och startar produktionsbolaget Dare Television. ”På sikt har vi ambitionen att jobba med drama”, säger Maria Mowbray, till Dagens Media..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.