Realtid > Ekonomi

Wednesday, 26 February, 01:26

Realtid - 12 feb 20 kl. 11:49

Ny CFO för Engelska skolanLars Jonsson har utsetts till ny CFO och medlem av koncernledningen för Internationella Engelska Skolan (IES)..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
CFO, Engelska, Jonsson, Internationella Engelska Skolan, IES

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ny CFOför , Engelska, skolan
Skånskan - 23 maj 18 kl. 10:12

Engelska skolan vill starta i Staffanstorp

STAFFANSTORP Internationella Engelska Skolan vill starta både nioårig grundskola för 600 elever och en förskola på Vikhemsområdet i Staffanstorp.För bygget står Hemsö Fastighets AB som sedan hyr ut lokalerna till Internationella Engelska Skolan. Kommunstyrelsen kommer vid sitt sammanträde den 28 maj att få ärendet på bordet.

Skånskan - 26 mar 19 kl. 16:27

Engelska skolan vill starta i Kävlinge

KÄVLINGE Engelska Skolan ansöker nu om tillstånd att få nyetablera sig i Kävlinge kommun.Internationella Engelska Skolan i Sverige AB har lämnat in en ansökan till Skolinspektionen om godkännande för nyetablering av en fristående förskoleklass, grundskola och fritidshem i Kävlinge kommun från och med läsåret 2020/21.
– Att Engelska Skolan vill etablera sig i kommunen är positivt eftersom vi då kan få valmöjligheter även i kommunens östra delar, alltså i Kävlinge, säger Camilla Mårtensen (L) ordförande i utbildningsnämnden.

Skånskan - 16 apr 19 kl. 16:38

Hyran gör Engelska skolan osäker

Sjöbo Den privata Internationella engelska skolan har ännu inte skrivit under den avsiktsförklaring som kommunen tagit fram för en etablering på Sjöbo väst.
– De vill veta hur stora hyreskostnaderna blir först, säger Magnus Weberg (M), kommunstyrelsens ordförande.Det var förra sommaren som Engelska skolans planer om att etablera sig på Sjöbo väst blev kända.

Skånskan - 07 dec 18 kl. 08:00

V: Engelska skolan kan stoppas

Sjöbo På fullmäktiges sammanträde på onsdagskvällen påstod Lucas Lennartsson (V) att det numera finns en majoritet som vill stoppa Engelska skolan.
– Det finns en splittring även inom alliansen, säger han dagen efter till Skånskan.Engelska skolan, som bland annat finns i Lund, vill öppna en skola på Sjöbo väst.

Skånskan - 08 aug 19 kl. 13:00

Engelska skolan letar tomt i Kävlinge

Kävlinge/Lödde Skolinspektionen har gett Internationella Engelska skolan tillstånd att etablera sig i Kävlinge. Nu letar friskolan tillsammans med kommunen efter lämpliga placeringar.Det var i slutet på juni som Skolinspektionen beslutade att ge Internationella Engelska skolan tillstånd att etablera sig i kommunen.

Dagens PS - 30 aug 19 kl. 15:36

Börsplus råd: Köp Engelska Skolan

Utbildningsbolaget Engelska Skolan lönsamhet verkar återhämta sig betydligt snabbare än väntat. Fortsätter det i samma stil borde Engelska Skolan kunna nå det finansiella målet om 8 procents rörelsemarginal redan i år. Då bör det finnas uppsida i aktien.

Dagens PS - 30 aug 19 kl. 11:05

Engelska Skolan rusar efter utdelningsbesked

Utbildningsbolaget Engelska Skolan redovisar en högre vinst och omsättning än väntat och lämnar även en utdelning. Omsättningen uppgick till 756,5 miljoner kronor (611,4), att jämföra med Factset analytikerkonsensus som låg på 718. Rörelseresultatet blev 71 miljoner kronor (27,8), väntat rörelseresultat var 69.

Skånskan - 22 aug 18 kl. 20:19

Vänstern vill stoppa Engelska skolan

Sjöbo På onsdagen åkte politikerna i kommunstyrelsen till Engelska skolan i Landskrona. Efter besöket säger Vänsterpartiet att de nu vill försöka stoppa deras planer på att etablera sig i Sjöbo kommun.– Det är en direkt skandal att bara ha en diskussion med enbart en privatskola och inte låta alla intresserade verksamheter presentera sig, säger Lucas Lennartsson om hur ärendet har hanterats av den borgerliga kommunledningen.

Skånskan - 13 sep 18 kl. 17:54

Avsiktsförklaring skrivs med Engelska skolan

Sjöbo Sjöbo kommun ska skriva en avsiktsförklaring med den privata Internationella engelska skolan. Det beslutade en oenig kommunstyrelse på onsdagen.– Vi ser positivt på att kommunen vill att vi etablerar oss.

PrivataAffärer - 21 nov 19 kl. 08:32

Ökad vinst för Engelska skolan

Engelska skolan (IES) redovisar ett resultat efter skatt för det första kvartalet (juli-september) i det brutna räkenskapsåret 2019/2020 på 17,1 miljoner kronor (12,0). Resultatet per aktie steg till 0:43 kronor (0:30). Nettoomsättningen ökade till 601 miljoner kronor (556).

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 8 timmar sedan

Här Morningstars nominerade fonder

Den 9 mars delar ratingtjänsten Morningstar ut sina Fund Awards, men redan nu offentliggörs de nominerade..

Realtid - 10 timmar sedan

Michael Miebach ny vd för Mastercard

Mastercards nuvarande vd Ajay Banga avgår efter tio år som vd och blir istället styrelseordförande. Ny vd från den 1 januari 2021 blir Michael Miebach..

Realtid - 10 timmar sedan

Hur länge ska bedrägeriet få fortsätta?

De extrema provisionerna i Lendos och Advisas så kallade trygghetsförsäkringar gör att de liknar rent bedrägeri, anser Realtids Per Lindvall..

Realtid - 10 timmar sedan

"Pensionsmyndigheten ska inte agera som åklagare"

Slobodan Jovicic, Thomas Olsson och Marcus Johansson är kritiska mot utspelet från Pensionsmyndighetens generaldirektör Daniel Barr angående den friande Allra-domen..

Realtid - 11 timmar sedan

"Inflationsmålsregimen har spelat ut sin roll"

– Det är en förlegad syn att löneökningarna skulle driva inflationen. Den har i stället drivits av energipriser, kronan och i viss mån livsmedelspriserna, säger Mats Kinnwall, chefsekonom på Teknikföretagen..

Realtid - 13 timmar sedan

Därför lyckades inte finansiella kvantmodeller förutse coronaviruset

Klimatförändringarna kommer att leda till en uppsjö av framtida epidemier orsakade av virus. Hur detta är inprisat i aktievärderingarna är det ingen som vet. Bara en sak vet vi, och det är att det kostar.

Realtid - 14 timmar sedan

Mittmedia köper tidningskoncern

Bonnierägda lokaltidningskoncernen Mittmedia köper Hall Media med bland annat Jönköpings-posten och en rad andra lokaltidningar i Småland och Västergötland..

Realtid - 17 timmar sedan

10 kr - teckningskurs i Collectors nyemission

Teckningskursen i Collectors företrädesemission är satt till 10 kronor per aktie.  .

Realtid - 17 timmar sedan

Revolut värt 53,5 miljarder kronor

Brittiska neobanken Revolut har tagit in 500 miljoner dollar i en investeringsrunda som värderar bolaget till 5,5 miljarder dollar, motsvarande 53,5 miljarder kronor..

Realtid - 17 timmar sedan

SBB gör riktad emission

SBB gör riktad emission, USA-räntor vänder upp och Mastercard sänker intäktsprognos. Här hittar du morgonens nyheter i korthet. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.