Blekinge Läns tidning > Nyheter

Wednesday, 20 January, 11:15

Blekinge Läns tidning - 30 jan 20 kl. 06:05

Tre enkla tips för ett hälsosammare 2020Efter nyår brukar många nyårslöften innebära hälsosammare kost, träna mer och skippa socker. Joakim Nilsson är kostchef i Olofströms kommun och ger tre enkla tips kring hur man ska tänka för att hålla sitt nyårslöfte året ut. .
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Nilsson, Olofströms

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, enkla, tipsför ett , hälsosammare, 2020
Sydöstran - 30 jan 20 kl. 06:05

Tre enkla tips för ett hälsosammare 2020

Efter nyår brukar många nyårslöften innebära hälsosammare kost, träna mer och skippa socker. Joakim Nilsson är kostchef i Olofströms kommun och ger tre enkla tips kring hur man ska tänka för att hålla sitt nyårslöfte året ut. .

YLE - 21 jun 17 kl. 07:15

Fem enkla tips för mindre stress

Blir du ofta förkyld? Känner dig trött, nedstämd, har svårt att varva ner? Eller sviker minnet dig?

Västerbottens Folkblad - 20 apr 16 kl. 08:14

Tips för en hälsosammare livsstil

Stefan Söderberg delar med sig av en del tips baserade på den forskning han jobbar med. Först och främst bör man, enligt Söderberg, se till att röra sig så mycket som möjligt. – Sitt inte still, välj att promenera så ofta du bara kan, säger han och ger rådet att man ska försöka ta till […].

DI - 22 nov 18 kl. 09:30

Saknar du idéer på julklappar? En hälsoinriktad julklapp kan bli början på en hälsosammare livsstil.

Få grönt ljus för ditt hjärta  Läs här nedan om värdefulla livsstilstips från Brauns Euorpe´s Healthy Heart Panel´s top tips som kan förbättra blodtrycket för en god hjärthälsa  Lägg gärna med livsstilstipsen om du ger bort en mätare i julklapp, kan bli en extra fin omtanke. Trots hälsoriskerna som är förenade med högt blodtryck visar ny forskning att de flesta har dålig koll på sitt blodtryck..

SVT Debatt - 05 sep 13 kl. 12:41

Att leva nära svältgränsen ger ett hälsosammare liv

DIETER Vi lever i ett överflödssamhälle, med småätande, enorma portioner och snask. Vi äter oss sjuka. U-ländernas matkonsumtion är betydligt mer begränsad än vår ?

VBL - 09 jul 12 kl. 07:42

Män ivriga att bli hälsosammare

Män är intresserade av att förbättra sina levnadsvanor, visar en undersökning av tre hälsoorganisationer. En tredjedel av männen uppger sig ha börjat motionera mer och äta mer grönsaker. Det feta köttets andel av kosten har männen däremot inte velat pruta på..

HBL - 23 nov 12 kl. 11:30

THL: Finländarnas kostvanor allt ohälsosammare

Intaget av mättade fetter har ökat, vilket syns i finländarnas högre kolesterolvärden.Den positiva utveckling av finländarnas kostvanor som fortsatt under några decennier har åtminstone i fråga om fett- och saltintaget börjat gå i en sämre riktning, visar undersökningen Finriski 2012 som gjorts av Institutet för hälsa och välfärd (THL) Sex procent av finländarna använder smör på brödet, medan motsvarande siffra år 2007 var tre procent. I hemmen har användningen av smör i matlagningen ökat från 11 till 15 procent.

SVT - 14 jul 14 kl. 21:56

Hälsosammare livsstil kan förhindra Alzheimers

Ny forskning visar att en av tre fall av Alzheimers sjukdom skulle kunna förebyggas. Forskarna har sammanställt olika riskfaktorer såsom brist på motion, depression och dålig utbildning som de menar ökar risken för sjukdomen. En kommande studie från Sverige och Finland bekräftar även detta..

GöteborgsPosten - 16 jan 20 kl. 20:17

Två av tre vill ändra sina matvanor i år

Flest kvinnor och unga som vill satsa på hälsosammare mat..

GöteborgsPosten - 15 apr 20 kl. 17:18

Tre veckor på kollo - för att gå ner i vikt

För Berit Eriksson, 51, kändes ett hälsosammare liv långt borta innan hon besökte Viktkliniken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.