Dagensanalys.se > Ekonomi

Thursday, 27 February, 21:43

Dagensanalys.se - 29 jan 20 kl. 18:33

Globala annonskakan ökar under 2020 avslöjar ny rapportI en ny rapport från Dentsu Aegis Network beräknas den globala annonsaffären att öka med 3,9 procent under 2020. En markant ökning från 2,6 procent under 2019. Prognosen baseras på att det sker flera events under året som lockar annonsörer. Olympiska spelen i Tokyo, amerikanska valet och UEFA. I Europa finns det dock mörka moln.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Dentsu Aegis Network, Tokyo, UEFA, Europa, Tyskland, Italien, Globala, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Globala, annonskakan, ökarunder , 2020, avslöjarny , rapport
SVT - 25 apr 18 kl. 15:26

Globala musikmarknaden ökar för tredje året i rad

Den globala musikmarknaden fortsätter att växa, och för första gången drar strömmad musik in mer pengar än fysiska skivor och nedladdat. Det visar IFPI:s årliga globala musikrapport..

DI - 03 dec 15 kl. 11:30

Den globala flygtrafiken ökar

Den globala passagerarflygtrafiken ökade med 7,5 procent i oktober jämfört med samma månad i fjol, enligt ett pressmeddelande från IATA..

DI - 26 sep 18 kl. 10:24

Globala risker ökar – men tynger inte prognosen

De flesta ekonomier fortsätter utvecklas väl men utvecklingen är splittrad. I Europa och Asien saktar tillväxten ned medan den växlar upp ytterligare i Nordamerika. Samtidigt har riskerna för den globala ekonomin ökat.

Affärsvärlden - 26 sep 18 kl. 10:12

Business Sweden: Globala risker ökar

De flesta ekonomier fortsätter utvecklas väl men utvecklingen är splittrad. I Europa och Asien saktar tillväxten ned medan den växlar upp ytterligare i Nordamerika. Samtidigt har riskerna för den globala ekonomin ökat..

Affärsvärlden - 13 maj 14 kl. 15:11

Globala investerare mindre riskbenägna

De globala investerarna ökar sina kassaallokeringar och tar mindre risk under den senaste månaden, enligt maj-upplagan av Bank of America Merrill Lynchs månatliga enkät..

DI - 03 jan 20 kl. 05:02

Mer i plånboken 2020 – men få vinnare: Det avgör om du går plus eller minus

Inkomsterna ökar 2020, för både löntagare och pensionärer. Men pengarna kommer inte att räcka till mer än föregående år….

Expressen - 16 jul 19 kl. 23:42

Varningen: Den globala hungern ökar

Över 820 miljoner människor i världen går hungriga.Enligt en ny FN-rapport ligger klimatförändringar, fattigdom och väpnade konflikter bakom den negativa trenden.”Att få slut på hunger och alla former av undernäring fram tills 2030 blir en enorm utmaning”, skriver rapportens författare..

Dagensanalys.se - 13 nov 18 kl. 00:32

TV tog största delen av annonskakan under november och december i USA

En studie som genomförts i USA visar att TV tog den största delen av annonskakan framför exempelvis Facebook som räknade hem 6 procent. Men då har man ju bundlat ihop TV som en enda kanal, jämfört med Facebook som ju bara är ett företag. Fast det kanske var meningen i det här fallet.

Supermiljöbloggen - 09 dec 15 kl. 12:32

De globala koldioxidutsläppen minskar troligen i år

Första gången som de globala som utsläppen minskar eller står stilla samtidigt som den ekonomiska tillväxten ökar. Det är ett trendbrott efter att utsläppen ökat kraftigt under 2000-talet. Den spådda utsläppsminskningen beror på en stor utsläppsminskning i Kina, men det är stor risk att utsläppen ökar betydligt i Indien.

Dagensanalys.se - 20 jul 18 kl. 08:19

Tiden med onlinevideo ökar till 67 minuter per dag

Konsumenter världen över har ökat sin tid med onlinevideo till 67 minuter per dag. Upp från 56 minuter förra året. Bakom siffrorna finner vi analysföretaget Zenith.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 2 timmar sedan

Experten: Släpp fokus på att rapportera siffror

Johan Johansson på Outfox delar i det senaste poddavsnittet av Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund sina bästa tips för att bli mer datadriven och bättre på digital analys. Han arbetar idag som digital analytiker på Outfox som är en av Sveriges främsta konsultbyråer inom digital analys och konverteringsoptimering. I avsnittet delar Johan bland annat tre vanliga misstag han ser att många marknadsavdelningar och marknadsförare gör.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Arrow väljer Nutanix för att hantera växande datamängder

I takt med att tekniken allt mer blir en integrerad del av våra vardagsliv innebär de växande datamängderna även problem hos små- och medelstora företag. Företag i alla storlekar berörs av de utmaningarna som uppstår när det kommer till att hantera alltmer komplexa IT-miljöer. Det är en anledning till att Nutanix nu lanserar sin tjänst Cloud Bundles om är en del av ett bredare fokus på marknaden för små och medelstora företag i EMEA.

Dagensanalys.se - 3 timmar sedan

Tips: Dynabook lanserar en ny modell av Satellite Pro L50-G

Dynabook Europe GmbH har lanserat en ny modell av Satellite Pro L50-G, som inkluderar ett valfritt NVIDIA® GeForce® MX250¹ grafikkort. Den nya modellen ingår i produktserien Satellite Pro L50-G, som först lanserades i november 2019. Enheten är fullmatad med den senaste tekniken och har utformats med förbättrad prestanda och anslutningsmöjligheter i åtanke.

Dagensanalys.se - 5 timmar sedan

84% kan tänka sig att dela personliga uppgifter i utbyte mot bättre service

I en undersökning från Accenture är en klar majoritet villiga att dela med sig av personlig information till myndigheter för att få en anpassad personlig service. De senaste åren har det varit mycket diskussioner om tillit i digitala miljöer, och hur mycket man litar på myndigheter. I en undersökning från Accenture framkommer dock att människor i såväl USA som Europa och Asien i stort utsträckning är bekväma med att både dela information, och interagera med virtuella agenter i sin kontakt […] Inlägget 84% kan tänka sig att dela personliga uppgifter i utbyte mot bättre service dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 8 timmar sedan

Demet İkiler är ny chef för Group M inom EMEA

Demet İkiler ersätter Dominic Grainger och blir EMEA-chef på Group M. Demet İkiler ansvarar för Group M:s byråer, Mindshare, Mediacom, Wavemaker, Essence, M Six och Xaxis på 27 marknader. “After spending 20 years building GroupM and WPP’s presence in Turkey, I’m excited and honored to lead the EMEA region,” kommenterar İkiler.

Dagensanalys.se - 12 timmar sedan

Dansk-startede FinTech, Banking Circle, tager stort skridt frem

FinTech og den digitale finansielle økonomi tordner frem, og flere nye IT-muligheder for at drive forretning følger med. Dansk-startede Banking Circle, er finansiel udbyder af infrastruktur for betalingsvirksomheder og banker. Siden lanceringen i slutningen af ​​2015 har Banking Circle skabt en ny kategori inden for finansielle tjenester.

Dagensanalys.se - Igår: 12:03

Nepa utser ny CFO och skapar en Head of Investor Relations

Undersökningsföretaget Nepa utser Michael Wallin till den nya rollen Head of Investor Relations, och Ann-Christine Fick till ny CFO efter P-O Westerlund som istället axlat rollen som företagets VD. Tidigare i år bytte Nepa ut sin VD Fredrik Östgren mot tidigare CFO P-O Westerlund. Företaget har sedan dess utvärderat vem som kan vara en lämplig efterföljare på posten, och nu meddelar företaget att det blir Ann-Christine Fick som får rollen.

Dagensanalys.se - Igår: 10:02

Acast lanserar köpplats för annonsörer

Idag lanserar Acast nya erbjudandet Acast Marketplace – en köpplats för podcastannonsering globalt. Acast Marketplace ger annonsörer automatiserad tillgång till några av världens största poddar, kreatörer och lyssnare – på vilken podcastplattform som helst. Förra året ökade spenderingen från Acasts annonsörer med 90%, vilket motsvarar SEK 380M globalt.

Dagensanalys.se - Igår: 09:37

E-handelsföretaget Jollyroom öppnar fysisk butik

Att fysiska butiker börjat öppna nätbutiker är ingen nyhet, men nu går Nordens största e-handlare Jollyroom emot strömmen och öppnar en fysisk butik i centrala Göteborg. Butiken kommer att fokusera på babyprodukter från välkända varumärken, därutav namnet Jollyroom Baby. Idag hittar man en mängd olika produkter inom kategorin där det många gånger behövs mer kunskap och rådfrågning.

Dagensanalys.se - Igår: 09:30

Audico, köper del av Bright Group

Audico, ett företag som tillverkar och installerar audiovisuella lösningar, köper Bright Group Oy:s verksamheter för installation, import och försäljning av utrustning i Finland och Sverige. Förvärvet kommer att fördubbla Audico:s omsättning och betydligt stärka både kompetens och marknadsposition i båda länderna. I och med förvärvet stärker vi vår kompetens väsentligt och kan erbjuda branschens bästa tjänster inom AV-, kommunikations- och presentationstekniska lösningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.