Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 24 February, 21:09

Blekinge Läns tidning - 29 jan 20 kl. 16:52

ÖFK får två år på sig att betala skuld
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
ÖFK

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÖFKfår , två, årpå sig att , betala, skuld
DN - 5 timmar sedan

Kan inte betala löner eller skatter – sminkföretaget inleder konstruktion

Sminkbolaget Make Up Store inleder en rekonstruktion. Enligt bolaget kan man inte betala löner, skatter och leverantörsskulder i närtid,.

Cornucopia - 20 aug 19 kl. 14:39

Svensk medelklass villig betala mer för den egna välfärden?

I Sverige får vi inte själva betala för bättre välfärd, utan våra skattepengar omfördelas solidariskt från de som lyckats göra som staten vill - skaffa utbildning, jobb, lön, inkomst och betala skatt - till de som inte lyckats med detta. Annars är antagligen den svenska medelklassen - och även många andra - antagligen beredda att betala mer för välfärden. Den egna välfärden, om man vet att pengarna går till exempelvis de egna barnens skola utan att medel dräneras bakvägen, t ex via brukaravgifter.

Cornucopia - 20 sep 13 kl. 07:07

Medelklassupproret - så här kan DU betala mer skatt!

Just nu cirkulerar det en skrivelse på Facebook, där en medelklassgotlänning, låt oss kalla vederbörande ES, protesterar mot alliansregimens föreslagna skattesänkning och kräver att vederbörande som välbeställd ska betala skatt till vård, skola, omsorg istället för att tvingas på ännu ett jobbskatteavdrag. Men jag har glädjande nyheter till ES - vederbörande kan med sin fasta anställning, egna företag och hus, kylen full med mat, bil och råd med telefon, TV och Internet redan betala betydligt mer i skatt alldeles själv! ES säger sig trots allt ha förmågan och andra behovet.

BT - 10 jul 11 kl. 11:01

Allt fler boråsare har svårtatt betala tillbaka studielån

Fler och fler av boråsarna kan inte betala tillbaka på sina studielån. De senaste åren har antalet CSN-skulder som hamnar hos Kronofogden ökat. Men i Sverige totalt går trenden åt andra hållet.

BT - 12 jun 11 kl. 07:36

"Orimligt att betala för polis"

? Vår slutsats är att det är orimligt att vi skall betala för att polisen finns på plats, säger kommunstyrelsens ordförande Ulf Olsson (S). ?

YLE - 20 sep 15 kl. 08:32

Populärt att betala p-avgift med telefon

Flera bilister väljer att betala sina parkeringsavgifter med telefon. I Vasa ökade telefonparkering med 41 procent förra året. - Att betala parkeringsavgifter med telefon har ökat hela tiden.

Nyan - 01 jul 16 kl. 08:12

Juridiskt biträde måste betala för oreda och slarv

Paret bakom parhusprojektet i Jomala Kalmarnäs förlorade tvisten med husleverantören från Sverige även i hovrätten.

Ovanligt är att deras juridiska biträde måste betala en del av motpartens rättegångskostnader.
Bygget av de tre parhusen har blivit en komplicerad härva av rättsprocesser i både tingsrätten och nu också i hovrätten.

YLE - 05 jan 17 kl. 05:00

"65 år fyllda fiskare borde betala fiskevårdsavgift"

För ett år sedan trädde en ny lag om fiske i kraft, så att fiskeavgifterna blev enklare. Nu betalar man en enda fiskevårdsavgift. Men den summa som betalats in är mycket mindre än beräknat, och det finns risk för att många fiskevårdsåtgärder blir ogjorda.

Cornucopia - 21 feb 17 kl. 15:52

"Häftigt betala skatt" - Sahlin skyldig 361 782 kr i skatt

Socialdemokraternas i unga år underbarn och tidigare partiledare Mona "Häftigt betala skatt" (S)ahlin är skyldig svenska staten 361 782:- SEK i skatt. Skulden har nu gått till Kronofogden, då Sahlin tydligen inte längre tycker det är häftigt att betala skatt.
Foto: Skatteverket1994 sade Mona Sahlin i SVT att "det är häftigt att betala skatt".

YLE - 15 maj 17 kl. 10:30

Studerande i Borgå är först i Finland med att betala terminsavgifter

Vid Haaga-Helia i Borgå finns just nu två studerande som kommer från länder utanför EU och EES. Det betyder att de betalar sin utbildning själva. I höst tas terminsavgifter i bruk också vid andra universitet och högskolor i Finland.

Supermiljöbloggen - 27 apr 18 kl. 15:06

Greenpeace: Nu slutar vi betala pensionsavgiften

I onsdags gick Greenpeace ut med att de kommer sluta betala den del av arbetsgivaravgiften som går till den allmänna pensionen. Anledningen är att AP-fonderna som förvaltar våra allmänna pensionspengar investerar i olja, kol och gas.  13 miljarder av de pengar som ska trygga vår allmänna pension i Sverige investeras i fossila bolag såsom Exxon och Lundin Petroleum.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Flitiga bin viktiga för svensk ekonomi

Biodling är inte vilken bisyssla som helst. De svenska honungsbina bidrar med stora ekonomiska värden, visar en rapport från Jordbruksverket..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Arkitekten träffade en delvis kritisk publik

Arkitekten fanns på plats och en talrik publik som fått kommunen att byta till en större lokal. Dessutom väntade en frågestund med möjlighet att både hylla och såga det planerade kulturhuset..

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Våldtäktsdömd misstänks för nya brott

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Ryktesdementi: "Premiärminister inte coronasjuk"

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Rymde från förvar – kan ha gömts i väska

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Stopp för pengar till häktade och fångar

Intagna på landets häkten och anstalter kommer inte längre att få ta emot pengar från anhöriga och vänner. Kriminalvården stoppar detta sedan man upptäckt att dagens system inte uppfyller bankernas regler om hur pengar ska kunna spåras..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Polisen frias – dröjde två timmar efter larm

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Elevhälsan får inte vara hur klen som helst

Elever ska inte behöva vänta orimligt länge på att få träffa sjuksköterska, kurator eller läkare. Regeringen vill skärpa reglerna så att elevhälsovården får en acceptabel lägstanivå..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Kobe Bryants fru stämmer helikopterföretaget

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Mer lyxig facklitteratur på årets rea

Nu unnar vi oss påkostade fackböcker, gamla guldkorn och fyller på barnens bokhylla. I tider då allt fler lyssnar på litteratur är bokrean den fysiska bokens tid att stå i centrum. Här är årets pärlor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.