Dagens Media > Ekonomi

Monday, 17 February, 00:06

Dagens Media - 29 jan 20 kl. 16:38

The Guardian tar efter Dagens ETC – stoppar fossila annonserThe Guardian går i Dagens ETC fotspår och säger nej till fossila annonser. ”The Guardian går inte riktigt hela vägen men det är ändå ett stort steg”, säger Andreas Gustavsson, chefredaktör på Dagens ETC, till Dagens Media..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Guardian, Dagens ETC, Andreas Gustavsson, Dagens Media

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: The, Guardian, tarefter , Dagens, ETC, stoppar, fossila, annonser
Dagens Media - 23 jul 13 kl. 11:38

The Guardian flörtar med republikaner

För att tillgodose känsliga republikaner tillhandahåller brittiska The Guardian en funktion som döljer alla hovnyheter..

Dagens Media - 15 jan 18 kl. 09:20

The Guardian blir tabloid

Brittiska The Guardian förnyas..

Sydsvenskan - 12 okt 13 kl. 06:30

Pressfrihet.The Guardian attackeras av både politiker och tidningskollegor.

Vad är det som har fått Jack Straw, före detta brittisk utrikesminister, att attackera tidningen The Guardian och påstå att dess journalister beter sig som upphetsade tonåringar som vill avslöja en massa hemligheter? Svar: rapporteringen kring NSA-läckorna och uppgifterna om att USA och andra länder har etablerat ett enormt avlyssningssystem.Jack Straw är långt ifrån ensam om sin aggressiva inställning.

YLE - 24 jan 16 kl. 09:22

Nödboendet i Nagu lyfts fram i The Guardian

Brittiska The Guardian lyfter fram Nagu i ett reportage om flyktingar. Tidningen skriver om fotografen Giles Duleys besök vid årsskiftet. Fotografen Giles Duleys som dokumenterat flyktingsituationen i Europa var i slutet av året på besök i Nagu.

DN - 10 jun 14 kl. 16:53

The Guardian: Slavarbete på fiskebåtar i Asien

Slavarbete håller upp produktionen av fisk och skaldjur i Asien, avslöjar brittiska tidningen The Guardian i en stor kartläggning. Under hot om våld tvingas män att arbeta utan lön under flera år i sträck på fiskebåtar utanför Thailand..

Dagensanalys.se - 20 jan 17 kl. 15:55

Kvällspressen: The Guardian ertappas med att ljuga i artikel om WhatsApp

Att fabricera rubriker och hela artiklar är inget nytt för kvällspressen. Denna gång är det The Guardian som pinsamt nog ertappats med att skriva en helt fabricerad artikel om WhatsApp. Fejknyheter, rena lögner och kryddade artiklar är vardagen för oss läsare.

Cornucopia - 18 sep 14 kl. 14:41

The Guardian förklarar Skottlands folkomröstning för icke-britter

Brittiska The Guardian har producerat en 4:54 min lång film, som förklarar dagens skotska folkomröstning för alla oss icke-britter på ett förtjänstfullt sätt.
Ni hittar filmen här, då den dessvärre inte går att bädda in.

Cornucopia?

HBL - 08 feb 13 kl. 09:10

The Guardian: fler finländare utomlands än invandrare i Finland

Det bor fler finländare utomlands än vad det bor invandrare i Finland. Utlandsfinländarna skickar betydligt mycket mera pengar hit än vad invandrarna i Finland skickar till sina ursprungsländer. Det visar The Guardians samlade data från Världsbanken.

Dagens Media - 02 jul 14 kl. 07:58

Därför dissar The Guardian betalväggen

Vill man skapa journalistik som gör skillnad går det inte att gömma materialet bakom en betalvägg. Det säger The Guardians redaktionschef Paul Johnson till Dagens Media..

YLE - 05 okt 16 kl. 11:15

The Guardian: Sergei Eremenko en av världens största fotbollstalanger

FF Jaro-produkten Sergei Eremenko är med på ansedda The Guardians lista över världens 60 största fotbollstalanger födda år 1999. Engelska The Guardian publicerar varje år en lista på de största 17 år gamla talangerna i fotbollsvärlden. I fjol platsade dåvarande FC Inter-spelaren Kaan Kairinen på listan, tillsammans med spelare som Martin Ødegaard.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - I förrgår: 15:17

Förslaget: 14 tjänster bort på Expressen och 14 på Lifestyle

Arbetsgivarens förslag är att 28 tjänster ska bort på Expressen och Lifestyle, enligt Dagens Medias uppgifter. 14 av dem försvinner från nyhetstidningen. ”Det stämmer att vi har en diskussion med facket om ungefär så många tjänster”, säger chefredaktören Klas Granström..

Dagens Media - I förrgår: 13:16

Stampens vd om resultatet: ”Stora omstruktureringskostnader”

Stampen Medias intäkter föll 6 procent under 2019 och resultatet blev en förlust på 40 miljoner kronor. ”Omstruktureringen av distributionen kostade drygt 50 miljoner”, förklarar vd Johan Hansson..

Dagens Media - I förrgår: 13:00

Så går Bonnier News

HD/Sydsvenskan vänder till förlust, Dagens Nyheter och DI-gruppen utökar vinsten, medan Expressen/Lifestylegruppen går från förlust till vinst..

Dagens Media - I förrgår: 11:06

Staten räddar Stampens resultat

Stampen Media vänder till vinst tack vare presstödet till Göteborgs-Posten..

Dagens Media - I förrgår: 10:30

Tv-veteraner startar nytt produktionsbolag

Maria Mowbray och Cem Yeter lämnar TV4 och startar produktionsbolaget Dare Television. ”På sikt har vi ambitionen att jobba med drama”, säger Maria Mowbray, till Dagens Media..

Dagens Media - I förrgår: 09:21

Hur får jag ROI på influencer-investeringarna?

EXPERTEN SVARAR. Influencer marketing kan inte jämföras med ett vanligt digitalt annonsköp, utan är betydligt mer komlext. Men rätt genomförd kan en influencer-kampanj ge fantastiska resultat, menar Screams Johanna Kägu..

Dagens Media - I förrgår: 08:21

McClatchy ansöker om rekonstruktion

En av USA:s största lokaltidningsägare ansöker om rekonstruktion..

Dagens Media - I förrgår: 07:40

Patrik Hadenius till Norstedts

Utgivarnas vd lämnar för att inta rollen som förlagschef på Norstedts..

Dagens Media - 13 feb 20 kl. 16:59

Strängare krav på sociala medier i Storbritannien

Det brittiska kontrollorganet Ofcom ska övervaka och se till att de sociala plattformarna agerar snabbt med att ta bort skadligt innehåll från bolagens plattformar, rapporterar Reuters..

Dagens Media - 13 feb 20 kl. 14:00

REPLIK: ”Så kan AI skapa bättre kundrelationer och lojalitet”

Det är tråkigt att chattbotar gett den konversationsbaserade AI-tekniken ett sämre rykte än vad den förtjänar, skriver IP Softs Nordenchef Håkan Axtelius i en replik på Adobe-chefen Franck Attias debattinlägg..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.