DI > Ekonomi

Tuesday, 18 February, 20:58

DI - 29 jan 20 kl. 16:19

Hiq:s vd om kvartalet: Dagligt jobb med att ta ut kostnader2019 blev ett rekordår för it-konsulten Hiq trots svårigheter i Stockholm. ”Vi har tagit till åtgärder som kommer ge. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hiq, Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hiq:svd om kvartalet , Dagligt, jobbmed att ta , ut kostnader

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kronan pressas av virusoro

Det nya coronaviruset äter upp svensk köpkraft och pressar ned ränteläget i den svenska ekonomin. ”Kina är ju 20 procent av världens….

DI - 45 minuter sedan

Bobyggandet rasar – regeringen i krissamtal med branschen ”Räcker inte”

Under ett fem timmar långt möte på onsdagen träffar regeringen byggbranschen för krissamtal om raset i bostadsproduktionen. ”Det räcker….

DI - 1 timme sedan

Anrika varuhuskedjan sänks till skräpstatus

Den krsidrabbade detaljhandelskedjan Macy's har fått sitt kreditbetyg sänkt till skräpstatus av Standard & Poor's som dömer ut bolagets….

DI - 1 timme sedan

Rut är en succé

Trots att rutavdraget nu utnyttjas av närmare en miljon människor runt om i Sverige, framför allt barnfamiljer och pensionärer, och har….

DI - 1 timme sedan

Så ska Europa leda digitaliseringen

Under onsdagen presenterar EU-kommissionen sin nya digitala strategi. Vi har med framgång förändrat andra branscher och vi kommer nu att….

DI - 1 timme sedan

Chefekonomen om prislyftet: ”FI beredda att agera”

Bostadspriserna har skjutit fart uppåt, visar nya siffror. Om utvecklingen fortsätter i samma takt kan det stressa Finansinspektionen, tror….

DI - 1 timme sedan

Fastighetschefen tar lyxkedjan till Sverige

Hotell- och fastighetsbolaget Vi Invest ska etablera det första AC by Marriott-hotellet i Sverige.  ”Det är väldigt spännande”, säger….

DI - 1 timme sedan

Aktieägares miljardkrav på Ryssland får stöd i domstol

Den ryska staten åläggs att betala 50 miljarder dollar i kompensation till aktieägare i det tvångsinlösta oljebolaget Yukos, enligt ett….

DI - 1 timme sedan

Nya äldreboenden en utmaning – ”svår nöt att knäcka”

Många av Sveriges kommuner står inför stora utmaningar där stora investeringar behövs inom segmentet samhällsfastigheter, inte minst vad….

DI - 1 timme sedan

Obstecare genomför en företrädesemission

Obstecare har beslutat att genomföra en företrädesemission som kommer att tillföra bolaget cirka 37,5 miljoner kronor före….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.