Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 18 February, 08:48

Dagensanalys.se - 28 jan 20 kl. 23:54

Nu ska det bli lättare att dölja dina Facebook-spårDu kanske redan idag fått se en ruta där du ombeds se över dina säkerhetsinställningar på Facebook. Det är bara början. Facebook håller på och ser över hela sin plattform för att du som användare ska känna dig säkrare med att lämna ifrån dig din information. Med nya verktyget ”Off-Facebook Activity” ska du även kunna dölja dina spår för företag som vill marknadsföra sina produkter och tjänster, utanför Facebook. Så här förklarar Facebook verktyget: View a summary of information Facebook [. ] Inlägget Nu ska det bli lättare att dölja dina Facebook-spår dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Facebook, Off-Facebook Activity, Nu, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska det bli lättareatt , döljadina , Facebook-spår
PrivataAffärer - 09 maj 19 kl. 11:02

Mäklare: Lättare sälja nyproducerat jämfört med ifjol

”Vi har en generellt bra känsla. Under årets fyra första månader har vi nästan fördubblat försäljningssiffrorna mot i fjol. Vi har inte haft ute mer till försäljning utan det handlar om att det blivit lättare att sälja.

UNT - 31 okt 12 kl. 10:40

Lättare välja rätt däck

Satsa på grönt och undvik rött. Nu blir det lättare för konsumenterna att snabbt välja rätt egenskaper på sina bildäck..

Alingsås tidning - 04 sep 13 kl. 14:52

Lättare följa ljusfesten i mobilen 

ALINGSÅS: Evenemanget Lights in Alingsås har fått en ny hemsida, lagom till årets ljusfest. Nu får besökarna lättare att följa det i mobilen..

DN - 07 dec 13 kl. 07:23

Lättare välja rätt hotell med nytt stjärnsystem

Billigt tvåstjärnigt med delat badrum, eller lyxigt femstjärnigt med skräddare i receptionen? Nu ska det bli lättare att välja rätt hotell. Sverige är med och leder ett europeiskt samarbete där 44 000 hotell får nya kvalitetskriterier..

Hela Gotland - 08 jan 14 kl. 07:00

Lättare sälja med fiber

Fiber kan öka värdet på huset. Enligt mäklare är det lättare att sälja anslutna fastigheter.– Fiber har en stor betydelse för fastighetsvärdet, säger Kjell Pettersson, Bjurfors..

GöteborgsPosten - 10 sep 14 kl. 21:48

SD är inte S – lättare välja rätt

Röstade du på Sverigedemokraterna av misstag i förra valet? I år ska det bli lättare att välja rätt..

NSD - 12 jan 15 kl. 21:56

Lättare följa fullmäktige

En medborgare i Boden har föreslagit att fullmäktigesalen i stadshuset ska förbättras så att det blir lättare att följa möten från läkatrplats..

DN - 27 jan 17 kl. 12:44

Telia: Lättare sälja Uzbekistanbolaget när holländska staten är medägare

Nederländska staten har blivit Telias medägare till verksamheten i Uzbekistan. Därmed är det lättare att sälja Uzbekistanbolaget, enligt vd Johan Dennelind. De höga böterna för korruption slår mot vinsten och bolaget sänker utdelningen till sina drygt 500.

DN - 12 jun 13 kl. 14:30

Lättare välja etiska fonder med ny märkning

Kraven skärps på fonder som har etisk märkning i premiepensionssystemet, PPM. Nu blir det också lättare för sparare att se hur fonderna agerar i de här frågorna. ?

Mobil - 08 dec 14 kl. 11:10

Lättare välja betalningssätt i nya Google Play

Den som nån gång suttit och svurit när hen försökt ändra betalningssätt i Androidmobilen kommer snart att känna att livet blev lättare..

Sydsvenskan - 12 jul 12 kl. 06:30

Lättare välja utbildning för studenter

Blivande studenter får ett nytt verktyg för att välja var de ska satsa sina studiemedelsår. Högskoleverket publicerar nu sin betygssättning av utbildningar på internet. På Malmö högskola har hälften av de granskade utbildningarna underkänts..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 15 timmar sedan

Datalagring epicentrum i det moderna affärssystemet

I takt med digitaliseringen och utveckling av realtids- och prediktiv analys av data bl­­­ir det uppenbart att datalagring blir en allt mer affärskritisk funktion, skriver Fredrik Arveskär, Norden- och Beneluxchef på Infinidat. Det är uppenbart av flera olika skäl att datalagring är en nyckelfunktion för i stort sett alla företag i dag. Och även för myndigheter och organisationer, kort sagt för alla.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Varför används inte smarta högtalare för marknadsföring?

Försäljningen av smarta högtalare har stadigt ökat, och idag finns över 200 miljoner enheter i hem världen över, men trots det har ingen börjat nyttja denna kanal för marknadsföring. De första smarta högtalarna började dyka upp på marknaden 2014, det vill säga för sex år sedan. Trots att frågor kring integritet och säkerhet lyfts har försäljningen ökat år från år.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Test: Sudio Fem trådlösa hörlurar in-ear

Sudio har släppt Sudio Fem, ett par nya Truly Wireless in-ear-hörlurar. Jag fick möjlighet att prova och här är mina tankar. Fördelar med Sudio Fem Lagom storlek Hörlurarna Sudio Fem kommer i en rund dosa som laddar upp dem när de inte används.

Dagensanalys.se - 22 timmar sedan

Framtidens teknologitrender handlar om människor och organisation

I en värld när teknologin utvecklas snabbare än någonsin menar trendspanaren och IT-experten Dan Hushon, Senior Vice President and Chief Technology Officer på DXC Technology, att morgondagen kommer att definieras av hur vi organiserar våra företag och hur vi jobbar med personalförsörjningen. Under många års tid har Dan gjort trendspaningar för att hitta nästa teknologi som kommer att skaka om och förändra hur företag agerar. Men när han nu ser sig om i världen är det inte längre tekniken som […] Inlägget Framtidens teknologitrender handlar om människor och organisation dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 23 timmar sedan

“Tror att jag har blivit professionell vloggare istället för marknadschef”

Louise Andersson och Jobylon har under ett år spelat in över 40 avsnitt av den populära HR-vloggen #HREats. Det som började som ett test har idag blivit företagets viktigaste varumärkesinitiativ. Louise Andersson som är head of marketing på Jobylon medverkar i det senaste avsnittet av podcasten Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund.

Dagensanalys.se - Igår: 21:17

Bästa marknadskanalerna för att nå dina B2B-kunder

Beslutsprocessen för b2b-kunder är mycket längre och mer komplex än för vanliga konsumenter (b2c). Att veta vilka kanaler som ger mest effekt är därför avgörande. Undersökningen genomfördes med bolag som har minst 500 anställda och 500 miljoner kronor i omsättning och som köpt martech, senaste året.

Dagensanalys.se - Igår: 10:01

Här får kidsen 5 gånger mer betalt än vuxna

I en sprillans ny rapport får vi lära oss att om man vill få bra betalt som influencer ska man vara ung. Rapporten avslöjar att de som är yngre än 24 år får 44 procent mer betalt per inlägg än de som är äldre än 25+ år. Snittintäkten för en post på exempelvis Instagram var bland 17-åringar och yngre var 8.

Dagensanalys.se - 14 feb 20 kl. 16:39

Tips om kurser i digital marknadsföring på distans

Med kurser i digital marknadsföring lyfter du din kompetens till nya högre nivåer. Kurserna blandar teoretiska delar med praktiska moment där du själv får lära dig att hantera verktyg som behövs. Tillsammans med Dagensanalys erbjuds en rabatt på 10 procent på alla kurser.

Dagensanalys.se - 14 feb 20 kl. 14:32

Nyhetssajter viktigare än Facebook i ny undersökning

En undersökning från företaget Audience Project visar att Facebook tappar i popularitet medan nyhetssajter blir allt viktigare bland personer i Norden. 2017 gjorde undersökningsföretaget Audience Project en studie kring var man fick sina nyheter. Studien kallades News Consumption Study, och visade att Google och Facebook låg topp 3 över de hemsidor man ansåg viktigast för sitt nyhetsinhämtande.

Dagensanalys.se - 14 feb 20 kl. 12:50

En effektiv API-strategi är en förutsättning för fortsatt utveckling

Mulesoft, som tillhandahåller den marknadsledande plattformen Anypoint Platform™ för att bygga applikationsnätverk, släpper idag rapporten 2020 Connectivity Benchmark Report som visar möjligheterna med digital transformation men även svårigheter som dagens företag upplever. Rapporten visar att digital transformation är en allt viktigare strategisk fråga för företag. Samtidigt framkommer det att majoriteten (85 procent) upplever signifikanta fördröjningar i sina digitaliseringsprojekt – något som påverkar omsättningen, tid till marknaden och kundupplevelsen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.