FriaTider > Nyheter

Sunday, 23 February, 02:43

FriaTider - 28 jan 20 kl. 18:30

Assistansfuskare åtalas inte – åklagaren: "För dyrt"
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Assistansfuskareåtalas inte , åklagarenFör , dyrt
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nedlagt böteskrav dyrt för samhället

Åklagaren ville först bötfälla byggbolaget Peab med 10 000 kronor för att det glömde att föranmäla ett vägarbete i södra Småland men ångrade sig. Nu har själva ärendet kostat samhället tiofalt mer. Förhandsanmälan ska enligt lagen göras till Arbetsmiljöverket vid större byggnads- och anläggningsarbeten.

BT - 17 dec 12 kl. 09:09

Nedlagt böteskrav dyrt för samhället

Åklagaren ville först bötfälla byggbolaget Peab med 10 000 kronor för att det glömde att föranmäla ett vägarbete i södra Småland men ångrade sig. Nu har själva ärendet kostat samhället tiofalt mer.
Förhandsanmälan ska enligt lagen göras till Arbetsmiljöverket vid större byggnads- och anläggningsarbeten.

Nya Wermlands Tidningen - 08 dec 17 kl. 11:01

Dyrt att stjäla hörlurar

Mannen plockade med sig hörlurar och en laddsladd utan att betala när han var inne på Coop Forum i Kristinehamn. Det hävdar i alla fall butiken och åklagaren har valt att åtala 21-åringen för ringa stöld. Värdet på varorna beräknas till 128 kronor.

UNT - 11 jul 13 kl. 01:30

Dyrt snatteri för staten

Två pojkar åtalades för att de stulit juice för tio kronor. Nu får staten stå för deras försvarskostnader på 40 000 kronor efter en miss av åklagaren.(TT).

BT - 25 sep 14 kl. 14:07

Dyrt för rattfyllerist på moped

Mannen hade över 1,7 promille alkohol i blodet när han satte sig på mopeden. Nu har han fått ett strafföreläggande. Den 38-årige mannens färd tog slut vid Vänga missionskyrka.

YLE - 15 maj 16 kl. 18:00

"Lös problemen med dyrt boende - bygg på höjden"

Bostadspriserna i Helsingforsregionen skulle kunna sjunka betydligt - eller åtminstone skulle stegringen kunna bromsas upp, säger experter som tidningen Rakennuslehti har intervjuat. Det är ingen naturlag att boendet ska vara dyrt i ett av världens mest glesbefolkade länder. Många experter anser att det inte alls är självklart att stigande bostadspriser har samband med ekonomisk tillväxt och att sjunkande priser kopplas till ekonomisk nedgång.

Helsingborgs Dagblad - 18 sep 18 kl. 20:17

Dyrt stjäla solglasögon

199 kronor stod det på prislappen – nu vill åklagaren att tjuven ska betala dagsböter på 4 800 kronor..

Skånskan - 25 sep 18 kl. 11:36

Dyrt fredagsmys för salladsbedragare

MALMÖ Det unga paret var hungrigt, men ville inte betala för maten. De plockade på sig för 224 kronor från salladsbaren, men scannade bara några tomma behållare för att komma billigt undan. Nu åtalas paret för ringa bedrägeri.

Cornucopia - 09 dec 18 kl. 18:17

MP: Kärnkraft för dyrt - subventionerar solkraft med 79 öre per kWh

Miljöpartiets Isabella Lövin menade i sin intervju med Aftonbladet att pengar är viktigare än att rädda klimatet. Kärnkraften är nämligen ett för dyrt sätt att enligt henne. Istället subventionerar partiet solkraft med hela 79 öre per kWh.

BT - 01 okt 11 kl. 12:39

Dyrt att betala på bank

Att betala sina räkningar på banken kan bli dyrt. Vissa banker tar 150 kronor per räkning. Överskuldsatta och personer som inte behärskar modern teknik får betala dyrt när de betalar räkningarna på ett bankkontor.

Alliansfritt Sverige - 01 dec 13 kl. 14:18

Maria Abrahmsson tycker inte 60 000 månaden gör en till höginkomsttagare – för hunddagis är dyrt

Den moderata riksdagsledamoten Maria Abrahamsson, som tidigare bland annat kallat Katrine Kielos "bröstputande besserwisser" och trott att Lundsberg stängdes ner på grund av klasshat, har nu begått ett blogginlägg där hon pratar om "höginkomsttagare" - vilka hon i princip inte verkar tycka existerar. Hon klagar på att det är synd om stockholmare som bor så dyrt och måste betala hunddagis, och som nu inte får sänkt skatt om de tjänar över 36 325 kronor i månaden - då regeringen vill höja brytpunkten för statlig skatt, men eventuellt inte har riksdagsmajoritet för det beslutet. Men inte heller tycker hon att hon själv, som tjänar nästan 60 000 kronor i månaden, är en höginkomsttagare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.