Blekinge Läns tidning > Nyheter

Tuesday, 18 February, 20:52

Blekinge Läns tidning - 28 jan 20 kl. 12:06

Sämre än väntat för Atlas Copco
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Atlas Copco

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre än, väntatför , Atlas, Copco
SmålandsPosten - 26 apr 16 kl. 11:06

Vinstfall för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 3 997 miljoner kronor för första kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4 287 miljoner kronor motsvarande period 2015. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 4 141 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Kristianstadsbladet - 26 apr 16 kl. 11:06

Vinstfall för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 3 997 miljoner kronor för första kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4 287 miljoner kronor motsvarande period 2015. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 4 141 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

PrivataAffärer - 19 okt 18 kl. 12:07

Rejäl smäll för Atlas Copco

Rörelsemarginalen uppgick till 22,2 procent, vilket kan jämföras med snittestimatet på 22,5 procent. Försäljningen uppgick till 23.675 miljoner kr för perioden.

PrivataAffärer - 28 jan 19 kl. 12:07

Rekordår för Atlas Copco

Atlas Copco redovisar ett justerat rörelseresultat om 5.549 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Ett genomsnitt av 19 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var 5.

Cornucopia - 15 jul 19 kl. 13:10

Telenor vinstvarnar - Atlas Copco ser minskad efterfrågan på kort sikt

Rapportsäsongen har dragit igång. Atlas Copcos resultat kom in ungefär som väntat, men bolaget varnar för lägre efterfrågan kortsiktigt, och bekräftar därmed konjunkturavmattningen. Samtidigt vinstvarnar Telenor på grund av en felräkning på 622 MNOK.

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 16 kl. 12:51

Sämre än väntat för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 4 644 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015. Det kan jämföras med vinsten på 4 436 miljoner kronor motsvarande period ett år tidigare.Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 4 740 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

DI - 28 jan 20 kl. 12:00

Atlas Copco rapporterar svagare än väntat

Verkstadsjätten Atlas Copco rapporterar ett lägre resultat än väntat för det fjärde kvartalet..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 20 kl. 12:06

Sämre än väntat för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco gjorde en vinst före skatt på 5 572 miljoner kronor för fjärde kvartalet, sämre än väntat. Det kan jämföras med vinsten på 5 934 miljoner kronor motsvarande period 2018. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på.

PrivataAffärer - 20 jul 18 kl. 13:39

”Rekordresultat för Atlas Copco”

Analytikernas snittprognos var 5 323 miljoner kr för rörelseresultatet och 22,4 procent för rörelsemarginalen. Försäljningen uppgick till 24 461 miljoner kr för perioden. Här låg Inquiry Financials konsensusprognos på 23 715 miljoner kr.

DI - 19 okt 18 kl. 13:50

Analys: Atlas Copco-rapport drabbar synen på alla cykliska bolag

Pareto Securities bedömer efter Atlas Copcos oväntat svaga delårsrapport på fredagen att analytiker nu kommer att behöva justera ned inte bara estimaten för Atlas Copco utan även estimaten för andra cykliska börsföretag..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 12 kl. 16:35

Atlas Copco bra på hållbarhet

Atlas Copco är världens tionde mest hållbara företag. Åtminstone enligt den årliga listan Global 100 som presenterades på onsdagen. "Vårt arbete med att utveckla Atlas Copco som ett hållbart och lönsamt företag ger resultat", säger Annika Berglund, kommunikationsdirektör på Atlas Copco..

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Emil efter skadan: ”Precis börjat jobba full tid igen”

Emil Alexandersson blev nedsparkad bakifrån på fotbollsplanen i augusti förra året. Han dras fortfarande med sviterna från smällen. – Mitt knä är inte återställt på långa vägar, säger Sillhövda AIK-spelaren..

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Kronan pressas av virusoro

Det nya coronaviruset äter upp svensk köpkraft och pressar ned ränteläget i den svenska ekonomin..

Blekinge Läns tidning - 15 minuter sedan

Försvunnet spökskepp bärgat av Dennis

Övergivet på öppet hav, kapat av pirater – och sedan försvunnet i många månader. Irländska myndigheter frågar sig vad "spökskeppet" MV Alta varit med om, sedan stormen Dennis slängt upp fartyget på landets sydkust..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Omgjord "Sonic" bäddade för succé

Allt talade emot "Sonic"-filmen. Dels att den är baserad på ett tv-spel, dels att designen av den blå igelkotten var så bespottad att den fick göras om. Trots det gör filmen succé..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Misshandlade kvinnor lever dubbelt farligt

Även om en misshandlad kvinna överlever en våldsam relation riskerar hon att dö i förtid av helt andra orsaker. Ny forskning visar på en grupp kvinnor som lever dubbelt farligt..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Avbrott: Problem med fiber och bredband i länet

Flera boende i Karlskrona och Ronneby kommun har problem med fiber och bredband under tisdagen. Felet tros vara ett fiberavbrott mellan Kristianstad och Hässleholm..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Kulturen som den evige strykpojken – exemplet Karlshamns museum

Varför är det alltid kultursektorn som drabbas när politikerna ska spara? Det frågar sig vår gästkrönikör Bengt Olof Dike från Karlshamn..

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

De valde ett hem nära till både hav, natur och centrum

Emma och hennes sambo letade inte efter hus och de ville inte bo i Falkvik. Men på en promenad fick Emma se huset som var till salu. Familjen kände att läget var perfekt och köpte 70-talshuset.

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Ytterligare ett förbund backar Dadgostar

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Fler kommuner bryter samarbeten med Kina

Främmande makt försöker kortsluta det svenska politiska systemet, säger ordföranden i Linköpings kommunfullmäktige till . Linköping bryter därför sina samarbeten med Kina..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.