Kristianstadsbladet > Nyheter

Saturday, 22 February, 05:56

Kristianstadsbladet - 28 jan 20 kl. 12:06

Sämre än väntat för Atlas Copco
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Atlas Copco

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sämre än, väntatför , Atlas, Copco
SmålandsPosten - 26 apr 16 kl. 11:06

Vinstfall för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 3 997 miljoner kronor för första kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4 287 miljoner kronor motsvarande period 2015. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 4 141 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

Kristianstadsbladet - 26 apr 16 kl. 11:06

Vinstfall för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 3 997 miljoner kronor för första kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4 287 miljoner kronor motsvarande period 2015. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 4 141 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

PrivataAffärer - 19 okt 18 kl. 12:07

Rejäl smäll för Atlas Copco

Rörelsemarginalen uppgick till 22,2 procent, vilket kan jämföras med snittestimatet på 22,5 procent. Försäljningen uppgick till 23.675 miljoner kr för perioden.

PrivataAffärer - 28 jan 19 kl. 12:07

Rekordår för Atlas Copco

Atlas Copco redovisar ett justerat rörelseresultat om 5.549 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2018. Ett genomsnitt av 19 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var 5.

Cornucopia - 15 jul 19 kl. 13:10

Telenor vinstvarnar - Atlas Copco ser minskad efterfrågan på kort sikt

Rapportsäsongen har dragit igång. Atlas Copcos resultat kom in ungefär som väntat, men bolaget varnar för lägre efterfrågan kortsiktigt, och bekräftar därmed konjunkturavmattningen. Samtidigt vinstvarnar Telenor på grund av en felräkning på 622 MNOK.

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 16 kl. 12:51

Sämre än väntat för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco redovisar en vinst före skatt på 4 644 miljoner kronor för fjärde kvartalet 2015. Det kan jämföras med vinsten på 4 436 miljoner kronor motsvarande period ett år tidigare.Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på 4 740 miljoner kronor, enligt Reuters sammanställning.

DI - 28 jan 20 kl. 12:00

Atlas Copco rapporterar svagare än väntat

Verkstadsjätten Atlas Copco rapporterar ett lägre resultat än väntat för det fjärde kvartalet..

Helsingborgs Dagblad - 28 jan 20 kl. 12:06

Sämre än väntat för Atlas Copco

Verkstadskoncernen Atlas Copco gjorde en vinst före skatt på 5 572 miljoner kronor för fjärde kvartalet, sämre än väntat. Det kan jämföras med vinsten på 5 934 miljoner kronor motsvarande period 2018. Analytiker hade i genomsnitt räknat med en vinst på.

PrivataAffärer - 20 jul 18 kl. 13:39

”Rekordresultat för Atlas Copco”

Analytikernas snittprognos var 5 323 miljoner kr för rörelseresultatet och 22,4 procent för rörelsemarginalen. Försäljningen uppgick till 24 461 miljoner kr för perioden. Här låg Inquiry Financials konsensusprognos på 23 715 miljoner kr.

DI - 19 okt 18 kl. 13:50

Analys: Atlas Copco-rapport drabbar synen på alla cykliska bolag

Pareto Securities bedömer efter Atlas Copcos oväntat svaga delårsrapport på fredagen att analytiker nu kommer att behöva justera ned inte bara estimaten för Atlas Copco utan även estimaten för andra cykliska börsföretag..

Helsingborgs Dagblad - 25 jan 12 kl. 16:35

Atlas Copco bra på hållbarhet

Atlas Copco är världens tionde mest hållbara företag. Åtminstone enligt den årliga listan Global 100 som presenterades på onsdagen. "Vårt arbete med att utveckla Atlas Copco som ett hållbart och lönsamt företag ger resultat", säger Annika Berglund, kommunikationsdirektör på Atlas Copco..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Läsartext: Ännu ett självmål av SD

Så har även Paula Bieler lämnat alla sina politiska uppdrag i riksdagen, verkställande utskottet och partistyrelsen. Paula en mycket duktig och framstående politiker ett ansikte utåt som jag och många upplevde det. Kan inte förstå att hon hon inte fick ledigt ifrån riksdagen.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Debatt: Ansvaret för flyktingarna måste fördelas jämnare

Kristianstad har fått ta ett alldeles för stort ansvar för Sveriges flyktingmottagning. Avsikten att undanta hela vår kommun från EBO-lagen kritiseras av centerpartisten Jonatan Nyström (15/2), skriver kommunalrådet Pierre Månsson (L)..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Generation Z tror inte på framtiden

Samhällets framtid ser mörk ut. Det är bilden allt fler unga svenskar har, enligt en ny undersökning. – Klimatoron är huvudförklaringen, men den är inte enda anledningen, säger Ulrik Hoffman, vd på Ungdomsbarometern..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Melodifestivalen: ”När jag var yngre var allt mer avgörande”

Melodifestivalen 2020 – sista deltävlingen. I förhandssnacket handlar det mycket om Hanna Ferm och Victor Crone. En veteran, med massor av Mellomeriter, är också i Malmö för att inta scenen: Nanne Grönvall..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Melodifestivalen: Svårtippat i Malmö

Sista deltävlingen: Den bästa och mest svårtippade. Kristianstadsbladet har lyssnat på – och betygsatt – bidragen i Malmö..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Favorit i repris på jobbmatchning – innebar rekord förra gången

Rekordmånga arbetssökande kom när kommunen sökte sommarvikarier inom äldreomsorgen, socialpsykiatrin och LSS. För att ge fler chansen till speedintervjuer kör man en favorit i repris..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kommunen vill köpa Postens lokal för tio miljoner

Östra Göinge kommun vill köpa och bygga om Postnords förra lokal i Broby. Anledningen är att daglig verksamhet växer och snart tvingas bort från Sibbhult. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Husägare förbereder för stigande vattennivåer

Husägare har börjat köpa säckar att fylla med sand som skydd mot stigande vattennivåer. Nivån i Finjasjön har fortsatt att stiga under veckan och är nära det kritiska läge som vid översvämningarna 2017. Samtidigt talar väderprognosen om mer regn.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Melodifestivalen: ”Cookies finns alltid kvar”

Samarbetet i Cookies ’n' Beans – med Bromöllas Charlotte Centervall – kommer att fortsätta. Men i Melodifestivalen 2020 ser vi Frida Öhrn som soloartist..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Marken sinkar inte bostadsplan för Orren

Gamla Kommunteknik längs Tians väg ska på sikt ge plats för bostäder. En markundersökning har gjorts och visar inte på någon risk som förhindrar planerna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.