Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Monday, 17 February, 23:46

Trelleborgs Allehanda - 28 jan 20 kl. 00:01

Insändare: Tillfarten till hamnen kunde man lösa senare”Först tog beslutsfattarna på sig skorna men upptäckte snart att de glömt byxorna” - variant på citat av Nils Poppe..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Nils Poppe

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Insändare, Tillfartentill , hamnenkunde man , lösa, senare
ÖstersundsPosten - 11 timmar sedan

Insändare: Replik: Det är klart att det är dyrare med hyrpersonal

Svar till Patrik på Kompetensföretagen. Insändare: En myt att inhyrda läkare är mycket dyrare (14....

YA - 20 aug 18 kl. 01:01

Insändare: Två missuppfattningar om hamnutbyggnaden

Svar på insändare från Kjell Åberg och Bo Isacsson med frågor om hamnen i YA 1 augusti. Ystad har förvisso en hög belåningsgrad, men skribenterna glömmer att det finns en ännu högre tillgångssida. Det är ju detta förhållande som finansinstituten tittar noga på för att bedöma om kommunen är kreditvärdig..

YA - 29 aug 18 kl. 00:23

Insändare: Fortfarande inga svar om hamnen

I en tidigare insändare (YA 23 augusti) ställde jag några frågor med anledning av den planerade flytten till yttre hamnbassängen av Bornholms och Polentrafiken. YA, inte jag, satte rubriken "Många risker med yttre hamnutbyggnaden"..

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

YLE - 20 dec 16 kl. 09:18

Sipilä skrev insändare för att lugna österbottningarna

Statsminister Juha Sipilä (C) skriver i en insändare i Vasabladet och Pohjalainen att jouren vid Vasa centralsjukhus kommer att fortsätta som förut också efter reformen. Sipilä inleder sin insändare med att förklara att han förstår den oro som finns nu och att han följt med debatten kring jourreformen. I insändaren gör Sipilä ett försök att lugna den allmänna opinionen genom att meddela att Vasa centralsjukhus rätt långt kan fortsätta som nu.

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

UT - 08 okt 19 kl. 13:33

Insändare: Har vi fri press i Ulricehamn?

I torsdagens UT på debatt/insändarsidan kunde vi läsa en insändare från personalen på Parkgården i Dalum hur de upplever de negativa effekterna av våra nya hälsosamma scheman. Under lång tid har UT publicerat ett mycket stort antal insändare från undersköterskor inom kommunens äldreomsorg. Vissa skrivna av personalgrupper, andra av enskilda.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Fotbollsprofiler besökte biblioteket

När fotbollsprofilen i Trelleborg, Bertil Olsson, berättade om sin fotbollsresa, var tre före detta landslagsspelare i publiken..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Dokumentär om Peter Madsen river upp känslor

Trelleborgs Allehanda - 5 timmar sedan

SD: ”Svenskar diskrimineras av socialförvaltningen”

Socialförvaltningen i Trelleborg diskriminerar systematiskt kommuninvånare med svenska namn. Det hävdar Helmuth Petersén (SD) oppositionsråd i Trelleborgs kommun..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Trelleborgare uttagen till OS-kval: ”Började gråta”

Trelleborgaren Clara Lerby har för första gången blivit uttagen i landslaget. ”Jag började gråta, så glad blev jag”, säger 20-åringen..

Trelleborgs Allehanda - 7 timmar sedan

TA avslöjar: Provspelande mittfältare klar för TFF

TFF har gjort klart med ytterligare en mittfältare. Enligt vad TA-sporten erfar så är Torns IF:s Mouhammed-Ali Dhaini superettanlagets senaste nyförvärv..

Trelleborgs Allehanda - 23 timmar sedan

Ungdomar på fotouppdrag

Bland årets sportlovsaktiviteter stod fotografi på schemat. Uppgiften var att hitta ansikten bland livlösa ting. .

Trelleborgs Allehanda - 8 timmar sedan

Sociala medier: Bedrägeriförsök på dejtingsajt polisanmäldes

En äldre person hemmahörande i Trelleborgs kommun har polisanmält ett försök till romansbedrägeri..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Kommunen hyr ut första inlösta villan

Den första villan av kommunens hittills 19 inlösta fastigheter är klar för uthyrning inför det kommande bygget av den nya ringvägen och hamninfarten..

Trelleborgs Allehanda - 9 timmar sedan

Länsstyrelsen kritisk mot hur Trelleborg arbetar mot stigande havsnivåer

Det saknas en färdig plan för hur man ska skydda Trelleborgs bebyggelse mot stigande havsnivåer. Och så länge det inte finns en sådan är det är olämpligt att planera för bostäder i hamnområdet. Det anser länsstyrelsen som än en gång riktar kritik mot Trelleborgs kommuns arbete mot översvämningar..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Misstänkta rånarna omhäktade – stöldgods på analys

Utredningen av gårdsrånen är långt ifrån klar. Ystads Tingsrätt har, på åklagarens begäran, förlängt häktningen i två veckor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.