DI > Ekonomi

Thursday, 27 February, 00:10

DI - 27 jan 20 kl. 23:04

2,5 år senare än planerat – nu öppnar Myllymäkis toppkrog AiraI en nybyggd fastighet vid vattnet på Djurgården i Stockholm tar den framgångsrika tävlingskocken Tommy Myllymäki sats. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Myllymäkis, Aira, Djurgården, Stockholm, Tommy Myllymäki

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 2,5, år, senare, än, planeratnu öppnar , Myllymäkis, toppkrog, Aira
YLE - 17 aug 16 kl. 17:25

Senare öppettider räcker inte för att få folk till Ekenäs

Butikernas öppettider i Ekenäs har diskuterats livligt den senaste tiden på sociala medier. Yleredaktören Marcus Rosenlunds blogginlägg sågas av turistsekreteraren och företagarordföranden i Ekenäs. Diskussionen blossade upp på sociala medier då Svenska Yles redaktör Marcus Rosenlund på sin privata blogg skrev ett inlägg om öppettiderna på Kungsgatan i Ekenäs.

HBL - 20 jul 12 kl. 13:35

Kräftsäsong senare än normalt

Kräftpremiären är här och restaurangerna förbereder sig för att servera gäster som längtar efter de röda säsongdelikatesserna. Kräftfångsten har varit stor de senaste åren och man väntar sig ett lika bra kräftår i år. Den kalla våren kan ändå ha lett till att det blir svårt att få en tillräckligt stor fångst till premiären på lördag.

YLE - 26 feb 17 kl. 07:24

Matti Raivio var kung på VM i Lahtis 1926 – senare guldgubbar inkluderar Veikko Hakulinen och Harri Kirvesniemi

Matti Raivio är enda finländska längdåkare med två individuella VM-guld från ”Finlands Holmenkollen”. Med stafettgulden medräknade är även Pauli Pitkänen och Kalle Jalkanen dubbla hemmamästare. Veikko Hakulinen, Kalevi Hämäläinen och Harri Kirvesniemi är de övriga manliga guldåkarna i Lahtis.

BT - 14 aug 11 kl. 09:28

Barn blir torra senare

Blöjbyten, kissolyckor och potträningar. I dag slutar barn att använda blöja allt senare.
Samtidigt betonar experterna att blöjfriheten inte får tvingas fram.

BT - 04 jan 15 kl. 10:58

10 år senare: Stormen som skakade Sverige

På bara några timmar tog stormen Gudrun sju liv, välte 300 miljoner träd och trasade sönder 2 000 mil elledningar. Se bildspelet i artikeln. Tio år senare bär många människor fortfarande med sig minnena från den värsta stormen i Sverige sedan 1969.

Sydsvenskan - 20 mar 15 kl. 22:07

Senare skoldag ger friskare elever

Tidiga morgnar försämrar inte bara studiekapaciteten hos tonåringar, de är också ett direkt hot mot deras hälsa. Därför borde skoldagarna börja senare, skriver fem forskare i Svenska Dagbladet.Forskarna pekar på att en rad undersökningar visat att senare skoldagar är bättre för eleverna.

Helsingborgs Dagblad - 20 mar 15 kl. 22:07

Senare skoldag ger friskare elever

Tidiga morgnar försämrar inte bara studiekapaciteten hos tonåringar, de är också ett direkt hot mot deras hälsa. Därför borde skoldagarna börja senare, skriver fem forskare i Svenska Dagbladet.Forskarna pekar på att en rad undersökningar visat att senare skoldagar är bättre för eleverna.

Skånskan - 11 feb 16 kl. 06:00

”Kan göra en ny anmälan senare”

Bosjökloster Skånska jakt- och fiskemässan planerar att lämna in en ny anmälan senare i vår till Konkurrensverket. Man tror att bedömningen kan bli en annan om man kan visa att jaktmässan på Ellinge slott påverkar den traditionella mässan på Bosjökloster.Konkurrensverket begärde för sin bedömning in uppgifter om antalet anmälda utställare hittills till Bosjöklosters mässa, och anger i beslutet att ”det var fler anmälda utställare i januari i år jämfört med januari månad tidigare år”.

Barometern - 22 mar 17 kl. 07:15

"Folk bokar Ölandssemester senare och senare"

Bokningen inför den fullspäckade Ölandssommaren börjar komma i gång. "Vi ser att man bokar senare och senare" konstaterar turistchefen..

YLE - 19 maj 17 kl. 06:05

Så fortsätter VM-festen: Lejonen möter Tre Kronor i den senare semifinalen

Finlands VM-semifinal mot Sverige i Köln blir den senare av lördagens två matcher, med nedsläpp i grannfejden klockan 20.15. En tidtabell som sett till de senaste åren minskar chansen för ett nordiskt guld.

Skånskan - 30 jan 19 kl. 11:27

Skickades hem från SUS – avled en vecka senare

Malmö Mannen sökte vård på SUS i Malmö för utstrålande bröstsmärtor men skickades hem när det konstaterats att han inte var hjärtsjuk.
En vecka senare var han död.Den 17 april förra året uppsökte den 48-årige tvåbarnsfadern, som var bosatt på en ort i sydvästra Skåne, Skånes Universitetssjukhus i Malmö på grund av svåra bröstsmärtor samt smärtor i rygg och tänder.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Microsoft vinstvarnar med anledning av coronaviruset

Microsoft tvingas vinstvarna med anledning av coronaviruset, skriver CNBC..

DI - 2 timmar sedan

Hyllade mikrobryggeriet öppnar eget i kyrka: ”Willy Wonka-fabrik”

Efter tio år av kontraktsbryggning startar Omnipollo sitt första egna bryggeri. Platsen?.

DI - 2 timmar sedan

Räkna med fortsatt pengaregn från Volvo

AB Volvos utdelningsfest fortsätter även 2020, enligt analytikerkåren. En ljusning på lastbilsmarknaden och en stark balansräkning bör ge….

DI - 2 timmar sedan

Första coronafallet i Norge

Det första fallet av det nya coronaviruset har bekräftats i Norge. Den smittade personen har varit i Kina, uppger Folkehelseinstituttet (.

DI - 3 timmar sedan

Oljepriset fortsätter backa i spåren av virusspridningen i Europa

På onsdagskvällen svensk tid föll oljepriset ytterligare efter att ett hundratals nya fall av smittan bekräftats i Europa och Mellanöstern..

DI - 3 timmar sedan

Viruset ger lyft för svenska forskningsbolagets desinfektion

Coronavirusets framfart har inneburit ökad efterfrågan för Uddevallaföretaget Lifeclean. ”Vi känner av att det är en kris”, säger bolagets….

DI - 3 timmar sedan

Ulf Kristersson: ”Vi förblir ledande oppositionspartiet”

I opinionens kraftmätningar når inte Moderaterna upp till Sverigedemokraterna. Nu kämpar partiet hårt för att behålla rollen som Sveriges….

DI - 3 timmar sedan

Rejäl rabatt efter Ratos uppgång och fall

Ratos gjorde total börssuccé under de första tio åren efter förvandlingen till riskkapitalbolag 1999..

DI - 3 timmar sedan

Källor: Nokia överväger försäljningar och fusioner för att möta hård konkurrens

Nokia utvärderar flera ”strategiska alternativ” för att kunna hantera den hårda konkurrens som råder. .

DI - 4 timmar sedan

Riksbanken är viktigare än den tror

Det är numera globalisering, energipriser och digitalisering som styr svensk inflation, inte inhemsk konjunktur eller avtalsrörelser..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.