Trelleborgs Allehanda > Nyheter

Thursday, 27 February, 11:56

Trelleborgs Allehanda - 27 jan 20 kl. 17:00

Nedskräpat grönområde irriterar i AnderslövIntill Rosenhagen ligger sopor i drivor och bybor misstänker att området är ett tillhåll för festande ungdomar. Nu vill Gert Göransson att kommunen tar tag i oredan..
Läs mer på Trelleborgs Allehanda
Läs mer om:
Anderslöv, Rosenhagen, Gert Göransson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedskräpat, grönområde, irriterari , Anderslöv

Fler nyheter från Trelleborgs Allehanda

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Bakom väggarna på anrika huset – nu ska det säljas

I tio år har gamla Skyttsgården stått tom, med undantag för en kortare tid då den fungerade som akut flyktingboende. TA har tittat in i Trelleborgs första lasarett som sedan blev stadens museum..

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Vallar och murar ska ge skydd mot översvämningar

Vellinge kommun har kommit betydligt längre än Trelleborgs kommun när det gäller att skydda stranden och bebyggelsen mot höga havsnivåer och översvämningar. En 19 kilometer lång vall runt stora delar av Näset ska hålla vattnet borta..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

En natt utan några större nyhetshändelser i Trelleborgs kommun. När polisen sökte efter en försvunnen kvinna i Hässleholm belystes en helikopter med grön laser. .

Trelleborgs Allehanda - 2 timmar sedan

Jubilaren: Gun lever ett aktivt pensionärsliv

Det är upp till var och en att fylla sina dagar som pensionär. Det menar Gun Wihlborg som är aktiv inom både PRO Trelleborg och Söderslätts Kommunalpensionärer..

Trelleborgs Allehanda - 4 timmar sedan

Länet: Tullen hittade 200 djur på Öresundsbron

Två personer har gripits och anhållits, misstänkta för smuggling av djur. Detta sedan Tullverket gjorde en kontroll på Öresundsbron och i lasten fann man bland annat fåglar och sköldpaddor, uppger Sydsvenskan..

Trelleborgs Allehanda - 6 timmar sedan

Skyttsgården säljs – och ytterligare fyra byggnader

Fem byggnader, varav tre Q-märkta, ingår i försäljningen när kommunen nu ska hitta en köpare till en stor del av kvarteret Skarpskytten. Mäklaren räknar med att försäljningen ska påbörjas redan den här veckan..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Insändare: Är vår svenska beredskap god?

I nyhetsflödet om Coronaviruset (Covid-19) florerar tyvärr olika uppgifter om bland annat huruvida beredskapen i Sverige för att möta virusepidemin är god..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Insändare: Tullen – det bortglömda blåljuset – kommer att tändas!

”Tullen – det bortglömda blåljuset” var namnet på Petter Birgerssons ledare (den 29 januari). I artikeln skriver Birgersson ”ska brottsligheten motas effektivt måste alla brottsbekämpande myndigheter samarbeta i ännu högre grad med varandra.”..

Trelleborgs Allehanda - 11 timmar sedan

Insändare: Politiskt ställningstagande bör vara fel när det gäller samhällets bästa

Kommentar till artikel om att Region Skåne hyllar ringväg och östlig hamninfart (den 22 februari)..

Trelleborgs Allehanda - 13 timmar sedan

TFF överkom inte Lunds BK

TFF har fått se sin offensiv och defensiv blomstra i separata matcher under försäsongen. I onsdagens match mot Lunds BK var det inte mycket som stämde i mötet som slutade 2-2. ”Vi kommer behöva höja oss ett par steg”, säger Kristian Haynes efteråt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.