SVT > Ekonomi

Sunday, 23 February, 17:31

SVT - 26 jan 20 kl. 16:09

Driftstörningar hos SEBStorbanken SEB har för tillfället problem med sin internetbank, app och kortbetalning. ”Vi har just nu driftstörningar på vår internetbank, app och kort. Vi arbetar för att lösa problemet”, skriver banken på sin Facebooksida..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SEB, Facebooksida

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Driftstörningar, hos, SEB
Realtid - 27 jan 20 kl. 08:22

Stora driftstörningar hos SEB

Under söndagen hade SEB stora problem i sina system..

SVT - 14 feb 20 kl. 02:24

Driftstörningar hos Swedbank – kan påverka Swishbetalningar

Betaltjänsten Swish skriver på sin hemsida att det just nu förekommer driftstörningar hos Swedbank och Sparbankerna, som kan påverka Swish-betalningar till och från bankerna..

SVT - 8 timmar sedan

Driftstörningar hos Nordea

Nordea har drabbats av driftstörningar under söndagsmorgonen. Det går inte att logga in på internetbanken eller via mobilappen..

E24 - 05 sep 16 kl. 15:34

Stora driftstörningar hos storbankerna

SEB och Länsförsäkringar har stora driftstörningar just nu, skriver Aftonbladet. Framförallt rör problemen inloggning i bankernas appar och internetbank, men även problem med att betala med kort har rapporterats..

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 11:20

Driftstörningar hos Wexnet - igen

Wexnet informerar på sin hemsida att de har driftstörningar. Igen. För ett par veckor sedan drabbades omkring 2000 kunder i länet av störningar i Wexnets bredbandstjänst.

SmålandsPosten - 04 jan 14 kl. 11:20

Driftstörningar hos Wexnet lösta

Wexnets problem med driftstörningar kunde lösas runt middagstid på lördagen. "Vi har för närvarande driftstörningar i Wexnet. Felsökning pågår.

Cornucopia - 03 nov 17 kl. 11:58

Bilhandlare: Driftstörningar hos Transportstyrelsen omöjliggör billeveranser

Enligt uppgifter till bloggen från bilhandlare har Transportstyrelsens system för bilregistret varit drabbad av omfattande driftstörningar senaste veckorna. Det går inte att ställa av och på fordon eller göra ägarbyten för bilhandlare, vilket skjuter upp leveranser av fordon till kunder. Omfattningen av störningarna har aldrig varit så här omfattande och supporten säger att det kan handla om överbelastningsangrepp.

DN - 03 nov 14 kl. 09:39

Driftstörningar hos Tele2

Mobiloperatören Tele2 drabbades på måndagsmorgonen av driftstörningar i 2G-, 3G- och 4G-näten. ”Felet drabbar mobilt surfande, men det går att ringa som vanligt”, säger Oliver Carrà, presschef på Tele2..

GöteborgsPosten - 16 nov 14 kl. 18:24

Driftstörningar hos Com Hems kunder

Com Hem har under helgen haft driftstörningar i delar av Göteborg..

Mobil - 23 feb 15 kl. 11:59

Driftstörningar hos Telia & Tele2

Just nu är stora delar av Telias och Tele2:s nät drabbade av driftstörningar..

Fler nyheter från SVT

SVT - I förrgår: 09:28

Pensionsmyndigheten överklagar Allra-domen

Pensionsmyndigheten lämnar in ett överklagande av den friande domen i det så kallade Allra-målet, skriver myndigheten i ett pressmeddelande..

SVT - I förrgår: 20:50

Riksrevisionen: Stora brister i konsumentskydd vid köp av nybyggda bostadsrätter

Riksrevisionen anser att konsumentskyddet behöver stärkas för dem som köper nybyggda bostadsrätter. Skyddet har stora brister och därför bör lagen ändras, anser Riksrevisionen..

SVT - I förrgår: 17:53

Evry får miljarder i skattemedel

Det skandalomsusade undersöknings- och it-företaget Evry, som i höstas sparkades ut från Statistiska centralbyrån, har en lång rad kommuner, regioner och myndigheter som uppdragsgivare. Totalt fakturerade de över en miljard kronor i skattemedel för år 2018..

SVT - I förrgår: 17:53

Bonusfest på skandalomsusat bolag

SVT:s granskning visar att call center- och it-bolaget Evrys ägare gett ledningen mångmiljonbonusar och omfattande aktieprogram under samma period som då kvalitetsproblemen uppstod hos kunden SCB. Ägarna har även tagit ut stora vinster som hamnat i skatteparadis..

SVT - 18 feb 20 kl. 08:35

Vet du mer?

Har du själv blivit drabbad av investeringsbedrägerier? Eller har du på annat sätt insyn i ämnet?.

SVT - 15 feb 20 kl. 10:42

Fortsatta problem för Swedbank – kunder kommer inte åt sina konton

Teknikstrulet på Swedbank fortsätter. På lördagen kom det in flera klagomål från kunder som har problem att logga in på hemsidan och appen..

SVT - 13 feb 20 kl. 08:00

Klimatbonus för bilar – en vinst för storstäderna

Regeringen får hård kritik av Riksrevisionen för klimatreglerna för bilar. En rapport som offentliggörs idag visar att systemet gynnar storstäder och tjänstebilsförare..

SVT - 12 feb 20 kl. 21:49

Nollräntan kan öka konkurrensen på bolånemarknaden

Reporäntan ligger oförändrad på noll procent. Det är den som styr hur mycket bankerna kan ta betalt för lån. Och det lån bankerna tjänar mest på är bolånen.

SVT - 12 feb 20 kl. 20:13

Världens största telekommässa ställs in efter coronaoro

Världens största telekommässa, MWC i Barcelona, ställs in på grund av oron över coronaviruset, meddelar arrangörerna i ett pressmeddelande..

SVT - 12 feb 20 kl. 09:36

Riksbanken varnar för coronaeffekt

Reporäntan ligger oförändrad på noll procent. Det meddelade Riksbanken idag, och varnade samtidigt för en coronaeffekt på marknaden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.