Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 17 February, 00:05

Expressen Dina Pengar - 26 jan 20 kl. 15:56

SEB ligger nereSEB:s tjänster ligger för närvarande nere. Det meddelar banken på sin hemsida. ”Vi har för närvarande tekniska problem med vår webbplats app och kort. Vi jobbar på att lösa problemet så snart vi kan”, skriver de. .
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEB, ligger, nere
E24 - 23 dec 15 kl. 12:27

SEB:s internetbank ligger nere

SEB har – lagom till slutspurten i julhandeln – tekniska problem och internetbanken ligger nere. Det rapporterar Expressen..

DI - 23 dec 15 kl. 12:49

SEB:s internetbank ligger nere

SEB:s internetbank ligger nere och är inte tillgänglig för bankens kunder. Banken har även problem med kortköp..

Uppsalanyheter.se - 27 jan 15 kl. 08:02

Facebook och Instagram ligger nere

Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.Facebook och Instagram ligger nere och användare i hela världen rapporterar främst via twitter att man inte kan logga in.   Senast som facebook kraschade var i augusti förra året, då låg sajten nere under en och en halv timme.

SmålandsPosten - 17 sep 14 kl. 09:36

Landstingets telefonsystem ligger nere

Det går just nu inte att ringa till Landstinget Kronoberg. Deras telefonsystem ligger nere. Då telefonerna ligger nere går det inte att nå vårdcentralerna eller lasaretten via telefon.

Skånskan - 02 okt 19 kl. 10:40

Åklagarmyndighetens datorsystem ligger nere

Åklagarna tvingas skriva ut åtal för hand. Deras datorsystem ligger nere sedan i måndags.Det är systemet Cåbra, av tillverkaren kallat ett av de mest moderna IT-systemen inom rättsväsendet, som ligger nere sedan i måndags kväll, rapportera Dagens Nyheter.

Barometern - 22 sep 14 kl. 12:50

Försäkringskassans system ligger nere

Försäkringskassans datorsystem ligger nere sedan i morse. Det drabbar både dem som vill göra ärenden via myndighetens sajt och det interna arbetet. Handläggarna kan inte heller arbeta, skriver aftonbladet.

Nyheter 24 - 21 sep 15 kl. 15:04

Skype ligger nere – men bara i mobilen

Skype har legat nere i mobilen under måndagen och hundratusentals användare är drabbade.LÄS MER: Du kan aldrig gissa hur lång batteritid den här nya Nokiamobilen harSkype fungerar dock fortfarande via en dator, men på appen i mobilen går det inte att komma in för de flesta användarna.Företaget är medvetna om problemet och har Twittrat ut att de är på gång och försöker hitta en snabb lösning.

Dagens PS - 12 jun 17 kl. 09:39

JUST NU: Skatteverkets sajt ligger nere

På måndagen var det sista dagen att lämna in moms- och arbetsgivardeklarationen. Men nu meddelar Skatteverket att tidsfristen förlängs med två dygn. Det eftersom myndighetens e-tjänst legat nere sedan söndag eftermiddag, rapporterar Aftonbladet.

YLE - 29 jun 17 kl. 11:01

Polisens onlinetjänster ligger nere på grund av tekniskt problem

För tillfället kan man inte komma åt polisens elektroniska webbtjänster. Tjänsterna har legat nere sedan onsdag
eftermiddag. Alla tjänster ligger nere på grund av ett tekniskt problem.

Dagensanalys.se - 20 feb 19 kl. 18:07

SIS-index ligger nere

I skrivande stund ligger SIS-index nere. Senaste uppdateringen var i förra veckan. SIS är en tjänst som publicerar besöks- och trafikinformation för medverkande webbplatser.

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - Igår: 22:39

Nya H&M-chefens karriärråd till unga

Hur blir man framgångsrik i näringslivet?H&M:s nya vd borde veta.– Följ din passion.

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:59

Fortsatta problem hos Swedbank

Under fredagen hade storbanken stora problem. Swedbank-kunder kunde varken använda appen, swisha eller betala med kort.På lördagen fortsatte teknikproblemen..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 14:05

Bonnier News lyft – ökar vinsten till 211 miljoner

Bonnier News gör en vinst på 211 miljoner kronor under 2019 (april–december).Det innebär en ökning med 116 miljoner jämfört med motsvarande period 2018.– Jag är nöjd med resultatet med tanke på alla utmaningar på annonsmarknaden och det faktum att vi tog oss an nya verksamheter med lokaltidningar och magasin.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 13:24

Åklagaren kräver på nytt fängelse för Ernstberger

Alexander Ernstberger och hans tre kollegor kan inte andas ut.De friande domarna i Allra–målet överklagas.– Tingsrätten har underlåtit att pröva väsentliga delar av åtalen, säger kammaråklagare Thomas Hertz..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 11:47

Listan är klar: Här lever Teknikmagasinet vidare

Teknikmagasinet kommer att leva vidare – trots konkursen.52 butiker är nu utvalda för at drivas av nya ägaren Ambia Trading Group.Här är listan på butikerna..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 11:18

Varningen: Butikshyllor kan snart gapa tomma

Coronaviruset fortsätter att skörda offer och skapa kaos, framför allt i Kina där delar av tillverkningsindustrin stängts ned.Snart kommer det även att synas på butikshyllor i Sverige.– Handlare kanske klarar någon eller två månader till, sen kommer det att bli tomt på en del hyllor, säger Stefan Westerberg, seniorekonom på Stockholms handelskammare, till branschsajten Market..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:17

Efter skilsmässan – Bezos köper hus för 1,6 miljarder

NEW YORK. Det drabbar verkligen ingen fattig, men ändå: Amazon-miljardären Jeff Bezos, som skilde sig i fjol efter en otrohetsaffär, har slagit till på ett nytt hus. Det palatsliknande bygget i Beverly Hills kostar honom ofantliga 1,6 miljarder kronor.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 04:20

Swedbank ligger nere – Swish fungerar inte för bankens kunder

Just nu går det inte att komma åt Swedbanks hemsida eller app. Bankens kunder kan inte heller använda sig av Swish eller betala med kort..

Expressen Dina Pengar - 13 feb 20 kl. 20:00

Industrimiljardärens ilska: ”Det här måste få ett slut”

Industrimannen och miljardären Karl Hedin har fått nog.I mer än 14 månader har profilen levt med frågan om han ska åtalas för jakt på varg.Men nu har han tröttnat på ovissheten.

Expressen Dina Pengar - 13 feb 20 kl. 18:40

TV4 ligger nere för Telias kunder: ”Svart i rutan”

TV4 ligger nere för Telia-kunder på torsdagskvällen.En driftstörning gör att rutan blir svart för kunderna.”Teknikerna jobbar för fullt på en lösning”, skriver Telia via sina sociala medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.