FriaTider > Nyheter

Friday, 28 February, 03:46

FriaTider - 25 jan 20 kl. 00:41

Tung förvaltare varnar för inflation: "Pengar är skräp, köp guld istället"
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tung, förvaltare, varnarför , inflation, Pengarär , skräp, köp, guld istället
DN - 02 mar 16 kl. 09:57

Tung kapitalförvaltare varnar för Brexit

Ett utträde ur EU skulle vara ett tungt bakslag för både Storbritannien och EU. Den brittiska tillväxten blir lägre, oro uppstår på finansmarknaden och EU förlorar en av sina största bidragsgivare. Den varningen kommer från världens största kapitalförvaltare Black Rock..

Affärsvärlden - 21 jan 15 kl. 14:21

Tung fondförvaltare köper in sig i ISS

Den amerikanske hedgefondsförvaltaren David Einhorn har köpt in sig i danska ISS..

Dagens PS - 10 apr 17 kl. 12:41

Tung expert varnar: Iphone 8 blir försenad

DagensPS.se har tidigare rapporterat om uppgifter som pekat på att Apples kommande flaggskepp Iphone 8 – som väntas bli en fullspäckad telefon i samband med tioårsjubileet – kan komma att försenas och nu skriver den tunge branschexperten Drexel Hamilton om nya orosmoln inför it-jättens stora släpp. Enligt Drexel Hamilton, som citerar källor med insyn i Apples tillverkning, är det den nya 3D-kameran som spökar vilket kan göra att luren försenas med flera veckor efter den förväntade lanseringen i september.

Dagens PS - 21 jun 17 kl. 11:50

Tung vd spår ny finanskris

Det är Bernard Arnault, ordförande och vd vid den franska lyxkoncernen LVMH, som är säker på att världsekonomin går en dyster framtid till mötes. ”Jag tror inte att vi globalt kommer att kunna undvika en kris, när jag ser låga räntor, när jag ser mängden pengar som pumpas ut i världen, när jag ser aktier som är alltför dyra, då tror jag att en bubbla håller på att blåsas upp och en dag kommer den här bubblan att spricka”, säger han till CNBC. Tidsspannet för när krisen är en realitet kan vara alltifrån en dag till om några år, menar han.

Skånskan - 04 apr 19 kl. 12:30

Facken varnar för kommande lärarflykt

Sjöbo Nio av tio lärare på Emanuelskolan anser inte att elevernas säkerhet kan garanteras under skoldagen. Lika många beskriver sin arbetsbelastning som ”tung” eller ”mycket tung”. Lärarfacken menar att det finns ”tydliga tecken på en kommande personalflykt”.

Skånskan - 12 mar 16 kl. 15:00

Flyktingvåg blev tung börda

HÖÖR När tillströmningen av ensamkommande barn var som störst gick Ingemar Lindh nästan på knäna. Som överförmyndare i kommunen är det hans uppgift att se till att varje ensamkommande får en god man.
– Jag är tacksam över att så många Höörsbor ville ställa upp.

Corren - 21 sep 17 kl. 20:46

Företaget tog hem tung titel på mässa

Linköpingsföretaget Botrygg AB har röstats fram som Sveriges bästa fastighetsförvaltare 2017..

Västerbottens Folkblad - 14 mar 16 kl. 18:00

Tung FN-kritik mot EU

FN:s människorättskommissionär varnar för en värld av ”taggtråd och murar” om länder stänger sina dörrar för flyktingar och migranter. Kommissionären har redan tidigare uttalat tung kritik mot EU:s hantering av flyktingkrisen och återkommer till det när han nu är i Bryssel för möten med företrädare för EU och Nato. Den jordanske prinsen oroar sig över […].

DI - 08 feb 17 kl. 16:23

Tung Wall Street-profil kritiserar Trump

Sedan Donald Trump valdes till amerikansk president har marknaderna varit euforiska. Men nu kliver en tung Wall Street-makthavare fram och varnar för att marknaden varit för optimistisk.  .

Dagens PS - 18 okt 17 kl. 08:59

Tung ekonom: Svensk ekonomi är dopad

Regeringen blundar för ”allvarliga strukturella problem”, dundrar han. John Hassler är en av landets tyngsta ekonomer. Han är professor i internationell ekonomi vid Stockholms universitet och han slår fast att bilden av den skimrande ljusa, svenska ekonomin är klart överdriven.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.