SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 20 February, 06:52

SmålandsPosten - 24 jan 20 kl. 22:35

Ännu en Taifforward stängs avRasmus Olhaver avtjänar ett fem matcher långt straff för en huvudtackling i matchen mot Modo. Och på fredagen stod det klart att ännu en forward i Tingsryds AIF stängs av för samma förseelse..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Taifforward, Olhaver, Modo, Tingsryds AIF

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ännuen , Taifforward, stängsav
SVT - 10 dec 19 kl. 21:56

Köping tappade 14 poängs ledning sista två minuterna

Det såg klart ut i Huskvarna Sporthall. Gästerna Köping ledde med 91-77 med 1.45 kvar att spela.

Helsingborgs Dagblad - 15 jan 13 kl. 14:35

Ännu ett framgångsår för Stenströms

Stenströms hade ett bra år 2012. Omsättningen ökade med runt 15 procent. I år ska skjorttillverkaren bygga ut fabriken i Estland, anställa fler och ge sig in en på ny marknad i utlandet..

BT - 24 nov 14 kl. 16:57

Kärnsamtal med Iran förlängs - igen

Samtalen om Irans kärnteknikprogram förlängs igen - den här gången fram till sommaren. - Det krävs svåra eftergifter från bägge parter. Det kan bli en riktig långkörare, säger Jan Hallenberg på Försvarshögskolan.

YLE - 26 jun 17 kl. 19:48

Bostadspriserna ökar längs västmetron – inte samma effekt längs alla spårvägsbyggen

Längs med den kommande västmetron har bostadspriserna ställvis ökat rejält jämfört med prisutvecklingen allmänt. Ringbanan och den kommande spårförbindelsen över Kronobroarna har inte lett till liknande höjningar. Om man slagit till i rätt tid kan ett bostadsköp i närheten av nya trafikförbindelser vara en lukrativ affär.

Skånskan - 03 aug 18 kl. 05:00

Jätteprojekt när E6 stängs av

Åkarp Tonvis med betong, tiotusentals kubikmeter schaktmassor och tusentals miljoner i total byggkostnad. Det finns egentligen bara en liten siffra som projektet Lund Arlöv fyra spår omger sig med: Felmarginalen när broarna skjuts på plats är under fem millimeter.Megaprojektet i siffrorVäg E6 stängs 11 oktober och hålls avstängd i två veckor.

Barometern - 15 nov 13 kl. 07:51

Tränare stängs av efter sexbrott

I väntan på fängelsestraff fortsatte den sexdömde tränaren att leda sitt ungdomslag. Flera föräldrar har reagerat och nu vidtar föreningen åtgärder. För en tid sedan dömdes ungdomsledaren till sex månaders fängelse för att sexuellt har utnyttjat en vuxen kvinna han var kontaktman för.

SmålandsPosten - 15 nov 13 kl. 07:51

Tränare stängs av efter sexbrott

I väntan på fängelsestraff fortsatte den sexdömde tränaren att leda sitt ungdomslag. Flera föräldrar har reagerat och nu vidtar föreningen åtgärder. För en tid sedan dömdes ungdomsledaren till sex månaders fängelse för att sexuellt har utnyttjat en vuxen kvinna han var kontaktman för.

YLE - 10 mar 16 kl. 13:01

Utekök i Ingå hotas av tvångsåtgärder

Kirnun kahvila i Ingå verkar i anslutning till en keldjurspark, men följer inte livsmedelslagen. Sydspetsens miljöhälsonämnd hoppas företagaren åtgärdar bristerna så som ett prickat café i Hangö har gjort, då behöver man inte ta till tvångsåtgärder. Kirnun kahvila har bedrivit grill- och caféverksamhet i ett utekök sedan år 2011.

Barometern - 23 aug 13 kl. 07:41

Ännu en butik stängs i Glasriket

Glasbutikerna försvinner en efter en i Glas­riket. I?torsdagens Barometern kunde vi berätta att glas­butiken vid Åfors glasbruk stängs den 1 september.

YLE - 16 aug 16 kl. 20:11

Vattnet stiger ännu i Toby å

Vattennivån i de små åarna i Österbotten kan stiga ytterligare trots att det inte regnar. I Närings-, trafik- och miljöcentralens översvämningsrapport konstateras att nivån i Malax och Toby åar ännu stiger. Under tisdagskvällen steg vattennivån i Toby högre än vad den gjort på 15 år.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Nattens händelser: Lokalt och i omvärlden

Brand i flerfamiljshus i Högsby. Man gripen för hot i Nybro..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Enestubbe: En dark horse i tigerdräkt

Special teams är fixat som om det handlade om att vänta ut en förkylning. Målvaktsspelet håller fortsatt toppklass. Jag tror absolut inte att Tingsryds AIF skulle göra bort sig i en slutspelsserie.

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Polisen varnar äldre: Som att ge bort passet

Tillvägagångssätt: Rikta in sig på 80–100-åringar. Säga att man ringer från exempelvis bank eller polis och vill hjälpa till att stoppa ett pågående bedrägeri. Så ser ofta fallen av social manipulation av äldre ut, som ökat markant sedan december och dessutom spridit sig norrut i landet..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kinas tryck mot svenska medier ökar

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Två som smittats på virusfartyg har avlidit

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Äntligen kan Taif spela powerplay: ”Det lyser om spelarna”

Powerplay och boxplay, två spelformer Tingsryd närmast velat undvika under stora delar av säsongen. Men var det kanske mot Mora som allt till slut föll på plats?.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Välfärden förstärks

”Skattebetalarna i Kronobergs län ska få den välfärd de har rätt till för den skatt de betalat”, skriver Moderaterna..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Staten är ingen kompetent skogsägare

Med jämna mellanrum läser jag med förskräckelse artiklar där man anser att privat skogsägande bör regleras..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

M ger med ena handen och tar med den andra

För oss socialdemokrater går välfärden alltid först. Den är grunden i ett starkt och tryggt samhälle..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

I den kommunalpolitiska sandlådan i Älmhult

I den kommunalpolitiska sandlådan i Älmhults kommun sitter just nu företrädare för allians och opposition och svingar spadvis med siffror mot varandra i debatten om utbildningsnämndens besparingsbeslut, medan vi som befinner oss nedanför och i det dagliga arbetet försöker se till så att lådans sandslott inte rasar och undrar hur deras beslut kommer att påverka det dagliga jobbet med barn och elever..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.